Windows 10 Mobile: Release preview
Windows 10 Mobile Technical Preview
Toto mi slo aj predtým. Akurát to trochu blblo
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Tak telefon se mi "zázračně" vrátil ke spotřebě, na jakou jsem byl zvyklý u minulého buildu.
Stačilo odstranit anglickou klávesnici, kterou jsem nepoužíval, jenom byla v systému.
Nepochopim.
Stačilo odstranit anglickou klávesnici, kterou jsem nepoužíval, jenom byla v systému.
Nepochopim.
Používá někdo aplikaci na budíky RE-alarm? Dneska mě nějak nevzbudila, vůbec nezvonila, tak nevím, jestli to prostě na WIN 10 nefunguje, nebo co s tím je. A jak tady někteří píšou, že mají aktualizaci na fotoaparát, tak já když dám vyhledat aktualizace, tak mi to nic nehlásí.
Re-alarm jsem získala v akci zadarmo a upřímně nechápu, co na něm kdo vidí, je to zbytečný program, když má systém zabudovaný funkční budík. Navíc neumí nic podstatného navíc oproti normálnímu budíku.
-
pogo8303
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
re-alarm jsem používal na WP8/8.1 - tam mi přišel užitečný, jenže vývoj se zastavil, resp. autor neví, jestli bude ve vývoji pro WM10 dál pokračovat (chyby opravuje, spíše to vypadá na nechuť nebo není čas na novou verzi - je tady v aplikacích samostatné vlákno od autora Re-alarmu).
Za mě na WM10 je aplikace budíky docela propracovaná, nevidím přínos v aplikaci třetí strany.
EDIT: gumos22: tím jsem chtěl říct, zkus mrknout přímo do vlákna pro tu aplikaci, třeba tam bude řešení tvého problému, popř. můžeš napsat přímo autorovi, je tady na SM aktivní.
Za mě na WM10 je aplikace budíky docela propracovaná, nevidím přínos v aplikaci třetí strany.
EDIT: gumos22: tím jsem chtěl říct, zkus mrknout přímo do vlákna pro tu aplikaci, třeba tam bude řešení tvého problému, popř. můžeš napsat přímo autorovi, je tady na SM aktivní.
Sandra: A co třeba když má někdo v práci sudý a lichý týden (můj případ učitele), nebo má šichty každý týden jinak? Takhle si ty budíky musí pořád nastavovat a podle toho vypínat a zapínat jaký je zrovna týden. Což v realarmu odpadá, tam si nastavíte jak často chcete daný budík opakovat a nemusíte se už o nic starat a budík vám zvoní tak jak chcete přesně každý den, do aplikace už ani nemusíte chodit a nestane se vám, že by jste zapomněli budík zapnout. Ale třeba to v aplikaci budíky ve WIN10 taky jde, nějak jsem ho zatím nezkoumal. Jestli jo, tak realarm můžu smazat a je mi k ničemu.
-
kllr007
- smartguru

- Zařízení: OnePlus 3
Dásia otázka -
U 8.1 keď som nahraval video v 1080p mohol som bezstratovo zoomovat. Led som nahraval v 4K zoom bol odisť mensi, čo je logičke a ma to tak byt.
U 10 ale nech nastavím 1080p alebo 4K zoomovat môžem rovnako. Mam pocit že sa zoomuje nie bezstratovo, proste digitálny zoom. Toto sa mi dosť nepáči, a lumia camera zapnut už nejde... Nejaké rady ?
U 8.1 keď som nahraval video v 1080p mohol som bezstratovo zoomovat. Led som nahraval v 4K zoom bol odisť mensi, čo je logičke a ma to tak byt.
U 10 ale nech nastavím 1080p alebo 4K zoomovat môžem rovnako. Mam pocit že sa zoomuje nie bezstratovo, proste digitálny zoom. Toto sa mi dosť nepáči, a lumia camera zapnut už nejde... Nejaké rady ?
Moje žena to takhle má a aby měla jistotu, každý večer si budík zkontroluje a nastaví. Zkrátka výhody jiného budíku nevidím, navíc mi v re-alarmu ani nešlo nastavit moje zvonění, což je pro mě velmi zásadní bug, k tomu platit dvakrát (tedy, já poprvé neplatila, ať žije myappfree, ale při nastavení budíku to po mě chtělo zaplatit). Zkrátka je to pro mě zbytečný program k ničemu.
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
U realarmu byl problém při presunu z/na sd kartu, pak jej bylo potřeba spustit aby budíky fungovali. Jak tady již bylo napsáno, realarm je super například pro pravidelně se střídající směny.
Sandra: Mě to právě nebaví pořád kontrolovat budík a znova ho nastavovat, když to jde pohodlněji přes aplikaci re-alarm. Navíc aplikace je snad normálně zdarma ne? Maximálně pokud nechci reklamy, ale když tu aplikaci nastavím stejně jednou a pak už tam ani pořádně nemusím chodit, tak nevím, proč bych ji měl platit.
murder: Já ji nikam nepřesouval, ani nemám SD kartu v mobilu.
murder: Já ji nikam nepřesouval, ani nemám SD kartu v mobilu.
-
Luks
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S7 Gold
Zdarma je omezenej počet budíků,taky na realarm nedám dopustit ;)
zadarmo su reklamy
Win 10 nedokáže stíšiť prichádzajúci hovor otočením displeja nadol?
-
Radek Jahoda
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950
Jo čoveče, na 640 jsem to viděl, ale na 950 to nemůžu najít. A fakt bych se vsadil že na 640 jsem to měl.
Ani bych se nedivil žýe je to tím že na 640 jsem měl Extras&info a na 950 mám Advanced settings
Ani bych se nedivil žýe je to tím že na 640 jsem měl Extras&info a na 950 mám Advanced settings
no ono tie nastavenia nejak podivuhodne miznu sa mi zda..
minule som hladal prepinac na automaticke schkrivanie ovladacieho panelu..a nikde nic..mozno to uz je len v osme
minule som hladal prepinac na automaticke schkrivanie ovladacieho panelu..a nikde nic..mozno to uz je len v osme
-
Radim Stehlík
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 640DS
jako to mi nefungovalo ani na 8.1 i když jsem to měl zapnutý v nastavení...braanoo wrote:Win 10 nedokáže stíšiť prichádzajúci hovor otočením displeja nadol?
-
Sentinel65
- častý přispěvatel

- Zařízení: Honor 8
W10M má v NASTAVENÍ - DOPLŇKY - ZVUK - VYLEPŠENÍ volbu Ztišit při překlopení, která má po zapnutí ztišit vyzvánění telefonu při překlopení displeje dolů. Mně to tedy nefunguje, buď je to bug, nebo to není funkční vůbec.
Zkusila jsem to a i když mám ztlumení při překlopení zapnuté, nefunguje. Ale ani jsem nevěděla, že tam ta možnost je, používám na ztlumení zvonění VOL down.
-
hotovyrado
Svatá prostoto, a není jedno, zda zvonění ztlumíte/vypnete otočením telefonu, nebo zmáčknutím kterékoliv klávesy Vol?
-
Wertigo
- smartguru

- Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Jedno to samozřejmě ve výsledku je. Jde jen o princip, že je to funkce, která by měla fungovat a zřejmě nefunguje