Windows 10 Mobile: Release preview
Windows 10 Mobile Technical Preview
já ji chci vyměnit za 640XL, proto na ní zkouším W10 a doufám, že to nerozdejchá a konečně klekne. je to ale nezmar, mám ji 2 roky, takhle dlouho jsem telefon ještě neměl, ale na dnešní dobu, ikdyž je pořád perfektně vybavená, už nestačí.
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Tak na mé L735 jsem naprosto spokojený
také jsem spokojenější, než s WP8.1
jen mám dotaz. Zkoušel jste někdo OTG? Nevím, zda už to má fungovat, ale mně to nejde, tak zda je to chyba nebo to ještě opravdu nejde
Nejde a jen tak nepůjde...Nyní když zaříznou OneDrive tak na dva filmy by se to hodilo...Hans_16 wrote:Tak na mé L735 jsem naprosto spokojenýtaké jsem spokojenější, než s WP8.1
jen mám dotaz. Zkoušel jste někdo OTG? Nevím, zda už to má fungovat, ale mně to nejde, tak zda je to chyba nebo to ještě opravdu nejde
Škoda že nemáš GS, mně zase nejdou na L1020 oznámení na černé obrazovce - tlf.,sms,emaily atd...jenom hodiny den a stav baterie od jedné apky.
-
Sentinel65
- častý přispěvatel

- Zařízení: Honor 8
Taky musim potvrdit, ze na me L735 to slape bez problemu a svizne, az na ty oznamene bufy, ale to doufam, vyresi nasledujici build - hlavne s tou moznosti prepinani ukladani pamet telefonu / pametova karta.
Jestli ho zaříznou, tak by se to hodilo i na zálohu fotek apod. A ještě jeden dotaz. Ve Fotoaparátu je možnost digitální stabilizace videa. Ale někde jsem se dočetl, že ta digitální obecně snižuje kvalitu videa. Je to pravda? Škoda, že už nefunguje Lumia Camera,po přechodu na W10 mě odkazuje na Fotoaparát a nespustí se
ako je to s vlastnym zvonenim, ide uz pridat?
hlasitost vyzvanania - to je spolu s hlasitostou aplikacii, ci niekde inde sa to nastavuje? vdaka!
hlasitost vyzvanania - to je spolu s hlasitostou aplikacii, ci niekde inde sa to nastavuje? vdaka!
-
Sentinel65
- častý přispěvatel

- Zařízení: Honor 8
@Hans_16
Vsak ta app Fotoaparat je modifikovana app Lumia Camera, kdyz si to pustis, tak tam vidis stejne ovladani a stejne volby pro nastaveni.
@Martina46
Vlastni zvoneni uz jde, je to v poslednim buildu opravene, pridavam ho pomoci aplikace Ringtone Maker
Vsak ta app Fotoaparat je modifikovana app Lumia Camera, kdyz si to pustis, tak tam vidis stejne ovladani a stejne volby pro nastaveni.
@Martina46
Vlastni zvoneni uz jde, je to v poslednim buildu opravene, pridavam ho pomoci aplikace Ringtone Maker
To sice ano, ale v LC se mi dost líbila chytrá série a ta mi docela chybí
Martina:
zapneš zesílení či zeslabení hlasitosti a potom rychle klikneš než to zmizí na tu šipku vpravo nahoře nad ukazatelem hodnoty 0-10.....Zvuky jsou již dávno oddělené po upd.1.
Nokia Camera mi zatím na L1020-tce chodí bez problémů....
zapneš zesílení či zeslabení hlasitosti a potom rychle klikneš než to zmizí na tu šipku vpravo nahoře nad ukazatelem hodnoty 0-10.....Zvuky jsou již dávno oddělené po upd.1.
Nokia Camera mi zatím na L1020-tce chodí bez problémů....
-
l0lz
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000
Preco by 920 znasali W10 zle? Mne ide uplne bez problemov, dokonca ani aplikacie mi vobec nepadaju ako niektorym
jde připnout dokument na plochu, tak jako ve W8.1? nějak na to nemůžu přijít. blok one note jsem připl, ale tabulku z excelu ne.
aha, tak to asi nejde. jde připnout na plochu excel a v něm pak připnout soubory.
aha, tak to asi nejde. jde připnout na plochu excel a v něm pak připnout soubory.
@sentinel65 vdaka!
mposvar vsak jasne, ja to takto nastavujem , to som ale d*b*l
mposvar vsak jasne, ja to takto nastavujem , to som ale d*b*l
Mam wp10 posledný build na Lumii 920 niekoľko dni.zaznamenal som však problémy s kvalitou hovoru, resp. skôr s mikrofónom. Ma niekto podobný problem po prechode na wp10? Na 8.1ke som s tým nemal problem.
Hovory mám na L 1020 stejné jako ve WP 8.1, jen mě mate způsob přijímání hovorů ten v 8.1 byl lepší.
To já zase vzpomínám na svojí L1020-tce na zobrazení u GS.Sandra wrote:Hovory mám na L 1020 stejné jako ve WP 8.1, jen mě mate způsob přijímání hovorů ten v 8.1 byl lepší.
MSN Počasí je asi v nenávratnu pryč
to počasí mě taky štve ze všeho nejvíc, ale jinak se mi W10 líbí. už je mám všude, PC, tablet, mobil... 
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
A hlavně se ani automaticky neaktualizuje podle polohy...
-
hotovyrado
Na L920 mi poslední build jede perfektně, ale nechtějí se mi aktualizovat aplikace.... Včera vyšla nová verze (4.1.1.) WMM jízdní řády, na L620 s WP8.1 se automaticky zaktualizovalo ale na W10 v Lumii 920 mi Store nenašel novější verzi ani když jsem dal aktualizace vyhledat. přitom když jsem si naťukal manuálně WMM, ve Store nová verze byla... co s tím?
Jinak nemožnost přiřazení vlastního vyzvánění mám i já. Nevím, zda to někdo řešil a je otázkou, zda to má před dalším buildem smysl vůbec řešit.... UC Browser jede nyní parádně, takže nepoužitelnost Edge mě nezajímá, spotřeba baterky OK
Jinak nemožnost přiřazení vlastního vyzvánění mám i já. Nevím, zda to někdo řešil a je otázkou, zda to má před dalším buildem smysl vůbec řešit.... UC Browser jede nyní parádně, takže nepoužitelnost Edge mě nezajímá, spotřeba baterky OK
Pridani vlastního vyzvaneni jsem vyřešil tak, ze jsem zkopíroval mp3 do složky ringtones v pripojenym telefonu a změnil jsem koncovku z mp3 na m4r nebo m4a, pak se mi song objevil i ve vyberu vyzvaneni 
Mám to pár hodin na 920 a je tam moře chyb. Zatím nepoužitelný.