Stahování Androidích APK a instalace do WP 10?
WP10 umožňuje instalaci Androidích APK. Pokoušel jsem se nainstalovat Ingress (instalace se povedla, ale při spuštění to potřebuje Google Playa to jsem nezjistil jak vyřešit). Teď jsem si koupil v Lídlu váhu, která má BT a umí odesílat data do mobilního telefonu.Bohužel, opět jen iOS a Android. Tak jsem chtěl zkusit zase nainstalit na WP, ale nedaří se mi stáhnout APK z APK Downloader, kde mi to vypisuje už týden plné sloty.
Zkoušíte instalovat androidí aplikace na WP? Jak stahujete APK?
Zkoušíte instalovat androidí aplikace na WP? Jak stahujete APK?
Stahování Androidích APK a instalace do WP 10
Nejlépe přes plugin APK Downloader do Firefoxu nebo Chromu https://addons.mozilla.org/cs/firefox/a ... ownloader/ https://chrome.google.com/webstore/deta ... ffejfnmfii. Potřebuješ k tomu sice nějaké Android zařízení pro vygenerování Device ID, ale je to daleko nejspolehlivější cesta (umí stáhnout i obb soubory).
Děkuji. Stáhnutí APK se mi povedlo. Bohužel, i když se aplikace nainstalovala, nejde zase spustit, takže to asi nebude tak dobrá funkce...
Povedlo se někomu odstranit "error 9" (problém s připojením zařízení)? Za žádnou cenu to nemůžu rozchodit..
Já ho měl taky, ale vyměnil jsem USB kabel a vše pak bylo OKLumcak wrote:Povedlo se někomu odstranit "error 9" (problém s připojením zařízení)? Za žádnou cenu to nemůžu rozchodit..
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
Mátě někdo vyzkoušený androidí Runtastic na WP? Zajímalo by mne, jak funguje. A taky jsem měl za to, že tu "emulaci" MS zatrhl posledním buildem TP, nebo se pletu?
-
Radim Stehlík
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 640DS
Asi toho dotazu budu litovat - ale proč nepoužiješ Windows verzi Runtastic???? Navíc nedávno byla Pro verze na MyAppFree.

Pleteš, MS nic nezatrhl. Nevím, kde jsi na to přišel...p.a.Ť.o wrote:Mátě někdo vyzkoušený androidí Runtastic na WP? Zajímalo by mne, jak funguje. A taky jsem měl za to, že tu "emulaci" MS zatrhl posledním buildem TP, nebo se pletu?
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

Radim Stehlík - protože se mi nelíbí
Mám koupené obě verze na Androida i WP a ta androidí mi přijde více user friendly.
WallyCZ - tak to jsem potom kdo ví co jsem četl, díky za info.
WallyCZ - tak to jsem potom kdo ví co jsem četl, díky za info.
-
Radim Stehlík
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 640DS
aha.. tak to by mě nenapadlo, že bude vypadat jinak. Já používám Endomondo, a to je fajn.
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

Tak nevím, asi to nefunguje. Kabely jsem vyzkoušel už 3, USB porty všechny, co mám, win 7 i win 10, odebral jsem ovladače pro Lumia 930, ale error 9 jsem nerozchodilGooorila wrote:Já ho měl taky, ale vyměnil jsem USB kabel a vše pak bylo OKLumcak wrote:Povedlo se někomu odstranit "error 9" (problém s připojením zařízení)? Za žádnou cenu to nemůžu rozchodit..
-
hotovyrado
Projekt Astoria v posledním buildu MS zakázal
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

jsem si to myslel (i jak jsem psal na předchozí straně, tak jsem o tom četl
)