Windows 10 Mobile: Release preview

Všeobecná diskuze o nové verzi operačního systému Windows 10 Mobile
kllr007
smartguru
smartguru
Zařízení: OnePlus 3

Windows 10 Mobile Technical Preview

Post by kllr007 »

Stiahnutie klavesnice nejde, nevie niekto preco ? Vyzaduje sa pozornost stale pise.
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2

Post by veigy »

stáhni insider app, zvol fast, pak by to mělo jít ;)
Zaklinac
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Apple iPhone 7 Plus + Microsoft Lumia 950 XL

Post by Zaklinac »

a reštartuj telefón
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Post by imperator »

mail, kalendar, prehliadac atd... su universal apps ? myslite ze uz su to "native" aplikacie ? nemalo by to tym padom lietat ako z praku ? :) teda aspon raz tak rychlejsie ako 8.1 ?

davam inak do povedomia moju filozoficku otazku/y na ktore mi nikto neodpovedal doposial tak mozno sa niekto zdatny najde :)

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=147&t=38927" onclick="window.open(this.href);return false;
veigy
smartmaniak
smartmaniak

Re: Windows 10 Mobile Technical Preview

Post by veigy »

Mail a kalendář jsou UWP, Edge imho není... Ovšem UWP se nijak neváže na .NET Native...

Př. s kalkulačkou to není tak jednoduché. Původní byla psána úplně v jiném jazyce (asi Cpp), teď z ní udělali universální aplikaci, která já psaná v .NET, které je evidentně o trochu pomalejší... Ale netuším zda bylo použito ono .NET native...
kllr007
smartguru
smartguru

Post by kllr007 »

Nic idem spat na 8.1
Toto by ma nebavilo ani pouzivat, ved to ide desne. Dufam ze final bude vyladenejsi.

Neviem asi som mal prehnane naroky, taka 8.1 Preview bezala daleko lepsie.
veigy
smartmaniak
smartmaniak

Post by veigy »

Dej tomu alespoň den, ať si to sedne, aktualizují se aplikace atd...

WP8.1 DP byl finální systém, jen se ladily drobnosti, tohle je úplně o něčem jiném. Navíc pro řadu x20 je vydání W10 zpožděné, takže to snad doladí časem...
kllr007
smartguru
smartguru

Post by kllr007 »

Taky bol plan, dat tomu tyzden. Len neviem asi som to nejako nedomyslel, kazdopadne za ten tyzden by som bol vytoceny tak ci tak a stale to porovnaval s 8.1, takze kaslem nato rovno. Dakujem Vám za pomoc, aj ked som ju takto zbytocne pytal :tlem:
kalmia
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930 Black

Post by kalmia »

Slibovaná synchronizace mezi mobilem a PC, zdá se, začíná fungovat. Před několika dny jsem nastavil v mobilu tmavé téma v mailu a dnes jsem otevřel mail v PC - bez mého přispění rovněž tmavý. Hurá. Trochu zábavnější synchronizace proběhla v obou zařízeních mezi Edge. Asi před měsícem jsem v PC provedl import záložek z Chrome (samozřejmě se mi importovaly v opačném pořadí :tlem: ). Proto jsem je "promazal" a nechal si jen ty potřebné. A před týdnem se mi v mobilu v Edge objevily všechny záložky tj. i ty, které jsem už dříve v PC vymazal. Tož nevím, ale pokrok to je, no ne? :-D
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

Post by relouth »

Ja ked som si pred tyzdnom instaloval novy win 10 do pc..tak som mal v edge hned zalozky,co mam v IE v WP8.1
veigy
smartmaniak
smartmaniak

Post by veigy »

Tak musím říct, že W10M fungují na L930 asi tak stejně jako WP8.1 na L920, i co se týče rychlosti, i výdrže na baterku... Připadám si teď, jako když sem si koupil novou L930 :)
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

trochu to zapadlo, tak se dovoluji zeptat znovu...

Každopádně mám dotaz- když mám zhaslý mobil, a přijde mi sms, displej se rozsvítí. Je to možné někde deaktivovat? (zobrazení notifikací mám v zamčeném stavu displeje vyplé).
SmetyCZ
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Huawei P9 Lite 2017

Post by SmetyCZ »

S tímhle nic neuděláš.
SmetyCZ
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Huawei P9 Lite 2017

Post by SmetyCZ »

Btw včera se mi začal telefon kravit tím způsobem, že padal i třeba FB při psaní komentáře. Následoval HR, všechno ok, stáhl jsem našeptávač klávesnice, restart. A klávesnice nebyla žádná. Zkusil jsem psát SMS a klávesnice prostě nevyjela. V nastavení to psalo, že potřebné klávesnice jsou stažené a nelze další a čau. Naštěstí SR pomohl.
Zaklinac
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Zaklinac »

p.a.Ť.o wrote:trochu to zapadlo, tak se dovoluji zeptat znovu...

Každopádně mám dotaz- když mám zhaslý mobil, a přijde mi sms, displej se rozsvítí. Je to možné někde deaktivovat? (zobrazení notifikací mám v zamčeném stavu displeje vyplé).
Nastavenia - Systém - Oznámenia a akcie - vyber, čo používaš (Výmena správ alebo Skype Messaging Beta) - odškrtni Zobrazovať pruh s oznámeniami.
Zaklinac
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Zaklinac »

Ach, nevšimol som si tú zátvorku, sorry...teraz sa cítim ako blbec
pekos
nováček
nováček
Zařízení: L830

Post by pekos »

Ahoj.

Nemáte někdo stejný problém. Mám Lumii 830 W10TP. Nainstaloval a posléze i zakoupil jsem Chronos Calendar +.
Mám na něm připojeny tři účty Outlook, Exchange a Google. U Outlooku se mi nezobrazovaly upomínky. Když jsem na to místo kde upomínka byla najel prstem tak se obarvila, ale bez toho nebyla vidět. Oba další kalendáře bez problému. Zkoušel jsem CHK odinstalovat a znovu nainstalovat, přesunul jsem ho z SD do telefonu, nic nepomohlo. Navíc když ho odinstaluju zmizí, ale po vypnutí nebo sw resetu je v nainstalovaných programech zpět, ale jenom modrý čtvereček bez obrázku v něm a je opět možnost ho znovu odinstalovat a tak pořád dokola. Mám poslední build bez HW restartu.
Asi počkám na nový jestli to bude mít souvislost.

Pekos
hotovyrado

Post by hotovyrado »

pekos wrote:Ahoj.

Nemáte někdo stejný problém. Mám Lumii 830 W10TP. Nainstaloval a posléze i zakoupil jsem Chronos Calendar +.
Mám na něm připojeny tři účty Outlook, Exchange a Google. U Outlooku se mi nezobrazovaly upomínky. Když jsem na to místo kde upomínka byla najel prstem tak se obarvila, ale bez toho nebyla vidět. Oba další kalendáře bez problému. Zkoušel jsem CHK odinstalovat a znovu nainstalovat, přesunul jsem ho z SD do telefonu, nic nepomohlo. Navíc když ho odinstaluju zmizí, ale po vypnutí nebo sw resetu je v nainstalovaných programech zpět, ale jenom modrý čtvereček bez obrázku v něm a je opět možnost ho znovu odinstalovat a tak pořád dokola. Mám poslední build bez HW restartu.
Asi počkám na nový jestli to bude mít souvislost.

Pekos
Pokud mas Chronos Calendar, který jsi odinstaloval, už jej nenainstaluješ zpět. Aplikace je ze Store stažena a nahrazena mnohem horší apk Chronos Cal +, samozřejmě za další peníze, ho*ada zku*vená!
elka_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 6S 64 GB

Post by elka_cz »

Ho*ada zku*vená? Proč prosím tě? Ty snad pracuješ zadarmo? Nebo bereš mzdu jen jednou ročně?
hotovyrado

Post by hotovyrado »

elka_cz wrote:Ho*ada zku*vená? Proč prosím tě? Ty snad pracuješ zadarmo? Nebo bereš mzdu jen jednou ročně?
Sorry, ale já před 1/4 rokem zaplatil ChC, který už nyní nenainstaluju (takže jsem jej měl 1/4 roku) a jsem nucen zaplatit znova verzi ChC+, tohle je regulérní PODVOD!!!

Co bude za další půlrok, ChC++??
Post Reply

Return to “Windows 10 Mobile”