Cajk. Sice nevím, proč tahat FW přes poláky a ne z navifirmu, ale budiž.hotovyrado wrote:Smety > rád bych se Ti tímto omluvil... po stažení NCS a souboru s Custom ROMkou z těch polských stránek, které tímto doporučuji, mám na L920 napřímo Denim (čistý bez operátorských sraček) bez mezičlánku v podobě Cyanu jako to dělá WDRT, díky
Windows 10 Mobile: Release preview
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Windows 10 Mobile Technical Preview
tak som poriesila dalsi dg (asi nemam co robitMartina46 wrote:Tak ja mam asi nejako rozhodeny telefon, alebo co, lebo mi nechce aktualizova tkopu systemovych app + dalsie, dokopy 12, z toho dost podstatne ako je displej, zvuk, network servis atd, vyhadzuje chybu 0x803F7000.
a to prosim pekne po dg na 8.1 bez obnovy zo zalohy, celkom 2x v priebehu 3 dni, v jednom pripade HR, po com sa pocet chyb este zvysil, no asi budem musiet cakat na ofic :D
esteze to nemam v primarnom telefoone
je tu nejake riesenie?
-
hotovyrado
Jinak pokud se někomu nedaří flash přes NCS (vesměs se nedá najít správný moment při mačkání kláves po napíchnutí na USB) tak mě se osvědčil flash přes WPID, celá akce trvá 5 minut a je to na jeden klik myší
Jen jsem z RM-821_EU_Poland_324 udělal RM-821_EU_Euro2_248 (a z německé distribuce L620 verzi australskou 3058.51000.1505.0006). ale hlavně mám hned Denim, nemusím absolvovat kolečko už od Cyanu
Fw: 3051.50009.1424.0004 je Cyan....mposvar wrote:Myslím si to také...SmetyCZ wrote:3051.50009.1451.1004 je Denim, ne?
Co říká bonusy+info nebylo nikdy moc relevantní.
Martina46- tak som poriesila dalsi dg (asi nemam co robit
) a v store mi visi uz len rate your device, co mi nevadi, ale druhe je network services, co je potiez, neviem nastavit mms a data pristupovy bod.
je tu nejake riesenie?
Jsme na tom stejně a Denim tam byl i předtím, jenom v Bonusech a info je nyní Lumia Windows 10, a zůstávají dvě app které nelze aktualizovat...
Myslím si ale, že po HR W10M budeme tam, kde jsme byli předtím.
Takže už asi končím a počkám na sest.10586..
je tu nejake riesenie?
Jsme na tom stejně a Denim tam byl i předtím, jenom v Bonusech a info je nyní Lumia Windows 10, a zůstávají dvě app které nelze aktualizovat...
Myslím si ale, že po HR W10M budeme tam, kde jsme byli předtím.
Takže už asi končím a počkám na sest.10586..
mposvar :
asi tiez tak
v doplnkoch a info mam lumia windows 10.
asi tiez tak
v doplnkoch a info mam lumia windows 10.
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
@mposvar
Fw: 3051.50009.1424.0004 je Cyan....
No vždyť jo, 1424 je Cyan, 1451 Denim.
Fw: 3051.50009.1424.0004 je Cyan....
No vždyť jo, 1424 je Cyan, 1451 Denim.
Reagoval jsem pro Martinu Smety na tento příspěvek ze str.474.hotovyrado wrote:Omyl, i fyzicky je tam Cyan nejen podle hlášky v Bonusech a info
Dotyčný nám zde tvrdil něco jiného.
Ako zistím,dátum poslednej aktualizacie nejakej aplikácie? V wp to bolo v store..
-
hotovyrado
Podle mě nijak, protože desítkové Store neukazuje historii
- amentma
- častý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S8, iPhone 7, zvysky Lumie, ...
Kedy bol update aplikacie Posta? Konecne tam je zdruzena posta
este odstranit hamburger, vrátiť pekny application bar namiesto toho škaredého (to platí pre cely os) a bude to aj pouzitelne 
Ved to je to..tento store ti ani neoznami,ze sa nieco updatlo..to je teda riadny pokrok
Musim to robit manualne
Musim to robit manualne
-
hotovyrado
Já doufám, že vzhledem k tomu že následující build vyjde po třech týdnech (minimálně) od zatím posledního, tak že pokrok bude té době adekvátní, do té doby užívám svižnosti WP 8.1 a číhám 
- ransot
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950, Moto G5 plus
relouth: ked som ti pisal,ze lepsie ako 8.1 ti to fungovat nemoze...
je to proste este nie uplne dokoncena verzia tak si mi odpovedal-ze pisem : bullshit ;) :
ale je to na kazdom uzivatelovi co mu ide popripade vyhovuje na tejto verzii....
je to proste este nie uplne dokoncena verzia tak si mi odpovedal-ze pisem : bullshit ;) :
ale je to na kazdom uzivatelovi co mu ide popripade vyhovuje na tejto verzii....
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
Jo. Cihat muzes.
;-)Nic jineho dlouho taky delat nebudeme. Neverim, ze to stihnou funkcne a stabilne udelat do 14 dnu. I kdyz by meli, telefony uz jsou v nabidce u prodejcu, jen na funkcni system se ceka.
A kdyby ano, budou tam chyby.
A kdyby ano, budou tam chyby.
hotovyrado..tie neustale loadingy a resumingy..uzivaj uzivaj
store je aplikacia..co to ma s OS?ransot wrote:relouth: ked som ti pisal,ze lepsie ako 8.1 ti to fungovat nemoze...
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Věřím, že nás nakonec Microsoft mile překvapí. V tomto začínám být optimistický.
- ransot
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950, Moto G5 plus
nemyslel som tym store ale celkovo system akotaky.
-
hotovyrado
Upřímně, jediný důvod, proč přejít na W10M na hlavním aparátu (L920) je vyhledávání kontaktů klávesnicí dialeru a na L620 ještě mapy na SD kartě (L920 s 32GB úložiště je v poho), jinak spousta aplikací (pošta, fotky, internet prohlížeč, Store, měřič dat) je zatím horších plus neodladěnost systému.... Jsem čímdál víc přesvědčen, že do února na ofiko desítkový FW pro 920 vyčkám, protože W10M jsou proti WP 8.1 podle mě především jen vizuálně líbivější