Windows 10 Mobile: Release preview
-
kllr007
- smartguru

- Zařízení: OnePlus 3
Windows 10 Mobile Technical Preview
No ja ľutujem že som updatoval. Minulý build bol skvelý, na tomto mi dnes znova reštartoval fón, edge ma také stavy že sem tam zamrzne a pomoze len jeho ukončenie cez "multitasking menu" a podobne..
Ak môžem poradiť neupdatujte, ja osobne to veľmi ľutujem.
-
kllr007
- smartguru

- Zařízení: OnePlus 3
Ako jr mozne downgrade ? Ďalší redtart dom mal.
Zeby som dal 8.1, a potom slow ring? Je v ňom už ten predchadzajuci build ?
Zeby som dal 8.1, a potom slow ring? Je v ňom už ten predchadzajuci build ?
chyba je len u teba..kllr007 wrote:No ja ľutujem že som updatoval. Minulý build bol skvelý, na tomto mi dnes znova reštartoval fón, edge ma také stavy že sem tam zamrzne a pomoze len jeho ukončenie cez "multitasking menu" a podobne..
A na nexus by som win nedaval
-
hotovyrado
Ve SR je nevím zda tento poslední, ale určitě je tam předposlední z před dvou týdnů.
Jinak jak zde někdo výše (nechce se mi to hledat, kdo...) psal, odesílání na OD se rozběhlo, jede to online, takže za mě s nejnovějším buildem na L920 maximální spokojenost, nic nepadá, vše (včetně HERE Maps/Drive) jede....
Jinak jak zde někdo výše (nechce se mi to hledat, kdo...) psal, odesílání na OD se rozběhlo, jede to online, takže za mě s nejnovějším buildem na L920 maximální spokojenost, nic nepadá, vše (včetně HERE Maps/Drive) jede....
Při vypnutém displayi mi jde zvýšit hlasitost vyzvánění, dříve jsem si toho nevšiml, ale nejspíš to nešlo. Můžete zkusit? Build .29
-
hotovyrado
Jo, hlasitost se u vyplého displeje dá měnit.. dobrá blbost, ale třebaže je to asi bug a ne záměr, tohle mě fakt netrápí
-
IgorVysoky
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lenovo Vibe P1m, Asus T100Ta
Islo to aj predtym na starsich buildoch, aj na WP8(.1). Podla mna je to dobra fičura, nemusim vytiahnut telefon z vrecka, stlacim hlasitost dolu a ked zavibruje viem, ze mam vypnute zvonenia a vibracie su stale zapnute aby som mal prehlad o otm, ci mi niekto vola/pise.
Nevím jak změna hlasitosti vyzvánění, ale hlasitost aplikací (přehrávače hudby, rádio) šla měnit při vypnutém displeji už ve WP8. Často jsem si měnil hlasitost při poslechu hudby aniž bych telefon musel vytáhnout z kapsy.newwes wrote:Při vypnutém displayi mi jde zvýšit hlasitost vyzvánění, dříve jsem si toho nevšiml, ale nejspíš to nešlo. Můžete zkusit? Build .29
Právě že,poslední build již mám.milennium wrote:Milane, to je bohužel chyba předposledního Buildu.
-
tronda
- nováček

- Zařízení: HTC 8X Windows Phone 8.1,Lumia 640 LTE
to šlo u 640 LTE vždy, je to dobrá věc, když posloucháš hudbu a potřebuješ ubrat nebo přidat hlasitost tak to uděláš poslepu a telefon ani nemusíš vytáhnout z kapsy.newwes wrote:Při vypnutém displayi mi jde zvýšit hlasitost vyzvánění, dříve jsem si toho nevšiml, ale nejspíš to nešlo. Můžete zkusit? Build .29
ano,to je stara vec..ale hlasitost zvonenie sa mi pri vypnutom telefone neda zmenit..
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Což já beru jako plus. Abych si třeba nezapnul zvuk, kde to není zrovna vhodné.
-
IgorVysoky
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lenovo Vibe P1m, Asus T100Ta
hej ono vlastne treba stlacit power button. ale to ide aj vo vrecku. sorry.
Zeptám se na vyzvánění, odpovědí jsou média. Je to marný, je to marný... Stejný bug se řeší v 950/XL
nevies citat ? pisem ,ze sa mi to nedeje..a ze zvonenie pri zhasnutom displeji nemozem regulovat..mam *.29
Dobrá zpráva, Mapy Here zde s námi ještě nějakou tu dobu budou: http://m.navigovat.mobilmania.cz/here-n ... ?textart=1" onclick="window.open(this.href);return false;
-
tompec
- častý přispěvatel

- Zařízení: Iphone 7 128 black
Funguji vam prilohy ve zpravach skype ?
Kontakty bez problémů, normálně se zobrazují. Jen si na ta kolečka nějak nemůžu zvyknout, moc se do hranatá dlaždice nehodí.
Občas zmizí náhledy, ale pak zase naběhnou.