Windows 10 Mobile: Release preview
Windows 10 Mobile Technical Preview
to je tak,ked si davas do telefonu nedkonceny bordel a robis im testovacieho kralika
Tak ještě možnost nastavení SD karty a je to dokonale 
Údaje o pohybu už "neotravují", stačilo je odinstalovat.
Už to není v doplňcích, ale je to součástí systému.
Galerie po ranním update funguj bez problémů.
Když se tu dohadujete o SMS - byla nějaká utilita na zálohování. Nepomohlo by to ? Akorát už nevím, jestli to bylo i čitelné třeba v excelu.
Honza
Když se tu dohadujete o SMS - byla nějaká utilita na zálohování. Nepomohlo by to ? Akorát už nevím, jestli to bylo i čitelné třeba v excelu.
Honza
-
tompec
- častý přispěvatel

- Zařízení: Iphone 7 128 black
Původně mi to nabízelo nainstalovat TeamViewer (z mé knihovny), ale po restartu píše, že pro toto zařízení není k dispozici. Povedlo se vám někomu nainstalovat TV ?
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Ne
K těm SMS fakt nestačí dát stáhnout SMS jen z posledního měsíce?
K těm SMS fakt nestačí dát stáhnout SMS jen z posledního měsíce?
Ale tam se bohužel nenalézají skutečně všechny instalované aplikace.Mirdyn wrote:Store - moje knihovna. Taky by neškodilo to přejmenovat na Moje aplikaceKoumiCZ wrote:Zdravím, kde najdu přehled skutečně všech někdy nainstalovaných aplikací v mém telefonu. Děkuji.
ktory pouzivate uc browser, ja ten moj nachadzam iba v kniznici. edge sa mi od minuleho buildu spomalil, neda sa pouzivat.
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
To není možné, já tam mam úplně všechny...KoumiCZ wrote:Ale tam se bohužel nenalézají skutečně všechny instalované aplikace.
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Jak si prosím tě odinstaloval údaje o pohybu?vytopna wrote:Tak ještě možnost nastavení SD karty a je to dokonale
Honza
ako je na tom resuming a nasledne padanie aplikacii ? mna to na 8.1 uz vrcholne nebavi ze kazdu 5 spravu co mi pride na messenger musi telefon obnovovat..a dost casto aj aplikacia padne..toto nie je vada aplikacie ale pojebaneho systemu ..ked som videl,ako toto funguje na androide,alebo ios..tak mi prislo zle..
takze este raz..
ako je w10m na tom s resumingom a naslednymi padmi ? ak je lepsie..tak ho tam hned teraz dam
takze este raz..
ako je w10m na tom s resumingom a naslednymi padmi ? ak je lepsie..tak ho tam hned teraz dam
relouth: řekla bych že je to stejné jako na 8.1, po obnovení aplikace nepadají.
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Podle mě daleko lepší než na WP8.1. Ale na edge si tak či tak počkáš, pořád trága.relouth wrote:ako je na tom resuming a nasledne padanie aplikacii ? mna to na 8.1 uz vrcholne nebavi ze kazdu 5 spravu co mi pride na messenger musi telefon obnovovat..a dost casto aj aplikacia padne..toto nie je vada aplikacie ale pojebaneho systemu ..ked som videl,ako toto funguje na androide,alebo ios..tak mi prislo zle..
takze este raz..
-
joeslovakia
- častý přispěvatel

- Zařízení: lumia 930, lumia 925
novy build mam na lumii 930 a nerobil som HR. rychlost je super len ma stve preblikavanie displeja. preblikava castejsie ako na starsich buildoch. postrehol to niekto?
-
Wertigo
- smartguru

- Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
UC浏览器HD https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfj3kn" onclick="window.open(this.href);return false;Martina46 wrote:ktory pouzivate uc browser, ja ten moj nachadzam iba v kniznici. edge sa mi od minuleho buildu spomalil, neda sa pouzivat.
- ransot
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950, Moto G5 plus
Ako riesite instalovanie aplikacie na pametovu kartu respektive priamo do mobilu? neviem co je prave nastavene / ci pamet mobilu alebo karty/ ked chcem instalovat nejaku aplikaciu....
co sa stane s aplikaciami co mam na karte vo wp 8.1 a prejdem na w10 ?
-
hotovyrado
Tak promazání SMS i stahování zpráv jen za měsíc problém neřeší, načtení SMS je hrozně pomalé a štve mě to o to více, že je to jediný problém, který mě trápí. Uvažoval jsem zrušit vazbu zpráv se Skypem, ale nevím, jak ji vypnout, pokud se to dá.....
Ak prejdem z wp na w10 a následne dam HR... nevrati sa mi to spat na wp?
Já SMS nepoužívám, takže mám v historii jen asi dvacet zpráv od banky a app Zprávy se mi načítá několik vteřin, takže množstvím zpráv to asi nebude.hotovyrado wrote:Tak promazání SMS i stahování zpráv jen za měsíc problém neřeší, načtení SMS je hrozně pomalé a štve mě to o to více, že je to jediný problém, který mě trápí. Uvažoval jsem zrušit vazbu zpráv se Skypem, ale nevím, jak ji vypnout, pokud se to dá.....
Lumia recovery toolkit mi najde w10 alebo wp update?