osobně dělám při přechodu vždy HR 8.1. pak update na 10, instalace aktualizací systému co najde (pokud), znovu HR a konec. Nikdy jsem nezaznamenal u buildů jiné problémy než o kterých se vědělo. Dělat třeba 2x HR po sobě na 10 mi přijde zbytečné.SmetyCZ wrote:Blbost to imo není. Jak jsem psal, u mě to dělalo bordel - nenatáhly se všechny dlažice, zůstala mi třeba app Hudba z WP8.1, v seznamu aplikací jsem měl nějakou aplikaci (nešla odinstalovat) s názvem @C:\data\Programs\WindowsApps\Microsoft.E
I rychlost byla nic moc.
Po 2. HR vše naprosto ok.
Naprosto stejná zkušenost u tuho buildu předtím.

No tak mě teda zbytečný nepřišlo, páč jinak bych tam měl furt ten nesmysl v menu (dlaždice a bordel z WP8.1 bych ještě přežil)partykiller wrote:osobně dělám při přechodu vždy HR 8.1. pak update na 10, instalace aktualizací systému co najde (pokud), znovu HR a konec. Nikdy jsem nezaznamenal u buildů jiné problémy než o kterých se vědělo. Dělat třeba 2x HR po sobě na 10 mi přijde zbytečné.SmetyCZ wrote:Blbost to imo není. Jak jsem psal, u mě to dělalo bordel - nenatáhly se všechny dlažice, zůstala mi třeba app Hudba z WP8.1, v seznamu aplikací jsem měl nějakou aplikaci (nešla odinstalovat) s názvem @C:\data\Programs\WindowsApps\Microsoft.E
I rychlost byla nic moc.
Po 2. HR vše naprosto ok.
Naprosto stejná zkušenost u tuho buildu předtím.

na 8.1 jsem měl výdrž do dvou dnů (většinou něco kolem 40-42hodin, někdy výjimečně max. 50h), takže by to asi zhruba odpovídalo. Jak říkám, ještě se může stát cokoliv, ale zatím dobrý. Na pozadí běží dva mail. účty, FB, messenger, skype, whatsapp nepoužívám, dneska občas net, cca. 5 hovorů dohromady max. 15 minut.imperator wrote:pogo8303 : 2% za hodinu si mal aj na wp8.1 ? ake veci tam mas na pozadi ? mas whatsapp, sync mailov atd ?

Zezačátku mi dlaždice přišly taky malé, ale zvykl jsem si fofrem. Když jsem to zkoušel dát zpět na 3 brikety, tak jsem si připadal jak důchodce co má třes v ruce a potřebuje dlaždice jak vrata :D Takže 4 dlaždice zůstanuhotovyrado wrote:Je to sice individuální, ale 4 dlaždice na 4,5 displeji jsou dle mě hloupost... buď mám celý displej složený ze středních velikostí dlaždic a pak je plocha v mých očích bez nápadu, nebo pak ty malé jsou až moc malé...wosa.w wrote:
4 dlaždice paráááda, v režimu na šířku náhledy e-mailů jsou taky super.. Začínám se těšit na finál verzi
Omlouvám se za mírný OT, ale nedá mi to. Windows 10 Mobile jsem zatím nezkoušela, ale mám zkušenosti s Insider Preview Windows 10 na tabletu Asus T100TA a jeden build jsem instalovala celkem čtyřikrát, pokaždé "na čisto" z jednou vytvořeného flash disku s formátem disku (resp. odstranění partitions a jejich znovuvytvořením) a pokaždé se tento build choval jinak a měl jinak rozložené ikony v nabídce Start. Takže to nemusí být factory resetem, ale prostě náhodným činitelem během instalace, který se pokaždé zachová jinak. Je to zkrátka BETA verze, nikoliv FINAL a můžou zkoušet různé mechanismy instalace, aktualizace a kdovíco všechno ještě než finální verzi vydají. Osobně totiž nejsem ochotná instalovat finální verzi tím způsobem, že po instalaci W10M provedu dva factory resety bez obnovení nastavení, ani nejsem ochotná instalovat po kabelu, zvláště když nemám PC ale Mac a WDRT (nebo jak se ten program jmenuje) pro Mac není. A tablet je ta to příliš pomalý a s omezeným místem na disku. A myslím, že nejsem sama, kdo prostě po nahlášení aktualizace na finální W10M klikne na "Další" a nechá si to OTA nainstalovat, aby s tím ztrácel co nejméně času. Ostatně takhle to funguje u iOS, nevidím důvod, proč by to nemohlo fungovat i u Windows, které se iOS hodně blíží jak kvalitou tak spolehlivostí.SmetyCZ wrote:Po formatu disku na něm zůstane něco, co ovlivní další instalaci OS?
(snad nemusím dodávat, že moje zkušenosti musí platit pro každé jiné zařízení každého jiného uživatele, že ne?)

Users browsing this forum: Amazon [Bot] and 1 guest