Windows 10 Mobile: Release preview
Windows 10 Mobile Technical Preview
Žeby Final build už tento týždeň?
http://www.mylumia.cz/Permalink-A_880" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mylumia.cz/Permalink-A_880" onclick="window.open(this.href);return false;
-
joeslovakia
- častý přispěvatel

- Zařízení: lumia 930, lumia 925
update Facebooku? novy dizajn
V kalendáři se objevila jedna nová věc, která mi velice chyběla a hlásil jsem ji na feedback. V detailu události už je přímo v dolním panelu ikona pro editaci události, dříve byla nepochopitelně skryta až pod třemi tečkami.
- ransot
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950, Moto G5 plus
Tak pribudli ďalšie 3 aktualizacie Onenote,Ľudia microsoft,Lumia pomocník.
este here maps 
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
Mapy here mi porad nejdou z obchodu stahnout.
Pujdou jeste nekdy?
Dnes mi nezazvonily 2 budíky. Na displeji svítily pouze notifikace, ale telefon ani nepíp :-/
edit: Potvrzuji, že Here maps po dnešním update jsou plně funkční.
edit: Potvrzuji, že Here maps po dnešním update jsou plně funkční.
Znovu a znovu zkouším výdrž baterie a porovnat rozdíly od WP8.1.
W10M TP je na tom pořád co se týká spotřeby vítězně a to podstatně
.
W10M TP je na tom pořád co se týká spotřeby vítězně a to podstatně
-
Mahtiel
- smartmaniak

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Jj musím si zvyknout, ale vypadá to dobře ;)joeslovakia wrote:update Facebooku? novy dizajn
-
hotovyrado
on má někdo v Desítkách HERE maps? Nepovídejte, nejdou stáhnout ze Store ani přes SysAppPusher
-
pogo8303
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
hotovyrado:: mám, dokonce i po HR, potvrzuju, že dnešní update je zase plně zprovozňuje.
-
hotovyrado
nechápu, jak jsi je tam mohl dostat....
Nicméně pro mě cesta není, jedině že bych se vrátil k WP8 kde HERE Maps jsou apřešel zase na W10, což se mi nechce... Jednodušší varianta je jen udělat HR a obnovit zálohu, jenže já mám novou zálohu už bez těch HERE, takže asi nic...
Nicméně tohle mě naplňuje optimismem, že se snad časem HERE Maps uvolní i pro Store, takže vyčkám
Nicméně pro mě cesta není, jedině že bych se vrátil k WP8 kde HERE Maps jsou apřešel zase na W10, což se mi nechce... Jednodušší varianta je jen udělat HR a obnovit zálohu, jenže já mám novou zálohu už bez těch HERE, takže asi nic...
Nicméně tohle mě naplňuje optimismem, že se snad časem HERE Maps uvolní i pro Store, takže vyčkám
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Ja je taky mám i po HR bez obnovy. To si myslíš, ze sme se společně dohodli a řekli si: Napálíme ho?
-
hotovyrado
Ten HR jste ale neudělali nyní, ale před dvěmi týdny při instalaci tohoto buildu.... Tehdy jsem tam HM měl taky, ale vzhledem k tomu že aplikace byla nefunkční jsem ji smazal a už ji nanovo nenainstaluji
Ahoj,
Mám dost zvláštní problém. Na mé Lumii 920 jsem používal W10M. Udělal jsem upgrade z W8.1 již na předchozí verzi, pak update na verzi nejnovější. Zdálo se mi to pomalé a některé apps nefungovaly jak měly, tak jsem udělal Factory reset. Od té doby nefunguje GS, otevření dvojklikem a při volání se telefon zhasne a když ho dám od ucha, tak se nerozsvítí. Udělal jsem tedy Downgrade přes WDRT na W8.1, ale tento problém stále přetrvává. Nevíte někdo jak ho odstranit?
Děkuji za odpověď.
Mám dost zvláštní problém. Na mé Lumii 920 jsem používal W10M. Udělal jsem upgrade z W8.1 již na předchozí verzi, pak update na verzi nejnovější. Zdálo se mi to pomalé a některé apps nefungovaly jak měly, tak jsem udělal Factory reset. Od té doby nefunguje GS, otevření dvojklikem a při volání se telefon zhasne a když ho dám od ucha, tak se nerozsvítí. Udělal jsem tedy Downgrade přes WDRT na W8.1, ale tento problém stále přetrvává. Nevíte někdo jak ho odstranit?
Děkuji za odpověď.
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
To je HW problém, špatné/zaprášené čidlo přiblížení...
-
pogo8303
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
hotovyrado: já je tam nijak nedostal, prostě se mi tam vyskytly a ano, HR naposled s novým buildem. Vím, že pokud je odinstaluju, už je tam nevrátím. Ani mi by mi nechyběly, škoda jen, že nejde přenést oblíbené z Here do Map od MS...
A proč se to projevilo až po Factory resetu? Předtím bylo vše ok.veigy wrote:To je HW problém, špatné/zaprášené čidlo přiblížení...
-
hotovyrado
pogo > no nevím, zda to člověka potěší, nebo nasere (záleží na úhlu pohledu) ale nemá smysl zmatkovat, nebo se nějak naopak bránit násilím... buďto je MS uvolní pro všechny, nebo zařízne pro všechny.... takže to taky nelámu, mám zaplacený GMaps+ který je funkčně podobný a umí používat dle výběru buďto online Google mapy, nebo ty offline
Náhoda. Prostě ta HW část odešla v tomto momentu.Pan_Lubos wrote:A proč se to projevilo až po Factory resetu? Předtím bylo vše ok.veigy wrote:To je HW problém, špatné/zaprášené čidlo přiblížení...