Aplikace pro uchování hesel

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
Kare191
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 635

Post by Kare191 »

Ahoj všem,

hledám nějakou appku, pro uchování hesel na WP. Mám ale podmínku, musí mít možnost provést zálohu šifrované databáze pouze na lokální PC, např. přes Bluetooth.

Nechci své PINy a hesla ukládat do jakéhokoliv Cloudu a nepotřebuji ani synchonizaci přes tato úložiště.

Stačil by mi i prostý export databáze z appky na úložiště v telefonu, odtud už bych si soubor stáhl kam potřebuji, import zálohy do appky je samozřejmostí 8-). Pročetl jsem toto a jiná fóra, prohledal Store, ale snad každá appka nabízí jen synchronizaci přes Cloud. Když appka bude umět i Cloud, nevadí, ale musí mít možnost lokální zálohy. Pokud někdo znáte appku, která by splňovala moji podmínku, poraďte. Díky
Sinpa
smartstar
smartstar
Zařízení: Galaxy S8 @ Lumia 950

Post by Sinpa »

Používám
https://www.microsoft.com/cs-cz/store/a ... zdncrcwpct" onclick="window.open(this.href);return false;
Zálohuji na onedrive, nic méně je možnost zálohovat přímo do telefonu a soubor si pak přetáhnout.
Kare191
nováček
nováček

Post by Kare191 »

Sinpo, díky za tip. Tuhle appku jsem také zkoušel. Zálohuje i do telefonu, ale zálohu/soubor jinde než v aplikaci nevidím, prostě není v adresářích v telefonu, ani na kartě, takže nemohu přenést, kam potřebuji. Snad kdyby byla nějaká appka na zobrazení skrytých adresářů WP...
Kare191
nováček
nováček

Post by Kare191 »

Pro Pavla: Určitě dobrá appka, ale "Nechci své PINy a hesla ukládat do jakéhokoliv Cloudu a nepotřebuji ani synchonizaci přes tato úložiště", viz zadání dotazu.
Sinpa
smartstar
smartstar
Zařízení: Galaxy S8 @ Lumia 950

Post by Sinpa »

Tak bohužel mi nenapadlo, že to dává do nějakého skrytého úložiště :-(
machura
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 925

Re: Aplikace pro uchování hesel

Post by machura »

http://www.windowsphone.com/s?appid=5da ... cae34e9b10" onclick="window.open(this.href);return false;
Kare191
nováček
nováček

Post by Kare191 »

Pane Machuro díky, to je přesně ono a jde to i bez zbytečné diskuze :grin:
Post Reply

Return to “Aplikace a software”