Windows 10 Mobile: Release preview
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Windows 10 Mobile Technical Preview
Vyšel novej tool pro unlock Lumií, nejsou podporované všechny modely.
http://www.windowscentral.com/windows-p ... lumia-roms" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.windowscentral.com/windows-p ... lumia-roms" onclick="window.open(this.href);return false;
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
údajně vyšel update na Glance screen, může to někdo potvrdit, popřípadě hodit screen?
Je to pravda, díky za info
Prozkoumám to a dám vědět, jestli konečně funguje jak má.
edit: tak glance screen konečně ukazuje kromě dne i datum, ale já mám problém v tom, že mi visí staré údaje v čemkoliv, v kalendáři mám událost z úterý (navíc hlášenou jako "zítra") a Runtastic PRO ukazuje říjnové hodnoty a neaktualizuje se.
edit: tak glance screen konečně ukazuje kromě dne i datum, ale já mám problém v tom, že mi visí staré údaje v čemkoliv, v kalendáři mám událost z úterý (navíc hlášenou jako "zítra") a Runtastic PRO ukazuje říjnové hodnoty a neaktualizuje se.
-
hotovyrado
Vypadá to jako info na rozsvícené zamykací obrazovce, takže je tam datum i komplet info (stejným fontem) o událostech jako tam, takže posun vpřed!
Přemýšlím, jestli by pomohl factory reset, ale nechce se mi do něj, obnovení ze zálohy spíše nefunguje než ano a nastavovat všechno znova se mi nechce, zvláště když jinak funguje všechno normálně, jediné, co mi teď nefunguje, je notifikace WhatsApp a nastavení podrobných informací o stavu. Funguje tohle někomu?
-
hotovyrado
jasně, krom SMS a volání tam mám ještě WA, Viber a V Kontakte.ru a jede vše korektně.
Já si dokonce pohrávám s myšlenkou nahodit 10 i na Lumii 620
Obnovení ze zálohy (na zresetované Osmičky jsem nahrál nynější build W10, pak další HR a na čistý systém instalace a nastavení aplikací, pak záloha a z p*****e jsem dal HR a obnuvu jen abych věděl, ja se to chová a mimo nastvení melodií a nahrání map bylo vše OK) mi jede pěkně jako na Denimu
Obnovení ze zálohy (na zresetované Osmičky jsem nahrál nynější build W10, pak další HR a na čistý systém instalace a nastavení aplikací, pak záloha a z p*****e jsem dal HR a obnuvu jen abych věděl, ja se to chová a mimo nastvení melodií a nahrání map bylo vše OK) mi jede pěkně jako na Denimu
update na glance este nemam
Tak to asi factory reset zkusím, protože WhatsApp mi tam ukazuje jenom červený křížek...hotovyrado wrote:jasně, krom SMS a volání tam mám ještě WA, Viber a V Kontakte.ru a jede vše korektně.
U mně jede taky vše korektně.. Kalendář dokonce zobrazuje 3 řádky.
- Attachments
-
- WP_20151126_16_53_30_Pro.jpg
- (73.35 KiB) Downloaded 554 times
Nuže dobrá, přesvědčili jste mě. Za chvíli mi dojede záloha a půjdu do toho. Doufám, že to nebude horší než teď.
Zdravim jak do detelefonu dostanu zpet aplikaci here maps+ ,kterou jsem si odinstaloval? protože nešla pustit. Store mi píše HERE Maps Není k dispozici ? nevíte co stím.
No a nejaká nahrada ? to byly nejlepsi mapy ? what ? :D
-
hotovyrado
MS má aplikaci Mapy, která používá stejné HERE podklady a navigovat taky umí
no jo ale ten brak od MS
mno kur*va to je na prd jsem si zvyknul na tuhle nějaká možnost není ? jak jí dostat zpět
neblbni xD a nevíš proc ukončili podporu ?
-
hotovyrado
Proč by měli podporovat něco cizího? HERE koupily neměcké automobilky....
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
S HERE maps je osud nejistý. Ale obecně nad nimi nemá MS žádnou moc... A žádné oficiální stanovisko o ukončení podpory, pokud se pamatuju, nepadlo...
-
osso
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950 XL, Lumia 830, Lumia 640 LTE, Nexus 5x
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Mne už glance a motion data prisli :Drelouth wrote:update na glance este nemam
Sent from mTalk