Windows 10 Mobile: Release preview
-
hotovyrado
Windows 10 Mobile Technical Preview
posledni build je 12 dnu stary a ma cislo 10.0.10586.11
No prostě mi to ve 3 ráno napsalo, že je nový update a tak jsem ho dal nainstalovat. Ted mi nad tím buildem píše Verze: 1511. Nevím jestli to tam bylo i předtím a co se mi teda nainstalovalo. Bude to asi to, co sem dával Veigy http://wmpoweruser.com/windows-10-mobil ... e-on-msdn/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
pogo8303
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
to se ti stáhl jenom nějakej konfigurační update, verzi 1511 to píše v informacích o systému normálně u 10586.11
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
Přesně tak. Mám ten stejný.hotovyrado wrote:posledni build je 12 dnu stary a ma cislo 10.0.10586.11
Tak jsem poprvé vyzkoušel W10 na své Lumii 620 a musím říct, že se mi vzhled velice líbí. Jak úvodní obrazovka, tak nové aplikace. Jsem rád, že je více možností nastavení snad všeho.
Bohužel rychlost telefonu je mizerná. Dlouhé prodlevy i časté zasekávání. Myslíte, že je to kvůli 512MB RAM, nebo opravdu pomůže HR (s obnovou ze zálohy)? Build používám jen pár hodin, je možné, že se ještě "usadí"?
Bohužel rychlost telefonu je mizerná. Dlouhé prodlevy i časté zasekávání. Myslíte, že je to kvůli 512MB RAM, nebo opravdu pomůže HR (s obnovou ze zálohy)? Build používám jen pár hodin, je možné, že se ještě "usadí"?
-
Sentinel65
- častý přispěvatel

- Zařízení: Honor 8
Tech 512 MB RAM muze hrat svoji roli, ale kazdopadne to chce cistou instalaci tj. HR a bez obnoveni ze zalohy !
Ja mam Lumii 630 a myslim si, ze je to hlavne tou 512MB ramkou. Sice system funguje, ale porad vidim "Loading...". Vracet se na Win8.1 nechystam, ale myslim si, ze plynulost uz lepsi nebude pro telefony s 512MB ram.
Používám hudbu ve formátu m4a, většina je koupená v iTunes a přehrávání je bez problémů. Nemohlo dojít při aktualizaci k poškození? Zkus zformátovat paměťovou kartu a nahraj si tam všechno ze zálohy znova.Tyris22 wrote:A ještě jedna otázka... Hudba Groove mě nepřehrává snad polovinu písniček. Všechno jsou to .mp3 ale některé hází chybu (někdo tu dával screen), dělá to všem?
Jinak asi půl dne po factory resetu jsem viděla "loading" při každém spuštění programu, při každém návratu na home screen, při každém přepnutí v multitaskingu. Pak se to nějak usadilo a nyní "loading" nevidím vůbec, všechno je okamžité.
Těch 512 MB určitě hraje roli, protože na mí lumii 735 jede všechno naprosto plynule a to jsem dal obnovu ze zálohy, bez továrního nastavení, prostě jsem dal jen upgrade na WIN10M. Všechno mi zůstalo, všechny aplikace fungují jak mají, žádné chyby, žádný problém.Sentinel65 wrote:Tech 512 MB RAM muze hrat svoji roli, ale kazdopadne to chce cistou instalaci tj. HR a bez obnoveni ze zalohy !
Procesor aké aj rýchlosť úložiská.
Pamäť samozrejme tiež,na mojom telefóne sa zaplní hneď po štarte 450MB Ram
Pamäť samozrejme tiež,na mojom telefóne sa zaplní hneď po štarte 450MB Ram
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Já měl to samé po hard resetu bez obnovy zálohy vše okTyris22 wrote:A ještě jedna otázka... Hudba Groove mě nepřehrává snad polovinu písniček. Všechno jsou to .mp3 ale některé hází chybu (někdo tu dával screen), dělá to všem?
k rychlosti W10, ja mam L625 s RAM 512 a tiez telefon moc nestiha, vela vesi sa v priebehu vyvoja zrychlilo, ale s 8.1 to zrovnavat nemozem. ak to bude takto aj na ofic a budem mat stale tento telefon, urcite si necham 8.1.
skusila som vsetko, s HR, bez, vacsinou bez obnovy zalohy, s downgrade, bez, vysledok viac menej rovnaky.
inac mi je to luto, lebo kopa veci sikovnych pribudla.
skusila som vsetko, s HR, bez, vacsinou bez obnovy zalohy, s downgrade, bez, vysledok viac menej rovnaky.
inac mi je to luto, lebo kopa veci sikovnych pribudla.
-
Luks
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S7 Gold
Tak mi zase,stejně jako před HR přestal telefon zobrazovat události z kalendáře na zamykací obrazovce/GS.Počasí tam naskočí tayk semtam...
Vysiel novy update na kalendar a postu ..Ma to mesacny nahlad napr
Vrátili se staré věci. Sdružení účtů a hromadný výběr.
Když dám tovární nastavení,tak mě to hodí na 8.1 nebo na wm10 po aktualizaci pomocí insider.
Nejede mi hudba,nelze nic přehrát,z ničeho nic..
Díky.
Nejede mi hudba,nelze nic přehrát,z ničeho nic..
Díky.
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Zůstane W10M
Udělal jsem tu "Obnovu do továrního" na mé Lumii 620 a je to možná o trochu rychlejší, než čistě po upgradu. Ale zato se mi telefon asi 4x zasekl na hlavní obrazovce, že jsem musel vytáhnou baterii, abych ho restartoval. Mám pocit, že se vždy zasekl, když jsem se přepnul z nějaké aplikace na hlavní obrazovku a zároveň něco stahoval ze Storu.
Tohle snad ještě nebude finální build ne?
Tohle snad ještě nebude finální build ne?
Chtěl bych se vás zeptat, jestli jste našli nějakou aplikaci na panoramatické fotografie, když Microsoft oddělal Lumia Panorama i Photosynth...
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Tenhle link ti nejde? https://www.microsoft.com/en-us/store/a ... zdncrfhx4s" onclick="window.open(this.href);return false;
I když tam píšou, ze to W10 nepodporuje, tak mi to normálně funguje...
I když tam píšou, ze to W10 nepodporuje, tak mi to normálně funguje...