Windows 10 Mobile: Release preview
-
pogo8303
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
Windows 10 Mobile Technical Preview
JirkaTom:: nebo taky příští týden... Dneska nic, zítra určitě taky ne... (few days before PC build...)
-
Luks
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S7 Gold
http://www.windowscentral.com/gabriel-a ... -more-days" onclick="window.open(this.href);return false;
-
hotovyrado
Zítra je pátek, takže vyádření GA je rozumné.... Tudíž až příští týden
Poslední updaty v programu PFD na WP8.1 vloni byly někdy i v sobotu...

SmetyCZ dakujem za tip s nastavenim defaultneho vyhladavaca...to by ma nenapadlo 
- groovox
- častý přispěvatel

- Zařízení: ML950XL Alcatel IDOL4S Pro W10, NL1520, HTC HD2
Může prosím někdo z majitelů L1520 poradit a podělit se o zkušenost s W10 přes Windows Insider, co funguje a co ne, jestli to má cenu instalovat anebo ještě počkat? Děkuji.
Koukám, že jsem přišel právě včas, také mám L1520 a mám Build 10581 a funguje to OK (až na úložiště SD karty), proto nedělej žádný továrko nic jen Windows Insider a jeď.
- groovox
- častý přispěvatel

úložiště SD karty mi nevadí, všechno další je v poho?, co rychlost, stejná jako Denim? Dá se to případně vrátit zpátky? Děkuji
Jo už se s tím dá pracovat, je to rychlé, ale jako uplně přesně ,,stejná jako Denim" to nevím, beru ohled v tom, že toto je pořád Preview, kdežto Denim byla vydaná jako oficiální verze. Ano vrátíš to pomocí Windows Recovery Device tool a nebo přehraješ fw pomocí Navifirm a Nokia Care Suite, nicméně v obou případech příjdeš o data v telefonu. Proto je dobré si vše zálohovat. Jo a kdyby ses náhodou pouštěl do updatu vypni si PIN na SIM a Bezpečnostní kód a to v té souvislosti, že se to ve W10 nachází pod jinými položkami a po tom upgradu to občas blbne. Proto je lepší to vypnout a po update nastavit znovu.
- groovox
- častý přispěvatel

o.k, zkusím to přes víkend, to na to budu mít čas si tím pohrát
moc děkuji.
Jestli někdo chce, zkuste app AIDA64, byste se o svém telefonu dověděli více.
Co spotřeba 10581?
Za mne špatný - synchro 2 účtů po 30min., pár tlf.,edge do 1/2 hoďky, Meteoservis...Bez navigace, mess, whatsapp atd...
Za 5 hodin - 50%....
Za mne špatný - synchro 2 účtů po 30min., pár tlf.,edge do 1/2 hoďky, Meteoservis...Bez navigace, mess, whatsapp atd...
Za 5 hodin - 50%....
u mě spotřeba taky tragická, dřív den, teď půlden
Přesně...Co s tím udělali?vormen wrote:u mě spotřeba taky tragická, dřív den, teď půlden
To je nějaká aktualizace či co?
Já nechci všechno na pozadí vypínat a dělat to ručně, a možná by to ani nepomohlo.
jenže já mám l920, to už je pravěk a bez vydání FW to prostě nemůže chodit nijak rozumně. třeba na novějších modelech s tím takovej problém není.
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Před vydáním oficiální verze WP8 to bylo to samé a nakonec byla výdrž OK.
-
Sentinel65
- častý přispěvatel

- Zařízení: Honor 8
U mě výdrž 1-2 dny dle používání ...
U mě je výdrž stejná jako na WP8.1 pokud nepoužívám Edge, pokud ho používám, výdrž klesne klidně na 6 hodin podle intenzity používání.
Spotreba rovnaká ako 8.1 prešiel som na tento build priamo z z wp. Bez hr. Mate to tam rozosrate
Taky jsem přešla přímo z používaných WP8.1 a samozřejmě bez factory resetu. Jasně že něco zlobí, všechno co psali jako bugy, včera začal zlobit ten budík (a dnes začalo i to zdvojené a ztrojené zvonění, ale to stačí budík vypnout a zase zapnout). Ale jinak to funguje celkem dobře a dá se tento build použít normálně jako pracovní mobil. Co se týče základních funkcí (volání, SMS, WhatsApp, focení atd), nezklamal mě ani jednou