ebook ctecka
ebook ctecka
Ahoj, neví někdo jestli je nějaká čtečka, která by zvládla synchronizaci mezi telefonem a pc? Abych si v telefonu rozečtenou knihu mohl na tom samém místě číst i na pc automaticky a nemusel to hledat. Používám Bookviser a ačkoli je i na W8.1 tak synchronizaci nemá.
ebook ctecka
poraďte prosím čtečku, která zvládne i pdf...
na androidu jsem používal Aldiko, ale podobný ekvivalent na WP jsem zatím nenašel :/ rád bych měl knihy na jednom místě a ne pdf v adobe readru a zbytek v book readeru...
na androidu jsem používal Aldiko, ale podobný ekvivalent na WP jsem zatím nenašel :/ rád bych měl knihy na jednom místě a ne pdf v adobe readru a zbytek v book readeru...
ebook ctecka
pdf ale nie je standardny ebook format..hlavne ma pdf mnohonasobne viac dat ako napr mobi,epub,alebo pdb..
myslim ze taka citacka neexistuje na wp..
ja ak mam knihu v pdf,tak si ju za par sekund prerobim na format aky chcem v calibre
myslim ze taka citacka neexistuje na wp..
ja ak mam knihu v pdf,tak si ju za par sekund prerobim na format aky chcem v calibre
ebook ctecka
Bohužel Calibre mi při pokusu o převod rozházel formátování některých knih... Doufal jsem, že nějaká kombinace čtečky a pdf readeru bude :/
ebook ctecka
calibre je divocina,ale da sa tam nastavit vsetko,len treba vediet ako
tiez som mal problem s pdf prevodom obcas,ale vyriesil som to
tiez som mal problem s pdf prevodom obcas,ale vyriesil som to
ebook ctecka
Právě, je to složité jak žebřík, když člověk neví co je co :D Snad se časem dokopu k tomu to vychytat...
ebook ctecka
Nasiel som krasnu free citacku.Vyskusajte.
Niekde som cital,ze pracuje aj s pdf,ale neskusal som..
http://www.windowsphone.com/sk-sk/store ... 2281342139" onclick="window.open(this.href);return false;
Niekde som cital,ze pracuje aj s pdf,ale neskusal som..
http://www.windowsphone.com/sk-sk/store ... 2281342139" onclick="window.open(this.href);return false;
ebook ctecka
Bookviser synchronizaci v nové verzi již má, jen si musíš udělat registraci na bookviser.com, potom jede sync mezi zařízeními v pohoděJimmik wrote:Ahoj, neví někdo jestli je nějaká čtečka, která by zvládla synchronizaci mezi telefonem a pc? Abych si v telefonu rozečtenou knihu mohl na tom samém místě číst i na pc automaticky a nemusel to hledat. Používám Bookviser a ačkoli je i na W8.1 tak synchronizaci nemá.
ebook ctecka
Jj umí, ale nevychytaly spotřebu dat. Za minulý měsíc mi Bookviser sežral kolem 200mb dat a to se mi na čtečku zdá docela dost.
ebook ctecka
Nainstaloval som si znovu citacku Fiction book reader a ostal som prekvapeny. Aj ked je ta app zadarmo,tak sa o to chlap vzorne stara a aplikacia je uz pekne v w10 dizajne. (citacka je zrejme menej narocna ako budik :D )
Celkovo najlepsia citacka co som zatial nasiel.
Celkovo najlepsia citacka co som zatial nasiel.
ebook ctecka
80 Kč mi nepřijde zrovna zadarmo.
ebook ctecka
Hmm,žeby som to mal kúpené? 
ebook ctecka
Vypadá to že ano 
ebook ctecka
Viem že vtedy bola ešte free,len tam mal omedzenie na počet knih.
Inak teraz som este pozeral,ze sa tu platí paušálne,ak chceš synchronizaciu s cloudom. Polroka zadarmo potom 5€ za rok.
Inak teraz som este pozeral,ze sa tu platí paušálne,ak chceš synchronizaciu s cloudom. Polroka zadarmo potom 5€ za rok.
ebook ctecka
byla zadarmo v myAppFree
ebook ctecka
Já používám Bookviser, koupila jsem si unlimited plan a jsem celkem spokojená. Akorát správa knih je dost mizerná a chaotická, používám na Macu Calibre a Bookviser v tom dělá dost bordel, řadí totiž pouze abecedně.
ebook ctecka
mam ju kupenu uz vyse 2 rokyhyky wrote:byla zadarmo v myAppFree
ebook ctecka
Včera som na obed pisal na fb fiction book reader jeden bug. Večer už bol opravný update na store. Tomu sa hovorí kvalitný support
-
Radek Jahoda
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950
ebook ctecka
Bookviser universal verze je tak ze 79% hotová. Podle autora se datum vydání posunuje z konce Prosince na začátek Ledna.
A vypadá to že přidal spoustu věcí jako podporu css atd.
A vypadá to že přidal spoustu věcí jako podporu css atd.