Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Pokud někdo má problém s flashováním přez Nokia Care Suite, můžete zkusit tenhle (http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2515453) způsob. Mně to fungovalo bez problémů a už mám nainstalované Win10.
-
hotovyrado
Jak řešíte, když má L920 nerovnoněrně do žluta flekatý displej? Problém má/mělo vícero lidí. Telefon stále v mých očích svou cenu má a tak koukám že na Aliexpressu je displej komplet i se sklem za 26 USD i s poštou
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Za tu cenu to neni rozhodne original.Neoriginalni displeje byvaji "vyblite" horsi reakce dotykove vrstvy, nefunguje napr. vyssi citlivost apod.Kolega to stihnul den pred koncem zaruky vymenit.Mel zlutou linku nahore.
Hoj lidi,
jaký máte názor na tuto baterii??? http://www.aliexpress.com/item/2580mAh- ... 5,201560_9
Zkoušel někdo?
jaký máte názor na tuto baterii??? http://www.aliexpress.com/item/2580mAh- ... 5,201560_9
Zkoušel někdo?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Fake kapacita, jen na obalu, nelaborovat a koupit original.
-
hotovyrado
....nehledě na to, že origoš baterka v prověřených CZE obchodech (viz hledat v Heuréce BP-4GW" stojí 250 korun 
chlapi tet nekdy koncem tydne ma vyjit novy build desitek , dejte pak prosim info kdo bude mit na 920 jak to cca slape , dik ( mam zas chut jit do vyzkouseni 10
)
-
hotovyrado
Moc se netes, na dvacitkove rade to porad neni ono a ja uz rozhodne kazdy build zkouset neminim....
tos me moc nepotesil :( mate nekdo nahozenou tu tusim dnesni ?
-
hotovyrado
Podle borců z diskuse na MyLumia.cz to na L925 (což je totožný přístroj jako 920) jede skvěle... před námi je víkend, po šichtě asi koupím pár lahváčů a jdu na to 
za chvili jdu do toho , vim jake je riziko ale chut neco nahazovat je vetsi
v nici po odpoledni jsem nahazoval na lg gpad 8.3 offico lollipop a velka spokojenost , snad bude alespon trosku i tady 
-
finchcz
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)
tak co, jak to vypada? 
Hele tak jsem to nahodil a musim rict ze zátím hodne v pohode, musim teda podotknou že sem udelal HR. plynulost systému mi prijde lepsi jak na 8.1. Samo, že neco trvá déle něco se obcas zasekne a padne ale to uz hodne výmečne. Takže za mě velké plus uvidime jak vydrží baterka tu jsem jeste netestoval protoze si stim hraju a mám to nanabíječce.
Tak mě chodil už minulý build bez větších problémů.. U sestavení 10581 je znát nárůst plynulosti a rychlosti systému, některé app se chvilku načítají, tady to ještě rychlosti W8.1 dle mého nedosahuje, ale to je spíš na straně aktualizace app, nikoli systému. Jediné co dlouhodobě nechápu je spojení SMS a Skype zpráv. Z toho jsme jelen. Některé kontakty se samy spojí, některé ne.. Někde mi jde volba výběru odeslání mezi SMS a skype, někde ne.. U některých kontaktů se mi objevilo jedno propojení navíc, takže mám 3 propojení - Outlook, Skype a Microsoft zasílání zpráv, někde mám propojení jen 2 - Outlook a Skype. Přitom oba kontakty mám nastaveny a vytvořeny stejně. Zkrátka nechápu. Jak to fachá u ostatních?
No ja jsem taky moc spokojen , sice aktualizace cca 2 hodiny pak hard reset pat cca hodinu aktualizace ruznych systémových apek ale pak ok , jedine co mi nejde tak aktualizovat OBRAZOVJA RYCHLEHO ...a tusim ze kvůli toho mi nefunguje glanc screen , ale možná se pletu , nevite o tom něco ?
-
krcma
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 920;LG G3 D855 32GB
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Mám ten samý problém, měl jsem ho i v předešlém sestavení...
Tak to jsem z toho osel tet jsem prisel domu a skusil aktualizaci a neco mensiho mi nabehlo a uz aktualizuju
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Na L920 se i přes oficiální WDRT stahuje pouze cyan, na denim pak musíš OTA...
-
hotovyrado
Je zvláštní, že přes (ještě Nokiáckou?) Lumia Recovery Tool šel přes kabel nahrát rovnou Denim... jenže okolo prázdnin MS tuhle aplikaci zařízl a přes kabel funguje jen WDRT, škoda...
-
hotovyrado
Já mám L920 taky původem z Polska a po nahrání softu přes kabel tam nikdy nic polského nemám, jen čistý Cyan, stejný s tím co se mi nahraje přes kabel do L620, kterou mám pro změnu německou, jen při prvním startu po nahrání je jako defaultní volba jazyka Polština u L920 a Němčina u L620, jinak žádný balast není ani v jednom případě, tudíž si myslím že instalace softu přes kabel ti ten operátorský balast odstraní. Mladá má L820 od ruského Megafonu a po přehrání přes kabel tam taky nic navíc není