Windows 10 Mobile: Release preview
-
joeslovakia
- častý přispěvatel

- Zařízení: lumia 930, lumia 925
Windows 10 Mobile Technical Preview
nazdar. chcem napisat ohladom baterky. lumia 930 - posledny build - urobeny HR. takze rano bol telefon nabity na cca 99% o 5:20 . teraz 17:37 a bateria 91% . telefon som cez den nepouzival. asi trikrát som sa len pozrel kolko je hodin. takze za cca 12 hodin klesla bateria o 8-9%. taktiez dodavam ze ak telefon nevie najst siet tak a vkuse prepina tak vtedyje v tomto case asi na 77%. takze ja som zatial s vydrzou spokojny. dokonca sa mi zda ze je lepsia ako na WP8.1.
Je to mimo mísu,ale když jsme u toho,par pádu moji lumie na asfalt,a musím říct,zlatej plastak,o tom není pochyb.
-
Mahtiel
- smartmaniak

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Cca týden či dva mi store nerozeznává moje aplikace a nabízí mu moje již zaplacené aplikace za plnou cenu. Co s tím? Máte někdo taky problém? Live účet jsem neměnila.
-
Wertigo
- smartguru

- Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Dej normálně koupit. Ono se to ověří a ukáže Ti že už je máš zakoupené a ke stažení / instalaci.
-
elka_cz
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6S 64 GB
Tak jsem tomu dal ještě šanci a před desátou večerní znovu spustil ten kolotoč (kromě cigár, kávy a sexu vše proběhlo dle daného seznamuTutok wrote:Nesmieš byť zbrklý pri flashi.
Žiadny HR nerob ani pred ani po!!!!!!
1,Recovery Tool inštaluj 8.1
2,nechaj dobehnúť inštaláciu app
3,spusť a nechaj dobehnúť malý upgrade na 8.1
4,inštaluj Insider
5,spuť upgrade na W10
6,postupuj podľa bodu 2
7,nastav mobil
8, VOALA!!!!!
Ešte som zabudol. Úplne prvé čo urobíš je:
1,kúp si krabičku cigariet
2,uvar liter čiernej kávy
3,prípadne dobrý sex nezaškodí
4, Začni!!!
V průběhu noci jsem se občas probudil, zkontroloval stav, něco odklikl a zase usnul.
Poznatky oproti poslednímu stavu:
- systém je docela svižný
- schránka konečně zůstává zachována i po zamčení a znovuodemčení telefonu
- občas se nezobrazí obsah aktivních dlaždic (např. kalendář Chronos+), občas zůstane poslední stav i po změně (např. vymažu mail, ale dlaždice stále ukazuje 1)
- při rozsvícení obrazovky sice na okamžik problikne otisk posledního stavu, než se zobrazí fotka, ale to se dá snést
- snažil jsem se nainstalovat FB messenger - opakovaně to házelo chybu, pak mě napadlo rozkliknout důvod chyby:

Nějak jednodušeji by to nešlo, milý MS? Třeba jako doposud, oknem s hlášením a tlačítky OK a Storno? - často se docela zbytečně znovunačítá základní plocha
- mizí mi (a později se objevují) složky, které vytvořím na ploše
- s tím asi sou visí i to, že když nějakou aplikaci připnu na plochu, objeví se, ale když připnu další, zmizí (pomůže zhasnout a znovu rozsvítit displej)
- u některých aplikací systém nepočítá s možností ovládacích prvků na dolní hraně (např. Endomondo))

-
elka_cz
- častý přispěvatel

Ale baterka leze dolů teda brutálně... Při minulých pokusech myslím takhle rychle neletěla. Ráno jsem měl 100%, teď je poledne a mám 27.
-
Wertigo
- smartguru

- Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
Nech to usadit,případně HR
-
elka_cz
- častý přispěvatel

Počkám dva tři dny
-
elka_cz
- častý přispěvatel

A v případě HR: pak obnovu ze zálohy W10M, nebo z čista?Wertigo wrote:Nech to usadit,případně HR
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Ideálně z čista...
-
elka_cz
- častý přispěvatel

A jaký je rozdíl mezi tím, co tam mám teď? To bylo taky z čista přece.
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Ještě furt není upgrade vychytaný na 100%, takže klidně mohla vzniknout chyba i při samotném upgradu... Proto ten HR, který by měl uvést systém přesně do stavu, jak to soudruzi z MS zamýšleli... Stejně tak obnova ze zálohy ;)
Pokud ti systém žere baterku, není vidět proč v battery saveru?
Pokud ti systém žere baterku, není vidět proč v battery saveru?
-
elka_cz
- častý přispěvatel

V spořiči baterie se zdá všechno v pořádku. A jen pro pořádek: HR se rozumí "Obnovit tovární nastavení telefonu", že ano?
Mám nový build W10 na L620 od soboty, HR po instalaci a bez obnovení ze zálohy. 512 ram je pro W10 opravdu málo tak někdy něco chvilku trvá, neměřím si život na ms, tak mně 1 až 2s nerozhodí. Některé app. však načítají velmi dlouho (třeba zprávy) snad to odladí. Systém si sednul a baterka vydrží jako u 8.1. Příjemně mne překvapily mapy a navigace integrovaná přímo do nich. Vzhledem k tomu že telefon má sloužit zejména k volání, tak mně maximálně se... štve že alespoň jednou deně nejde app. telefon (přijmout ano, ale do seznamů se nedostanu) pomůže akorát SR. Taky bych čekal že vyřeší takovou jednoduchou věc jako jsou vybrace a doručenky SMS. Jinak v celku spokojenost.

-
pogo8303
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
ty zprávy možná ani nebude problém 512MB - i na 1GB občas něco načítá tak dlouho, že danou aplikaci radši vypnu a zkusím jí načíst znovu... Tenhle build se v hodně věcech povedl a ve více ne. Jediné, co můžeme dělat, je poctivě psát feedback a doufat, že na to v ms někdo kouká. Dosavadní tvorba buildů mi přijde hodně pokus/omyl 
Jj, taky nechápu že co funguje v jednom buildu v následujícím už ne. Celkově jsou ale W10 návykový, mám je v PC, tabletu i mobilu a už bych neměnil. Cca 3 týdny jsem byl v mobilu zpět na 8.1 (nešlo sdílení internetu) a byl jsem docela nešťasnej. 
-
elka_cz
- častý přispěvatel

Mirdyn: nešťastný? A kvůli čeho přesně?
Tak nějak zvyk?
-
hotovyrado
Mám L620 jako sekundární telefon k L920 a zakázal jsem na něm aktualizace, protože až to půjde ofiko aktualizací na W10M, bude telefon nepoužitelný.... L620 zafixovávám na Denimu, 512 je fakt málo...Mirdyn wrote:Mám nový build W10 na L620 od soboty, HR po instalaci a bez obnovení ze zálohy. 512 ram je pro W10 opravdu málo....
Až na to, že z těch Here map, které už nenainstaluješ na SD Ti vyjde max CR+SR... Po instalaci W10M zbude v úložišti cca 2GB volného, na SD nenarveš žádného kecálka, to máš (Viber, VU, FB Mess, Skype, VK) půl giga jen pro ně, minimálně giga abys měl rezervu a mapy Ti zbudou max CR+SR. Telefon s 8GB úložištěm je pro W10M žalostně málo, nehledě na jasný trend zakazování aplikací na SD... Takže jsem rád za L920 se svými 32GBMirdyn wrote:Příjemně mne překvapily mapy a navigace integrovaná přímo do nich...