Takže tady bych postupně přidával návody/SW pro tuning tohoto mazlíčka, sice se v prodeji příliš neujal, ale i tak je to supr zařízení (jedinej nedostatek je málo ROMky (už není kam dávat soft
A jako první tuning:
Lokalizace oficiální ROM 3.54.255.3
BETAVERZE!!!
Na začátek si stáhneme lokalizaci Interwrite 9.1 od Sunnysoft pro TyTN verze ROM 2.11.*, a stáhneme si tento balíček. Nainstalujeme Interwrite a po restartu klikněte na IW ikonku vpravo dole (na TODAY, vypadá jak puzzle)>Nastavení>Zapnout lokalizaci - tuto položku ODŠKRTNOUT! Po dalším restartu zařízení nahrajte do zařízení můj balíček který spustíme a nainstalujeme do zařízení (na pam. kartě by to bylo k ničemu). Dále zase klikněte na IW ikonku>Nastavení>Zapnout lokalizaci - tuto položku tentokrát ZA3KRTNOUT! Při dalším restartu bude systém v češtině.
ZNÁMÉ CHYBY:
-Nefungují Poznámky (zatím hledám příslušný lokalizační balíček, kdyžtak mi může někdo pomoct
-V Telefonu není popis na levou softkey (pouze na základní nabídce, má tam byt napsáno Kontakty)
-Windows Live Messenger co sem zkusil (až na 1 dialog) je přeloženej
Proč sem to udělal?
Protože mě už nebavily anglický popisky a Sunnysoft asi není schopnej vydat update, tak sem si vypůjčil češtinu a "do ní" ( ten balíček je spíše AddOn) přidal pár MUIček vytáhlejch z Kaisera
Foto (možná) přidám pozdějic