Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
Ze mas po tej skusenosti este chut objednavat 930 :-0
Re: Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse
Taky se mi to prici, ale co si mam koupit jiného když mi z 99% vyhovuje? 
Android jsem uz měl... Apple, ne děkuji... = WP a nikdo jiný top WP než MS nedělá.
Android jsem uz měl... Apple, ne děkuji... = WP a nikdo jiný top WP než MS nedělá.
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
ja by som asi okamzite presiel ku konkurencii a keby som vychladol tak by som sa asi vratil k wp :D :D
-
lasted
- přispěvatel

- Zařízení: EX L930 , OPX, 950xl, Nexus 6P 128gb
máte někdo zkušenost s nákupem z bestbuy.com?
je tam miband za 80 dolaru.. ale obavam se že to z tama asi neobjednáme co?
je tam miband za 80 dolaru.. ale obavam se že to z tama asi neobjednáme co?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. V sobotu dopoledne mi z ničeho nic přestalo jít probouzet telefon poklepáním na display. Mám Lumii 930 starou 2 týdny. Neuvědomuji si, že bych si předtím jakkoli hrál s nastavením telefonu, ale i když jsem potom v nastavení několikrát vypnul a poté zase zapnul probuzení poklepáním, pořád to nejde. Navíc se mi už ani nerozsvítí display, když mi přijde notifikace, což také telefon do soboty dopoledne normálně dělal. Takže to asi spíš bude něco v nastavení nebo software, než vada displaye..
Nemáte s tím zkušenosti? Tovární nastavení se mi moc obnovovat nechce, ale nic jiného mi asi nezbude.
Nemáte s tím zkušenosti? Tovární nastavení se mi moc obnovovat nechce, ale nic jiného mi asi nezbude.
-
Sentinel65
- častý přispěvatel

- Zařízení: Honor 8
@Tomas06
Co obycejny restart, nepomohl by ?
Co obycejny restart, nepomohl by ?
Telefon jsem vypínal a zapínal už asi 10x... A zkoušel jsem i v nastavení vypnout možnost probuzení poklepáním, pak vypnout a zapnout mobil, pak zapnout poklepání a nic..
-
Papek
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7 32GB + AT&T Lumia 640 LTE
Proximity senzor funguje? Narychlo to vies skontrolovat tak telefonovanim. Ak das mobil dalej od ucha, tak by sa mal rozsvietit displej. Ak sa nerozsvieti, tak je to vadny proximity senzor. Ten zabranuje rozsvieteniu displeja pri poklepani, aby sa omylom nezapol vo vrecku.
To je ono!!! Až teď jsem si uvědomil, že se mi okamžitě při volání zhasne display a je jedno jestli ho mám ještě v ruce nebo u ucha.. :/ teď ale co s tím? reklamace? Telefon mám 2 týdny, takže docela pecka :/ Díky za nalezení problému! 
Tak už jsem to našel na youtube https://www.youtube.com/watch?v=mPvQFT4ZjzI" onclick="window.open(this.href);return false;, to je úplně přesně ono a dokonce to po tom zmáčnutí zase funguje, tak uvidíme jak dlouho to vydrží.
myslíte, že to může způsobovat třeba obal? koupil jsem si z ebay tenhle http://www.ebay.com/itm/171883303916" onclick="window.open(this.href);return false; a přišlo mi že sedí na telefonu dobře.. jestli třeba nemůže ztlačovat telefon ze stran a tím se pokazí ten senzor?
myslíte, že to může způsobovat třeba obal? koupil jsem si z ebay tenhle http://www.ebay.com/itm/171883303916" onclick="window.open(this.href);return false; a přišlo mi že sedí na telefonu dobře.. jestli třeba nemůže ztlačovat telefon ze stran a tím se pokazí ten senzor?
2 možnosti které ti to způsobily:
1) přelepil jsi krycí fólií proximity senzor - je asi 0,5 cm napravo od čelní kamery
2) v tom pravém horním rohu ti displej vystupuje z hliníkového rámu - nejlépe vidět při pohledu úplně z boku.
To první je spíš k smíchu, ale divím se, jak často si lidé přelepí třeba vstup na mikrofon a nadávaj jak jim ten krám nemluví,...no a to druhé je 100% reklamace...výměna celého šasí i s lcd a dotykem.
1) přelepil jsi krycí fólií proximity senzor - je asi 0,5 cm napravo od čelní kamery
2) v tom pravém horním rohu ti displej vystupuje z hliníkového rámu - nejlépe vidět při pohledu úplně z boku.
To první je spíš k smíchu, ale divím se, jak často si lidé přelepí třeba vstup na mikrofon a nadávaj jak jim ten krám nemluví,...no a to druhé je 100% reklamace...výměna celého šasí i s lcd a dotykem.
Fólii na tom nemám a ten display v pravým horním rohu vážně možná o pár mm vystupuje víc než na druhé straně.. Zatím jsem to zmáčkl jako ve videu a od včera už to jede bez problémů. Takže to zatím nechám a až kdyby se to vrátilo, tak to budu řešit.
Díky za rady!!
Díky za rady!!
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Navic ve vetsine pripadu staci kalibrace a není potřeba reklamovat.Kdyby někdo s tim mel problém at se ozve do sz, udelame.
-
TagCee
- nováček

- Zařízení: Lumia 930 Orange + lumia 550 black
Ahoj tak píšu ohledně reklamace. Přesně jak psal Jirka, chyba v uzemnění dotykovky.Dostal jsem zcela nový displej, který je včetně rámu. Tak snad už bude vše v pořádku..TagCee wrote:Ahoj, mám menší dotaz ohledně reklamace. Občas mám problém s dotykem v horní části obrazovky nejčastěji v pravo, ale jen když telefon leží na stole. Když ho držím v ruce tak reaguje v pořádku. Dále odemčení dvojím poklepáním když telefon leží často ho odemknu až na 3-4 pokus , ale v ruce na poprvé:-/ A nevím jak kdo ale dost často mě padá internet explorer( upřímně mě to docela štve) Nějak se ty závady začínají objevovat...
-
partykiller
- nováček

- Zařízení: Lumia 930
S displejem mam to same, žiju s tim skoro rok, ještě chvíli počkám a pak poslu do servisu pro nový displej s rámem 
-
TagCee
- nováček

- Zařízení: Lumia 930 Orange + lumia 550 black
já už jsem teď taky spokojen
telefon jako novej. A hlavně už nemam dírku na displeji.
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Jakou dírku? To ti jako zakytovali ten mikrofon? :D
Ahoj, od včerejška mám nový telefon L930. Chtěl jsem se jen zeptat, jak se provádí ta kalibrace, ktero zmiňuje JirkaHTC. Proximity senzor funguje vcelku bez problémů, ale když telefon leží na stole je celkem problém ho probudit dvojím poklepáním.
Vím, že telefon nemá GS,což je po předchozím telefonu L1020, dost chybějící funkce? Nedá se něčím nahradit? Úplně nejlepší by bylo kdyby po přejetí ruky nad proximity senzorem to zobrazilo zamykací obrazovku nebo něco takového.
Co mě ještě nemile překvapilo je tlačítko fotoaparátu. Abych ho domáčkl do druhé polohy kdy snímek vyfotí musím ho zmáčknout až snad pod hranicikrytu přístroje, to znamená, že musím hodně tlačit silou a telefon se pak třepe a snímek je mázlý. To je normální nebo je to o zvyku?
Díky
Vím, že telefon nemá GS,což je po předchozím telefonu L1020, dost chybějící funkce? Nedá se něčím nahradit? Úplně nejlepší by bylo kdyby po přejetí ruky nad proximity senzorem to zobrazilo zamykací obrazovku nebo něco takového.
Co mě ještě nemile překvapilo je tlačítko fotoaparátu. Abych ho domáčkl do druhé polohy kdy snímek vyfotí musím ho zmáčknout až snad pod hranicikrytu přístroje, to znamená, že musím hodně tlačit silou a telefon se pak třepe a snímek je mázlý. To je normální nebo je to o zvyku?
Díky
-
hravec-x
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950XL, Band 2, Surface Pro 4
problém probudit ho? - a nemáš ho v pouzdře ze silikonu, to totiž pruží a není ta správná odezva...
spoust nevím jak ti funguje, ale první poloha je řádově v desetinách milimetrů a druhou pak stačí lehce domáčknout - nikoli podržet, je to asi o zvyku
spoust nevím jak ti funguje, ale první poloha je řádově v desetinách milimetrů a druhou pak stačí lehce domáčknout - nikoli podržet, je to asi o zvyku
Je zajímavé, že si ten dotyk tak nějak sám od sebe sedl. Zatím už to odemknu i položené a vše je bez problémů. Moc to nechápu. Dopoledne to blblo a teď nic. Každopádně s tím tlačítkem fotoaparátu je to problém. Fakt se musím pekelně soustředit a silně mačkat aby se mě snímek vyfotil.