František Šafr wrote:V systému jsou stále stejné bugy jak s grafikou, tak vložením textu ze schránky. Škoda! Zdá se mi však telefon zase o fous svižnější.
Presne zavináč prida aj schránku ale už je tam aj samotný zavináč :D pruh ostal v Messengeri a here Drive ale v hre je to fixnute hill climb, skúsim ešte iné hry
dělal jsem HR několikrát ale já si nemůžu pomoct ale na lumii 1020 stále šíleně pomalé.... hlavně aplikace lidé telefon... když je zapnu přes dlazdici jsou tam prodlevy a dlouhe nacita když obnovim z multitaskinku app zprávy nacita tak dlouho ze ji radeji swajpnu dolu (vypnu) a znovu zapnu má to taky tak někdo?
presne tak, cakam este zlepsenia do februara, ja mam W10 na 625 a vidim kazdym buildom zlepsenia, pri tomto poslednom mam pocit, ze konecne je edge rychlejsi, doteraz pre mna nepouzitelny, preto som stale na primarnom telefone na 8.1. rozdiel v rychlosti je este poznatelny.
U mna je na 830 - w10m - tak 2x rychlejsi nez bola 8.1 - kompletne vratane edge a vsetkeho... späť uz asi nepojdem... este trosku popouzivam a mozno dostanem uz aj official update
Jsem zvědavý zda ty ptáci z MS někdy dodělají vyhledávání v dialeru přes T9 i s diakritikou. Takhle mám na telefonování už druhý program co by tam nemusel vůbec být. ach jo.
Fungují vám regulérně oznámení na updatovaném FB? Neustále mi to ukazuje, že momentálně není možná synchronizace a některé příspěvky mi to po kliknutí nezobrazí, zobrazí se pouze chybová hláška "Při načítání tohoto příspěvku dochází k potížím" zkoušela jsem na plnohodnotné wifi i na mobilních datech... Jinak se mi nový vzhed FB líbí
imperator wrote:U mna je na 830 - w10m - tak 2x rychlejsi nez bola 8.1 - kompletne vratane edge a vsetkeho... späť uz asi nepojdem... este trosku popouzivam a mozno dostanem uz aj official update
preco by si mal ist spet,...? ofiko wm10 je uz za rohom a ten 1-2 tyzdne uz treba vydrzat aj na tomto poslednom builde...
Updatoval jsem z 8.1 bez HR a musím už konečně uznat ze to vypadá perfektně. Po update vse funguje, žádný lagy zatím. I integrace skype ve zprávách s videovolanim v pohodě, vse rychle. Na 930.
Mahtiel wrote:Fungují vám regulérně oznámení na updatovaném FB? Neustále mi to ukazuje, že momentálně není možná synchronizace a některé příspěvky mi to po kliknutí nezobrazí, zobrazí se pouze chybová hláška "Při načítání tohoto příspěvku dochází k potížím" zkoušela jsem na plnohodnotné wifi i na mobilních datech... Jinak se mi nový vzhed FB líbí
Pokud se po chvíli používání neobjeví na 930 nějaký kiks a pojede to tak svizne jako ted po update, tak už mi na verzi buildu ci oficial release nesejde.
imperator wrote:Aky je rozdiel medzi dialerom a vyhladavanim v kontaktoch kde toto funguje ?
třeba takový, že ve vyhledávání kontaktů nelze použít rychlá T9 (neocenitelné např při jízdě autem kde fakt nemám chuť se trefovat do malých písmenek na klávensnici). Dalším problémem je, že je to opět již několik zbytečných kliků navíc.