Lumia 950 & 950 XL: Všeobecná diskuze

Diskuze o prvních smartphonech s Windows 10 Mobile…
harmon
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: OnePlus 7T

Post by harmon »

hotovyrado wrote:Co to meleš, viděls´ vůbec někdy Windows telefon? KAŽDÁ ROMka z jakékoliv zeměpisné lokace každého přístroje s WP/W10M je multijazyčná! Tohle není šupácký Android
Nevím koho chceš poučovat když neumíš ani zjistit v profilu co používám za telefon /dřív 1520 teď 950XL/
Vím že android i windows je multi ale jen jsem napsal co jsem četl na internetu.
(opis):
Jediné podmínky pro nainstalování Windows 10 Mobile je LTE verze Xiaomi Mi4 a registrace v Microsoft Insider programu. ROM si můžete stáhnout zdarma, prozatím pouze s čínskou a anglickou lokalizací. Návod a software .......... Systém může obsahovat chyby, proto si instalaci předem rozmyslete. Pokud se ale něco pokazí, není problém stáhnout a znovu nainstalovat Android/MIUI.

Takže ofiko kdoví.
enzo
nováček
nováček
Zařízení: lumia 1520

Post by enzo »

Je tu niekto kto kupil 950XL na Slovensku a podarilo sa mu objednat zdarma DisplayDock?
Potrebujem vedieť či to ide a ako presne, skúšal som pri prvom štarte nastaviť oblasť Nemecko a stiahol som si LUmia Offer, ale v ňom nebolo nič...
Prosíím!
JirikZL
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Post by JirikZL »

Mafox wrote:Nebrání mi samozřejmě nic a nikdo, nechal jsem se zlákat a buďte rádi za každé varování. Já v žádné naději žít nechci, chci FUNKČNÍ produkt, ne tento vergl!
--- O verglu bych zatím nemluvil, ani iPhony nebývají zpočátku bez chyb. Moje L950 takové problémy nemá a je to FUNKČNÍ produkt - soft se brzy vychytá, baterka si sedne a W10 budou spolehlivé jako W8.1 na L930. Já jsem spokojený - zatím ne maximálně, ale po updatech věřím že budu. Zkus vydržet aspoň týden a varuj, až se přesvědčíš, že to skutečně nefunguje. Holt chtěli stihnout předvánoční trh, tak to pustili mezi lidi i s problémy. Je taky možné, že máš smůlu na kus - i ovečky reklamují :lol:
hravec-x
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950XL, Band 2, Surface Pro 4

Post by hravec-x »

tak si nastav ještě jazyk na Čeština a zkus
marYan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge

Post by marYan »

enzo wrote:Je tu niekto kto kupil 950XL na Slovensku a podarilo sa mu objednat zdarma DisplayDock?
Potrebujem vedieť či to ide a ako presne, skúšal som pri prvom štarte nastaviť oblasť Nemecko a stiahol som si LUmia Offer, ale v ňom nebolo nič...
Prosíím!
Cau, ja som objednaval cez cesky MS (ten to objednal z nemeckého MS). Lumia offer nemam, ale poslal som do ceskeho MS mail ohladne toho docku. Odpisali mi, ze by som ho mal dostat aj ja, ale este to riesia a mam pockat na potvrdzujuci mail. Zatial neprislo nic. Ked dojde mail, dam vediet...
Mafox
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 950

Post by Mafox »

Víte, co je na Lumii 950 nejlepší? Že ji můžete vrátit! Já jsem to vzdal, leží sbalená v krabici a v pondělí pofičí zpátky.
hravec-x
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950XL, Band 2, Surface Pro 4

Post by hravec-x »

každého volba, u mě leží a čeká ne lepší konstataci, ale vracet ji určitě nemíním a nebudu

obdivuji všechny tyto vraceče, nadávače a kritiky... kdyby se jednalo o auto, 90 % z vás řekne, nebudu ještě úplně nový model kupovat, počkám půl roku až výrobce vychytá mouchy....

mobil, elektronicky naproti autu výjimečné elektronické zařízení (i díky použitým technologiím, které konkurence nemá a mít jen tak brzy nebude - osmijádro, kapalinové chlazení, Quad HD displej, nedostižný foťák, čtečku duhovky aj., nicroSD do 2TB), od toho čekáte hned od začátku nezmara s 100% plniče vašich požadavků? a k tomu zcela nový OS aspirující na nejspolehlivější a nejrychlejší vůbec?

vždyť ani mnohdy mnozí z vás neví co všechno to zařízení umí a umět může.. ano vědět co neumí je jednodušší poznat... znám ten pocit mít to nejnovější a moci se s tím pochlubit, bohužel operátoři zaspali a nezereagovali, na druhou stranu, kolik se toho zatím prodali, řádově ani né stovky kusů, což je nepatrné procento našich operátorů...
Sinpa
smartstar
smartstar
Zařízení: Galaxy S8 @ Lumia 950

Post by Sinpa »

Životní cyklus aut je trochu delší (4-8let do dalšího modelu/nástupce) než u telefonu. To srovnání je trošku mimo...
Freeloader
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia 8

Post by Freeloader »

imperator wrote:Freeloader : Okrem lumie zavidim aj 4g simku :D :D
zle si ma pochopil, 950tku som nekupil nemozem si ju dovolit prilis draha, to si pockam radsej dokym bude stat 300 € ale radsej by som siel do nejakej mid-range novej lumie, pockame ste do 2016, L925 je este v celkom fajn stave

takze aby som uviedol veci na spravnu mieru, k mojej terajsej L925 som dostal 4G SIMku :-D aspon nieco
harmon
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: OnePlus 7T

Post by harmon »

hravec-x wrote:každého volba, u mě leží a čeká ne lepší konstataci, ale vracet ji určitě nemíním a nebudu

obdivuji všechny tyto vraceče, nadávače a kritiky..........
Já také nebudu vracet navíc mám dva roky záruku mohu reklamovat a reklamovat.
Stejně se vše vychytá nějaký update je již na cestě (bohužel byly wokna pro vánoční trh vydány moc rychle) a pak pojede jak pila.
No není to dobrá vizitka pro nový telefon i OS ale věřím že bude dobrý.
Menty
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920, 820, 830, Galaxy A5

Post by Menty »

hravec-x wrote:každého volba, u mě leží a čeká ne lepší konstataci, ale vracet ji určitě nemíním a nebudu

obdivuji všechny tyto vraceče, nadávače a kritiky... kdyby se jednalo o auto, 90 % z vás řekne, nebudu ještě úplně nový model kupovat, počkám půl roku až výrobce vychytá mouchy...
Já jsem ale za to, že to sem někdo píše, moc rád. Sám jsem čekal na to, až přijdou (myslel jsem naivně, že co nejdřív) další zajímavý zařízení s Win. Teď vím, že v tomto stavu rozhodně ne. Nefunguje to, jak by si přál, vrací to, nevím, proč se vztekáš. Myslím, že diskuze je jak pro uživatele, tak pro potenciální zájemce, tak i pro ty nespokojené uživatele. A to, že někdo v minulosti vydal telefon s chybami je snad důvod pro to se z chyb poučit, ne je opakovat.
Zaklinac
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Apple iPhone 7 Plus + Microsoft Lumia 950 XL

Post by Zaklinac »

Ja som napríklad všetkým, čo sa podujali kúpiť ten telefón hneď za všetky skúsenosti veľmi vďačný. Kde bude chyba ťažko povedať, na zahraničných fórach som nič o hromadnom reštartovaní nezachytil, to skôr nadávanie na spadnuté aplikácie...tiež si rozmyslím, či kúpim teraz alebo po novom roku.
Zaklinac
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Zaklinac »

Gabe na Twittri písal, že ak budú na ostatný insider build (.29) dobré odozvy, pôjde čo najskôr na 950/XL. Navyše máme očakávať častejšie cumulative updaty. No a do tretice, od začiatku budúceho týždňa majú byť 950/XL zahrnuté do insider programu :)
hotovyrado

Post by hotovyrado »

To je spíše k pláči, že si člověk (BFU) koupí telefon za dvacku a pro záplaty nedomrlého systému se bude muset registrovat mezi betatestery....
Zaklinac
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Zaklinac »

Ten blog post je písaný tak, že na 950/XL pôjde .29 normálne OTA, nie cez insider. Alebo to písal na Twittri? To je jedno.
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Post by imperator »

Freeloader : no ja som nahodil posledne zostavenie w10m - beha fantasticky a sice som nevedel ci som 4g simku mal ale kedze som ju nahodil do 830tky a ukazuje mi 4g a net mi ide takych 50-60mbit download oproti cca 5mbit na 3G tak to mam ako naplast - takze 4G konecne aj v presove
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Post by imperator »

Zaklinac : nechcel si ty telefon kupovat hned ako vyjde ?
Zaklinac
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Zaklinac »

Imperator: Ako darček sám sebe k atestácii...tú mám 9.teho ;)
Marty04
smartguru
smartguru

Post by Marty04 »

Na jednom videu jsem viděl, že má 950ka vzhled nastavení jiný než je v insider buildu desítek. V telefonu je to hlavní menu tmavě šedé, ale na tom videu s 950 bylo černé, což mi vzhledem k AMOLED displeji přijde lepší.
Freeloader
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Freeloader »

imperator wrote:Freeloader : no ja som nahodil posledne zostavenie w10m - beha fantasticky a sice som nevedel ci som 4g simku mal ale kedze som ju nahodil do 830tky a ukazuje mi 4g a net mi ide takych 50-60mbit download oproti cca 5mbit na 3G tak to mam ako naplast - takze 4G konecne aj v presove
jop, to si mal potom SIMku co to podporuje, ja som mal fakt staru ktora 4G nepodorovala tak som musel dostat novu, 50to mas fajn, ja som meral a dalo mi 15mbit :/
Post Reply

Return to “Microsoft Lumia 950 & 950 XL”