Windows 10 Mobile: Release preview
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Lumia nevím, ted už je jen Windows device recovery tool a ten ti najde pouze produkční verze...
Windows 10 Mobile Technical Preview
Mám L 930, HR jsem nedělal a žádné blikání displeje nepozoruji.joeslovakia wrote:novy build mam na lumii 930 a nerobil som HR. rychlost je super len ma stve preblikavanie displeja. preblikava castejsie ako na starsich buildoch. postrehol to niekto?
Odporucate mi HR po prechode z wp na 10581 build w10ky ?
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Já šel z buildu na build bez HR a pohoda... Vyzkoušej to bez HR a uvidíš ;) ale udělej si zálohu, kdyby se něco podělalo...
V minulém buildu se mi líbilo, že telefon zavibroval, když to na druhé straně někdo zvedl. Teď už to nedělá?!? Škoda. Jinak až na občasné pády aplikací při spouštění, je to paráda. 
-
Luks
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S7 Gold
Je to v nastavení Telefon.
Super, díky 
to SmetyCZ:
Já tam mám SD kartu, tak ja to dělal takhle
Vlez na úložiště -> kliknul jsme na SD(nic jiného tam nemám) a pak v seznamu na Aplikace a hry a tam bylo MOTION DATA(nebo tak nějak), klinout na to a dát odinstalovat.
Já tam mám SD kartu, tak ja to dělal takhle
Vlez na úložiště -> kliknul jsme na SD(nic jiného tam nemám) a pak v seznamu na Aplikace a hry a tam bylo MOTION DATA(nebo tak nějak), klinout na to a dát odinstalovat.
Tak ja som nadšený z w10. Bez hr a všetko mala rýchlo. Správy sa načítajú hneď.
Akurát mi ale zmizlo 1Gb dat z telefónu..:-/
Akurát mi ale zmizlo 1Gb dat z telefónu..:-/
-
hotovyrado
Já šel na tento build rovnou z plně nainstalovaných WP 8.1 a nemyslím si, že HR a znovu-instalace programů něco změní, ale ty SMS mi pijí krev... Nyní jsem telefon vypnul a zapnul, odemykám obrazovku a klikám na Zprávy.... Zprávy se mi načetly za 5 sekund a to jsem je promazal jen na ŠEST vláken!!!
Jinak v Systém - Úložiště vůbec nevidím kolik mám volna ani volbu pro uložení - to chápu, protože L920 nemá kartu ale ta kalkulace volného místa mi celkem pije krev
Dále nechápu, proč v aplikaci Fotky není sólo složka pro OneDrive, fotky z Cloudu jdou pouze zamíchat mezi ostatní nebo vypnout....
Jinak v Systém - Úložiště vůbec nevidím kolik mám volna ani volbu pro uložení - to chápu, protože L920 nemá kartu ale ta kalkulace volného místa mi celkem pije krev
Dále nechápu, proč v aplikaci Fotky není sólo složka pro OneDrive, fotky z Cloudu jdou pouze zamíchat mezi ostatní nebo vypnout....
tiez som teraz presiel rovno z wp8.1..spravy sa mi nacitaju za 1 sekundu hned po restarte telfonu..mam am vsetky spravy od zaciatku
kolko mam miesta vidim len na dlazdici..a mam minus 1GB oproti wp..co je nahovno,kedze nemozem instalovat na sd..(neda sa to v tomto bilde nastavit )
dalej..ak podrzim sipku aby som uvidel vsetky spustene aplikacie..vidim to tak ako na wp..tj velke do radu ,zlava do prava iduce obrazovky...nie ako na videach..male a vo viac radoch iduce obrazovky..hmm
kolko mam miesta vidim len na dlazdici..a mam minus 1GB oproti wp..co je nahovno,kedze nemozem instalovat na sd..(neda sa to v tomto bilde nastavit )
dalej..ak podrzim sipku aby som uvidel vsetky spustene aplikacie..vidim to tak ako na wp..tj velke do radu ,zlava do prava iduce obrazovky...nie ako na videach..male a vo viac radoch iduce obrazovky..hmm
ano, tento tam vidim, ja som mala predtym taky oranzova veverica 8.1Wertigo wrote:UC浏览器HD https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfj3kn" onclick="window.open(this.href);return false;Martina46 wrote:ktory pouzivate uc browser, ja ten moj nachadzam iba v kniznici. edge sa mi od minuleho buildu spomalil, neda sa pouzivat.
-
finchcz
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)
zkus tady... https://www.windowsphone.com/cs-cz/my/purchase-history" onclick="window.open(this.href);return false;KoumiCZ wrote:Zdravím, kde najdu přehled skutečně všech někdy nainstalovaných aplikací v mém telefonu. Děkuji.
-
Radim Stehlík
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 640DS
relouth wrote:tiez som teraz presiel rovno z wp8.1..spravy sa mi nacitaju za 1 sekundu hned po restarte telfonu..mam am vsetky spravy od zaciatku
proč bys nemohl instalovat na kartu? Jde to, akorát nesmíš dělat HR. Já to poprvé zapoměl, tak jsem si kolečko zpět na 8.1 + nový update udělal ještě jednou a už mám vše na kartě.
Pretoze sa to neda nastavit v Ulozisku ? 
na wp som si mohol vybrat kam sa budu instalovat nove app..tu je ten vyber prazdny..bug
vid foto vyssie od Hotovyrado
na wp som si mohol vybrat kam sa budu instalovat nove app..tu je ten vyber prazdny..bug
vid foto vyssie od Hotovyrado
hmm..teraz mi ponuklo dalsi update systemu
Dobrý večer, potřebuji vyřešit problém. Nefunguje mě hlasová navigace ve Windows mapách. Nevíte, v čem by mohl být problém? Dřív, v here drive+, jsem stáhnul kromě map i hlas, ale tato navigace mě stažení hlasu nenabízí, nevím si rady. Jinak ostatní aplikace fungují korektně, pouze s hlasovými pokyny při navigaci je problém.
Díky za odpověď.
Díky za odpověď.
-
pogo8303
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
MS mapy ale zatím hlas neumějí...
-
l0lz
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000
Nazdar lidi. Chcem sa spytať. Kolko vam trvala migracia dát pri poslednom builde ? už dve hodini mi to stoji na 63%