Windows 10 Mobile: Release preview

Všeobecná diskuze o nové verzi operačního systému Windows 10 Mobile
gumos22
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 735

Windows 10 Mobile Technical Preview

Post by gumos22 »

Mám dotaz, omylem jsem si smazal emailový účet googlu na mém telefonu, tak jsem si ho tam přidal, ale zaboha nevím, jak bych opět mohl přidat ikonu toho daného účtu na plochu. Mám totiž i pracovní mail a ten tam mám jako ikonku takové dopisní obálky a tak stejně jsem tam měl i ten google účet, ale nemůžu nikde najít, kde to můžu tak udělat znova. Nebo to ve W10M prostě nejde a mám to jen díky obnově ze zálohy z WP 8.1? A ještě jedna věc s facebookem, měl jsem tam pořád ten starý z WP8.1, nevím kdy se mi tam samostatně přidal ten nový co už je na W10M a ten předchozí už nebyl spustitelný, tak jsem ho vymazal, spustil ten nový, přihlásil se, vše fungovalo, vypadalo to mnohem lépe než ten starý. Pak jsem chtěl ikonu připnout na plochu, ale jak jsem to udělal, tak se celý odinstaloval. Tak jsem vyhledal ve store facebook, znova ho nainstaloval, ale zase je to ta stará verze. Jak je to možné?
iljusin66
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 -> Samsung S7

Post by iljusin66 »

Vlezeš do pošty, klikneš nahoře na hamburger menu a tam podržíš prst na účtu. V nabídce se objeví možnost přidat na úvodní obrazovku
kllr007
smartguru
smartguru
Zařízení: OnePlus 3

Post by kllr007 »

Tak od vcera pouzivam W10M (10586.11) na L930 a je to pecka.. Oproti L1020 to ide uplne v pohode, normalne pre kazdodenne pouzivanie..

Mal by som ale otazku - funguje tu sideloadovanie android apk ?
Sandra
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone SE

Post by Sandra »

Co ta pošta zase blázní? Každou chvíli mi to zahlásí že nastavení účtu je zastaralé, přitom stačí ručně synchronizovat a všechno je v pořádku. Zkusila jsem nechat běžet W10 v Parallels a je to tam to stejné, přitom žádný problém ve skutečnosti není.
Tomet
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Omnia W

Post by Tomet »

Mně pošta funguje bez problému, naopak po včerejším updatu mi začlo fungovat zvukové upozornění na nový email.
Mahtiel
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global

Post by Mahtiel »

joeslovakia wrote:update Facebooku? novy dizajn
Jj musím si zvyknout, ale vypadá to dobře ;)
gumos22
přispěvatel
přispěvatel

Post by gumos22 »

iljusin66 wrote:Vlezeš do pošty, klikneš nahoře na hamburger menu a tam podržíš prst na účtu. V nabídce se objeví možnost přidat na úvodní obrazovku
Díky moc, funguje. A s tím facebookem nikdo neví?
Sandra
smartstar
smartstar

Post by Sandra »

jarpo wrote:
Sandra wrote:Co ta pošta zase blázní? Každou chvíli mi to zahlásí že nastavení účtu je zastaralé, přitom stačí ručně synchronizovat a všechno je v pořádku. Zkusila jsem nechat běžet W10 v Parallels a je to tam to stejné, přitom žádný problém ve skutečnosti není.
Toto mi robila posta na stolovom W10, preto sla prec. Ak mi to ale bude robit na mobile, tak neviem, neviem...
Mě to začalo dělat dnes a je to dost otravné, hlavně když nikde žádný problém není a ruční synchronizace okamžitě po zahlášení chyby proběhne bez problémů...
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2

Re: Windows 10 Mobile Technical Preview

Post by veigy »

gumos22 wrote:
iljusin66 wrote:Vlezeš do pošty, klikneš nahoře na hamburger menu a tam podržíš prst na účtu. V nabídce se objeví možnost přidat na úvodní obrazovku
Díky moc, funguje. A s tím facebookem nikdo neví?
Vyhledej aktualizace přes store, včera přišel update na normální verzi. Když se ti i tak nová verze nenainstaluje, zkus Facebook beta.
kllr007
smartguru
smartguru
Zařízení: OnePlus 3

Post by kllr007 »

juchuu, konecne som sfunkčnil "push" notifikácie pre GMAIL. 8-)

Ináč suma sumárum som spokojny s W10M. Beha to dobre, sice som musel raz restartovat lebo pri "home screen" napisalo "Pokračuje sa" a nechcelo to prejst, tj som nemal domovsku obrazovku ale co sa plynulosti tyka tak zatial vsetko ok.
gumos22
přispěvatel
přispěvatel

Post by gumos22 »

veigy wrote: Vyhledej aktualizace přes store, včera přišel update na normální verzi. Když se ti i tak nová verze nenainstaluje, zkus Facebook beta.
No právě facebook beta vůbec ve store nemám, ani přes hledání tam není a update taky nenašel. Tak nechápu.
bubenij
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920

Post by bubenij »

Sandra: Mě dneska mail taky blbne, začalo to v průběhu dopoledne, nevidim v klientovi žádné zprávy, jen tu nejnovější. Přitom v nastavení synchronizace mam nastavené stahování za posledních 7dnů.
Když dám ruční snychro, vypíše mi hlášku, že se nepodařilo stáhnout a mám to zkusit později.
Zajímavé ale je, že se mi to děje jen u jednoho mailu, u ostatních ne...
Nepomohl ani restart...
Sandra
smartstar
smartstar

Post by Sandra »

Já tedy mám zobrazené všechny maily (mám staženou veškerou poštu za celou dobu, zase tolik jí není a nedůležitou mažu) a když dám ruční synchro, stáhnou se nové zprávy (pokud jsou) a to i v momentě, kdy mi to zahlásí chybu. Ale děje se mi také jen u jednoho ze tří. Na Macu v Mail.app je vše bez problémů, tak nevím.
osso
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950 XL, Lumia 830, Lumia 640 LTE, Nexus 5x

Post by osso »

Áno je to bug, ked das zavináč tak sa ti tam vlozi aktuálny clipboard je to riadna otrava :D

Sent from mTalk
bubenij
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920

Post by bubenij »

Já jsem jinak taky spokojený, nenarazil jsem skoro na žádný problém. Jen dneska ten mail...
V porovnání s 8.1 je to pořád ještě pomalejší, ale není to tak hrozné.
Na druhou stranu může být chyba i u mě, protože instalaci jsem nedělal na čistou 8.1, takže je klidně možné, že rychlost a třeba ten mail, je kvůli tomu. Ale předělávat to budu až o víkendu, protože jít zpět na 8.1, nechat proběhnout všechny aktualizace a pak jít na 10, to je na půl dne :)
pogo8303
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite

Post by pogo8303 »

-Pavel- wrote:Po 2 dnech fungování s Windows 10 Mobile, jsem nadmíru spokojený. Možná je to divné, ale co používám, to funguje. Malý problém je v aktualizaci aplikací. Stáhl jsem nový facebook a zůstala v seznamu prázdná ikona facebook a nelze jí odstranit. To samé u Lumia Nápověda + tipy. Občas se mi také stane, že chci například vytvořit email účet a nelze napsat zavináč. Napíše se řada znaků. Jinak opravdu dobrý. :-)
Tyhle problémy by měl vyřešit Soft Reset - včera se mi aktualizoval taky FB a zůstal mi pod sebou v seznamu aplikací 2x, stačilo restartovat pomocí tlačítek a je tam jenom jeden :)
gumos22
přispěvatel
přispěvatel

Post by gumos22 »

Tak si na ten facebook odpovím sám. Zase ho vrátili zpátky na tu starou verzi, takže když si ji ted někdo odinstaluje a chce nainstalovat ze store, už je tam zase jen ta stará. Asi to mělo zase nějaké větší bugy, tak to stáhli :)
JirkaTom
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: ***

Post by JirkaTom »

W10M TP k dispozici na Xiaomi Mi4 - Gabe Aul, Twitter...
Luks
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Galaxy S7 Gold

Post by Luks »

:roll:
gumos22 wrote:Tak si na ten facebook odpovím sám. Zase ho vrátili zpátky na tu starou verzi, takže když si ji ted někdo odinstaluje a chce nainstalovat ze store, už je tam zase jen ta stará. Asi to mělo zase nějaké větší bugy, tak to stáhli :)
To je už podruhý,jsou fakt totálně neschopný
gumos22
přispěvatel
přispěvatel

Post by gumos22 »

Ale aspoň vím, že to nebyl nějaký bug, nicméně to bylo dost zvláštní, když se mi tam ta nová verze nahrála sama a když jsem ji chtěl připnout na start, tak zmizela a už šla nainstalovat jen ta stará :D
Post Reply

Return to “Windows 10 Mobile”