Sent from mTalk

juraj1985 wrote:Takže včera som nahodil w10m TP a som veľmi milo prekvapený. Všetko čo som zatiaľ skúšal funguje ako má a rýchlosť sa mi zdá rovnaká ako o 8.1. Mal by som ale dotaz. Funguje alebo bude fungovať WINDOWS HELLO na Lumii 930?

Mapy už mluvit umí, dokonce je to stejný hlas jako v HERE. HERE maps po aktualizaci aplikace nefungují a odkazují na "novější a lepší" aplikaci ve store, která tam ještě není (prý nějáký bug nebo cohotovyrado wrote:Já to nezkoušel, ale už nynější verze aplikace Mapy snad mluvit umí... snad odpoví někdo, kdo ty Desítky (ještě) má

Kde sa da stiahnuť hlas nikde som nenašiel ?zoubek wrote:Mapy už mluvit umí, dokonce je to stejný hlas jako v HERE. HERE maps po aktualizaci aplikace nefungují a odkazují na "novější a lepší" aplikaci ve store, která tam ještě není (prý nějáký bug nebo cohotovyrado wrote:Já to nezkoušel, ale už nynější verze aplikace Mapy snad mluvit umí... snad odpoví někdo, kdo ty Desítky (ještě) má). Drive zatím funguje normálně. Problém map oproti here mapám je imo hloupé gui které je prostě na ovládání někde na přístrojovce malé + se během navigace zamyká obrazovka.
Další věcí který sem si všimnul oproti 8.1 je zastaralost mapových podkladů, například Blanka - ukazuje to provoz v místech kde je ale není v mapě ani tamtudy nejde navigovat, to samé platí i pro stolní W10.
HERE maps a drive jde nainstalovat i po HR ale jenom obnovením zálohy.
Users browsing this forum: Seznam.cz and 1 guest