tak finíto...hravec-x wrote:tak už je k dispozici pouze velikost M - je třeba reagovat rychle: http://www.microsoftstore.com/store/msu ... .318230400
Microsoft Band
-
hravec-x
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950XL, Band 2, Surface Pro 4
Microsoft Band
Microsoft Band
Pokud jsi objednal včera dopoledne tak včera večer jsi měl od MS obdržet číslo balíku, jinak nejpozději dneska, ty maily s čísly zásilky hodí až tak kolem 21h, takže už bys to tam mohl mít.....sssugi wrote:Prosím Vás, za aký čas Vám prišiel kód na sledovanie zásielky? MS Band 2 som objednával včera.
Vďaka
Re: Microsoft Band
Asi hodinu po napísaní tohto príspevku mi prišiel mail s číslom
ďakujem 
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
Microsoft Band
Kabel navíc v té nabídce byl- leda že by dělali promo akci na něco, co normálně dodávají jako standardhravec-x wrote:Kabel navíc určitě není, proste je... Ted jsem objedna tři kusy M
-
hravec-x
- smartguru

Microsoft Band
ano leda... , kabel je vždy součástí, jak jinak by jsi Band chtěl nabíjet?
Microsoft Band
Včera mi konečně došel ve velikosti M a je to super.
Dotaz k bandu 1.
1) existuje nebo se dá nějak nastavit cvičení na fotbal ? ani nejde?
2) existuje v bandu apka běh, kolo a je možné tam přidat i chůzi ?
Chodím denně s kočárkem a nechci dávat běh.
Díky za info.
Dotaz k bandu 1.
1) existuje nebo se dá nějak nastavit cvičení na fotbal ? ani nejde?
2) existuje v bandu apka běh, kolo a je možné tam přidat i chůzi ?
Chodím denně s kočárkem a nechci dávat běh.
Díky za info.
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

Microsoft Band
ad 1) nelze, leda si zapnout workout, ale to už si rovnou můžeš zapnout i běh
ad 2) nelze, viz. to, co sis odpověděl- zapni si běh.
Funguje někomu propojení dat MS Health s Runkeeper?
ad 2) nelze, viz. to, co sis odpověděl- zapni si běh.
Funguje někomu propojení dat MS Health s Runkeeper?
Microsoft Band
Ty kráso koukám, že Band se hodně ale hodně rychle vyprodal!
Ještě, že jsem ho zakoupil před cca 2týdnami.
Jinak s nabíjením mám také problém vždy se mi to sekne na 80% a musím to pár krát vypnout. Proud mám dostačující.
Ještě, že jsem ho zakoupil před cca 2týdnami.
Jinak s nabíjením mám také problém vždy se mi to sekne na 80% a musím to pár krát vypnout. Proud mám dostačující.
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

Microsoft Band
Mám pocit, že se nechceme chápathravec-x wrote:ano leda... , kabel je vždy součástí, jak jinak by jsi Band chtěl nabíjet?
Microsoft Band
Nabíjení - no mi to dělá to samé, ale nechám to být a do hodinky to skočí na 100% a je nabito........Stepis wrote:Ty kráso koukám, že Band se hodně ale hodně rychle vyprodal!
Ještě, že jsem ho zakoupil před cca 2týdnami.![]()
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Re: Microsoft Band
To nabíjení je bohužel takhle normální. Nabíjecí proud netřeba řešit, pravděpodobně ani restarty. Když dám Band do nabíječky, bere si 170mA celou dobu, než dosáhne 80%. Poté začne proud pomalu klesat klidně i na 70mA, čili se nabíjení rapidně zpomalí. Takže posledních 20% klidně trvá hodinu...
Microsoft Band
Nechysta sa niekto s MS bandom 2 velkost M tento vykend na prazsky MSFEST ?
ja mam Lko s som celkom rozpacity s velkosti L , tak ci vymenit alebo si nechat.
Inak na uk store som si vsimol Complete pre band 2 , to pribudol len teraz nie ?
Inak na uk store som si vsimol Complete pre band 2 , to pribudol len teraz nie ?
-
hravec-x
- smartguru

Microsoft Band
vždy tam byl i při původním (před rokem) prodeji Bandu 1 na US MS Store - prostě dokoupení prodloužené záruky, ale za 30 liber, to je vcelku dost
Microsoft Band
Jak vám na Band 2 funfuje UV senzor? Mně se z něj ještě nepodařilo získat ani jednu hodnotu. Vždy No UV detected. Senzor je předpokládám v zapínací přezce. Nebo to je tím, že je teď pořád pod mrakem?
-
hravec-x
- smartguru

Microsoft Band
je a hlavně bude asi fungovat jen ve Win10
Microsoft Band
Mám WP10. Ale na systému mobilu by to asi záležet nemělo. Aktuální UV by měl přeci band zobrazit přímo na displeji.
-
hravec-x
- smartguru

Microsoft Band
jo to myslíš, myslel jsem v nějaké aplikaci, tak ano, platí co jsem psal (je) - tedy nyní je úvéčka tak málo že nejspíš není registrovávané Bandem
Microsoft Band
Díky. Já nevěděl, jestli to "je" je na počasí pod mrakem, nebo na to, jestli je senzor v přezce
Ale ta přezka byla bez otazníku, tak už mi to je jasný 
Microsoft Band
Od včera som takisto majiteľom MS Band 2. Chcel by som sa opýtať, či existuje aplikácia, ktorá by mi na dlaždiciach ukázala kroky, vzdialenosť, atď. z Bandu?
-
Jindřich Lukeš
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520
Microsoft Band
Pánové, používáte někdo Band 2 a W10M? Fungují vám upozornění z notifikačního centra? Já je zatím nerozjel na žádném telefonu a to ani po dnešní aktualizaci MS Health. V zahraničí si na to lidi také stěžují, ale je zajímavé, že někomu to normálně běhá.