Windows 10 Mobile: Release preview
Windows 10 Mobile Technical Preview
Pokud se cítíš podveden, napiš na support MS Storu, tam se ti to podaří vyřešit. Tady ale brečíš na špatném hrobě, nic s tím nenaděláš.
-
hotovyrado
Chceš snad říct, že platby ve Store jsou něco jako měsíční taxa? zajdi si k lékaři....elka_cz wrote:Nebo bereš mzdu jen jednou ročně?
-
hotovyrado
Necítím, těch 55 korun neřeším a za mail mi nestojí, jde o princip...Sandra wrote:Pokud se cítíš podveden, napiš na support MS Storu, tam se ti to podaří vyřešit. Tady ale brečíš na špatném hrobě, nic s tím nenaděláš.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Windows 10 Mobile -> Store -> Hamburger tlačítko -> Moje knihovna -> Aplikace -> zobrazit vše a vybrat aplikaci.
V tvém případě starší Chronos a instaluješ zdarma.
Takhle jsem si nainstalovatl Dodonpachi Maximum, který je ve Store pouze na Windows Phone 7, ve Store pro WP8 nebo WP8.1 a WM10M již není, ale tímhle krokem jej mohu nainstalovat.
Takhle jsem si nainstalovatl Dodonpachi Maximum, který je ve Store pouze na Windows Phone 7, ve Store pro WP8 nebo WP8.1 a WM10M již není, ale tímhle krokem jej mohu nainstalovat.
-
hotovyrado
Aplikaci mám ve WP 8.1 store vyšeděnou s tím, že není dostupná... ale neřeším to, Simple Calendar mi připadne lepší a používám jej.... Jde mi o princip, ChC bych stejně nepoužíval i když jsem jej zaplatil....maxxz wrote:Windows 10 Mobile -> Store -> Hamburger tlačítko -> Moje knihovna -> Aplikace -> zobrazit vše a vybrat aplikaci.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Ve WP8.1 to skutečně nejde, na W10M si můžeš stáhnout i když už není aplikace publikována, pokud jsi jí zakoupil.
Vzhledem k tomu, že jsme ve vlákně o Windows 10 Mobile, tak jsem nepředpokládal, že máš WP8.1.
Vzhledem k tomu, že jsme ve vlákně o Windows 10 Mobile, tak jsem nepředpokládal, že máš WP8.1.
-
elka_cz
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6S 64 GB
Nepotřebuju k lékaři. Já nemám problém zaplatit tvůrci aplikace cenu, kterou utratím za dvě piva. Znám trotly, co vykouří krabičku denně a stěžují si, že 3 dolary za aplikaci jsou vydřidušinahotovyrado wrote:Chceš snad říct, že platby ve Store jsou něco jako měsíční taxa? zajdi si k lékaři....elka_cz wrote:Nebo bereš mzdu jen jednou ročně?
A abychom nebyli úplně OT, tak netušíte někdo, kdy bude další build?
-
hotovyrado
Vydřidušina je nechat si zaplatit za aplikaci, kterou používáš 1/4 roku a poté ji zneplatnit a nechat si zaplatit znova. Opakuji, že o peníze mi nejde (v Store jsem utratil cca 7000 a z toho za třetinu peněz nemám apky nainstalované a netrápí mě to) ale principielně je tohle hodně podlé
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Nepotřebuju k lékaři. Já nemám problém zaplatit tvůrci aplikace cenu, kterou utratím za dvě piva. Znám trotly, co vykouří krabičku denně a stěžují si, že 3 dolary za aplikaci jsou vydřidušina 
A abychom nebyli úplně OT, tak netušíte někdo, kdy bude další build?[/quote]
Na WMP nebo kde psali, že snad late this week, ale tak víme, jak to je
A abychom nebyli úplně OT, tak netušíte někdo, kdy bude další build?[/quote]
Na WMP nebo kde psali, že snad late this week, ale tak víme, jak to je
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
Tohle jsem řešil svého času s FIFA fotbalem. A nikdy nebyl problém- vrátili peníze, protože apka už nebyla publikovaná... (pravda, je to doba WP7, možná 8).hotovyrado wrote:Vydřidušina je nechat si zaplatit za aplikaci, kterou používáš 1/4 roku a poté ji zneplatnit a nechat si zaplatit znova. Opakuji, že o peníze mi nejde (v Store jsem utratil cca 7000 a z toho za třetinu peněz nemám apky nainstalované a netrápí mě to) ale principielně je tohle hodně podlé
-
Radim Stehlík
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 640DS
jak toto někdo vyřešil??? začínám z toho být lehce podrážděn. Dělá mi to už jen Seznam. Gmail i Exchange to vyhodili jen 1x ale pak se to rozjelo. Dělal mi to každý Build, ale tentokrát to nechce přestat.laco73 wrote:Co znamena zastarale nastaveni uctu Outlook? Otravuje ma to odkedy mam W10. Lumia 930.
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Jestli to dělá jen seznam, tak zkus změnit nastavení z pop3 na imap, popřípadě obráceně...
-
robsol
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
Na WMP nebo kde psali, že snad late this week, ale tak víme, jak to jeSmetyCZ wrote:Nepotřebuju k lékaři. Já nemám problém zaplatit tvůrci aplikace cenu, kterou utratím za dvě piva. Znám trotly, co vykouří krabičku denně a stěžují si, že 3 dolary za aplikaci jsou vydřidušina
A abychom nebyli úplně OT, tak netušíte někdo, kdy bude další build?
no jestli jsem to z WM pochopil dnes spravne tak novy build bude nejdrive po te MS konferenci 6.10.. Do te doby jsou pozastaveny
-
Mahtiel
- smartmaniak

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Také nemám ráda, když za něco musím platit dvakrát, proto bych jistou osobu ignorovala, osobně mne spíše štve že v desítkách některé placené aplikace nemohu rozchodit, třeba Moli player...
-
Radim Stehlík
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 640DS
veigy wrote:Jestli to dělá jen seznam, tak zkus změnit nastavení z pop3 na imap, popřípadě obráceně...
A do toho ještě čekat do příštího týdne než vydají nový sestavení.
-
Sentinel65
- častý přispěvatel

- Zařízení: Honor 8
Mel jsem u outlook posty problem jen s nastavenim uctu IBM Lotus Traveler, ale to se mi vcera podarilo nastavit tak, ze uz funguje a synchronizuje jak ma a nezobrazuje tu hlasku o zastaralem nastaveni uctu. Jinak tam mam nastavene jeste 2 ucty s GMAIL schrankami a oboji funguje bez problemu bez jakychkoli hlasek.
1) Jdi do Store, vlevo nahore klikni na tri carky, z menu dole vyber Polozky ke stazeni a aktualizaci a dej Vyhledat aktualizace. Stahni si posledni verzi Outlook Posta a Kalendar.
2) Dej pridat ucet, klikni na volbu Rozsirene nastaveni a dej Internetovy e-mail a nastav Typ uctu na IMAP4 a vypln vse, co je treba.
1) Jdi do Store, vlevo nahore klikni na tri carky, z menu dole vyber Polozky ke stazeni a aktualizaci a dej Vyhledat aktualizace. Stahni si posledni verzi Outlook Posta a Kalendar.
2) Dej pridat ucet, klikni na volbu Rozsirene nastaveni a dej Internetovy e-mail a nastav Typ uctu na IMAP4 a vypln vse, co je treba.
-
pogo8303
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
Radim Stehlík::: JJ, minimálně do příštího týdne - zpráva, že to zatím vypadá, že by mohli po 6.10. vydat další build - těch už bylo na twitteru napsáno...
Každopádně někde jsem četl, že hlášky o zastaralém účtu jsou spíše univerzální aplikací, než W10M - to samé to údajně dělá i na PC W10. Mám sice všude v práci W10, ale taky mám klasický outlook, takže nevím, co je na tom pravdy, ale zkusím nastavit doma na notebooku účet seznamu a uvidíme, jestli se objeví stejná hláška.
Každopádně někde jsem četl, že hlášky o zastaralém účtu jsou spíše univerzální aplikací, než W10M - to samé to údajně dělá i na PC W10. Mám sice všude v práci W10, ale taky mám klasický outlook, takže nevím, co je na tom pravdy, ale zkusím nastavit doma na notebooku účet seznamu a uvidíme, jestli se objeví stejná hláška.
-
Sentinel65
- častý přispěvatel

- Zařízení: Honor 8
Myslim, ze problem byl na strane aplikace Store ve WM10TP. Mel jsem problem s aplikaci LockAgenda, kterou mam koupenou a take mi to ukazovalo, pokazde kdyz jsem ji spustil, abych ji zakoupil, kdyz jsem kliknul dal, tak to prechroustalo a ukazalo, ze mam koupeno. Par dni zpet jsem rucne aktualizoval app ve Store a krom jinych app se 2x aktualizovala samotna aplikace Store, takze mi to tu hlasku, abych zakoupil koupenou aplikaci jiz nyni neukazuje !Mahtiel wrote:Také nemám ráda, když za něco musím platit dvakrát, proto bych jistou osobu ignorovala, osobně mne spíše štve že v desítkách některé placené aplikace nemohu rozchodit, třeba Moli player...
A k problemu, ze nektere aplikace stale nejsou plne funkcni na WM10TP dodam asi jen to, ze to chce trpelivost, dodavatele aplikaci nestihaji (nebo cekaji na nejakou stabilnejsi verzi ??? ) upravit sve aplikace na novou verzi WM.
-
szoustal
- přispěvatel

- Zařízení: Mate 10 Pro, Samsung S8, Lumia 950 Black,
Tak já Moli player na 10-tkách normálně nainstaluji. Lumia 930Mahtiel wrote:Také nemám ráda, když za něco musím platit dvakrát, proto bych jistou osobu ignorovala, osobně mne spíše štve že v desítkách některé placené aplikace nemohu rozchodit, třeba Moli player...
A všechny zaplacené programy mi normálně jedou. Spíše jsem měl problém u jednoho při návratu na 8.1. Navigon hlásil nějakou chybu ohledně identifikace a nešlo používat. Po vrácení na 10 zase jede
v predchadzajucich buildoch mi niektore zaplatene appky tiez nesli nainstalovat, ale v poslednom uz funguju