Chcel by som si kupiť svoj prvý smartfon (ano doteraz som mal tlačitkový telefon celých 10rokov sony ericsson d750i
Takže Cena u mna nerozhoduje to može byť kludne od 1eura až po 1000e ..
Skusenosti mam skôr s androidom ale aj dačo malo ios a wp ale ten ma vzhladom na paletu telefonov ktore
su momentalne v ponuke nechytil (microsoft na telefone nechcem mat
Posledný model ktory ma zaujal vzhladom a hlavne fotakom bol 1020 nokia lumia...skôr by som teda uvital android .
Na predajni som skušal galaxy s6 / xperia z3 (z5 nechcem pre prehrievajuci sa sd810 mal som možnost vyskusat ako hreje ) pripadne daký iný keby mal niekto skusenosti či nápad uvitam každu možnosť...
Neplanujem telefon menit každy rok preto cena nerozhoduje ak bude cene odpovedajuca kvalita (chcem to aj použivať a nie mat viac v servise v tom sa obavam toho samsungu dost ludi spominalo že ho reklamuju viac ako často) ..Iphone berem ako krajnu variantu ale radšej by som sa mu vyhol ...
Uvital by som dobrý foťak , fm radio by potešilo , vydrž aspon den a pol nakoľko často cestujem a nechcem tak byť stale na nabijačke ..uložisko ťažko povedaťnechcem mať v telefone filmy takže neviem kolko priestoru je optimalne v dnešnej dobe (hudba,fotky)....
Ďakujem vopred