Windows 10 Mobile: Release preview
Windows 10 Mobile Technical Preview
Zdravím, vie mi niekto povedať ako sa súčastný build chová na L625 a L1320
zaujíma ma hlavne spotreba baterky a stabilita základných funkcii ako telefonovanie sms a praca so subormi pripadne surfovanie po internete ... dik za info!
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Microsoft testuje nové sestavení 10586.17, které se chystá brzy uvolnit do insider programu: http://wmpoweruser.com/microsoft-now-te ... ders-soon/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Sentinel65
- častý přispěvatel

- Zařízení: Honor 8
Vcera jsem stahoval aktualizaci Outlook Posty v17.6430.42252.0 a vratili tam "Sdruzit dorucenou postu" a opet je tam checkbox "Vybrat vse" na smazani vsech zprav.
-
hotovyrado
Ještě by to chtělo (jak je tomu např. u K-9 mailu) mít možnost barevně označit zprávu z toho kterého účtu v té Sdružené....
Informace ohledně aktualizace na Windows 10 Mobile pro majitele řady Lumia 640, jež si telefon koupili u O2:
"Dobry den, tyto telefony nemaji upravovany software pro nasi sit. Update zavisi ciste na vyrobci telefonu. Blizsi informace bohuzel nemame. Vase O2"
"Dobry den, tyto telefony nemaji upravovany software pro nasi sit. Update zavisi ciste na vyrobci telefonu. Blizsi informace bohuzel nemame. Vase O2"
-
IgorVysoky
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lenovo Vibe P1m, Asus T100Ta
Veď ani samotný MS neoznámil este datum update. Je jasne že oni o tom nebudú vedieť. Dúfam však že do Vianoc to už bude
-
JacobsCorleone
- nováček

- Zařízení: Lumia 640 XL
Kdyz vidim jak nekteri uzivatele breci tak si svou 640 zupdatuji az nekdy koncem ledna... Do te doby snad nejen ze vychytaji vsechny mouchy ale ze uz i aplikace budou funkcni....
No, tak tady jde hlavně o to, že to nebude zdržovat operátor 
To už údajně u 10 nebude žádný operátor. Chtějí to pouštět přímo bez účasti operátorů.
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Jo, ale až od W10M, takže při updatu z WP8.1 by na to měl mít operátor vliv, ne?
Tak po mém prvním provedení HR (Lumia 620) mám problém s totálními záseky telefonu, když opustím aplikaci "Fotky". Telefon se mi zasekne na hlavní obrazovce a dá se restartovat jedině vyjmutím baterky.
Další nedostatky jsou nefunkční notifikace "Outlook pošty" a nefunkční záloha fotek na Onedrive.
Telefon jde docela plynule, jen se mi neskutečně trhá a pomalu reaguje "Fotoaparát". "Edge" je taky dost mizerný.
Další nedostatky jsou nefunkční notifikace "Outlook pošty" a nefunkční záloha fotek na Onedrive.
Telefon jde docela plynule, jen se mi neskutečně trhá a pomalu reaguje "Fotoaparát". "Edge" je taky dost mizerný.
-
hotovyrado
Pro běžný provoz W10M na L620 opravdu není, je to hodně pomalé, semtam se to sekne. Já používám 620 jen jako sekundární/cestovatelský mobil a z 90% jen jako navigaci, takže u mě hrála roli možnost Offline map na SD kartu, proto jsem zvolil 10, jinak bych zůstal u 8
Zjistila jsem, že automatická záloha fotek na OneDrive mi také nefunguje i když ji mám nastavenou.
Můžu ti to hned napsat konkrétněji. Přechody mezi aplikacemi jsou znatelně delší, ale na nové funkce, více nastavení, lepší vzhled a animace jsem si tak zvykl, že zatím nejdu zpět. Všechny aplikace, které jsem měl na W8.1 fungují relativně stejně. Problém je si myslím spíš v nových aplikacích, než v systému, tak doufám, že aplikace budou postupně aktualizovat. Baterie vydrží asi stejně.
-
osso
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950 XL, Lumia 830, Lumia 640 LTE, Nexus 5x
Ja,som mal tiež podobný problém ale mal som cca 20 GB fotiek a videi na karte a všetky boli v poradí na upload do onedrive aj ked už boli synchronizovane vo wp8.1, riešenie bolo presunúť pôvodne fotky do iného adresara na OneDrive a vyčistiť adresár camera roll na karte, potom už to funguje v pohodeSandra wrote:Zjistila jsem, že automatická záloha fotek na OneDrive mi také nefunguje i když ji mám nastavenou.
Sent from mTalk
Já kartu v L1020 nemám, ale mám na OD fotky v camera roll, zkusím je tedy dát jinam a uvidíme.
-
hotovyrado
Opravdu nevím, zda se smát nebo plakat nad tím, že se W10M chová opravdu co kus (i stejný typ ale jiný kus) to originál... Drtiva většina problémů je o tom, že problém A trápí Petra, problém B zase jen Pavla, problém C Adama, problém D zase jen Evu
)))
Já sám za sebe mohu říct, že za ty dva týdny co mám poslední build se mi telefon nesekl/nerestartoval ani jednou, nespadla mi nikdy ani jedna aplikace a pokud jde o fotky, vždy jsou na OD do dvou minut od vyfocení....
Já sám za sebe mohu říct, že za ty dva týdny co mám poslední build se mi telefon nesekl/nerestartoval ani jednou, nespadla mi nikdy ani jedna aplikace a pokud jde o fotky, vždy jsou na OD do dvou minut od vyfocení....
Existuje ve WM10 možnost překladu internetové web. stránky tak jak ve stolních windows překládá google? Mám stažené v mobilu Google translator i Translator (asi od Microsoftu), ale ty umí přeložit jen napsaný text, nebo vyfocený.
-
zlieva
- častý přispěvatel

- Zařízení: NOKIA LUMIA 620/ LUMIA 920 Black/ LUMIA 950 SS
Lumia 620 - tak u mňa to funguje celkom fajn. Myslím, že aj keby som ho mal ako hlavný mobil, tak by som sa na 8.1 už nevracal. Nezdá sa mi že by bol pomalší telefón ako s W8.1, aspoň teda pocitovo to je veľmi podobné. Keďže som pri predposlednom builde robil HR, po vydaní najnovšieho buildu som sa vracal na W8.1 čistá inštalácia, nechal som všetko aktualizovať a až potom aktualizácia na W10. Pri následnej aktualizácii aplikácii v Obchode tam nič neostalo vysieť. Na tomto telefóne W10 testujem a W10 tu už ostane naveky....:D
Už stahuji .29