pomoc se ZP998
pomoc se ZP998
Zdravim. Mám telefon Zopo ZP998 s verzí systému 4.4.2 a mám problém s uložením a přehráváním filmů. Popíšu laicky problém. Stahnu film a ten se uloží do složky MyFavorite. Dříve se automaticky tato složka objevila v galerii i s filmem a já mohl film přehrát kdekoli jinde, například připojit telefon kabelem přímo na televizi, nebo PC. Dnes se mi tato složka v galerii neobjeví a ani televize mi film nenačte, i když se v ní proklikám až do oné složky. Prostě ten film nevidí.... Pustit jde pouze v telefonu a to ještě když vlezu do MyFavorite pře správce souborů. Pak, když připojim telefon k PC a v menu telefonu navolim uložiště USB tak se nic nestane, i když uložiště zapnu v telefonu, PC ho jakoby nevidí. Do menu telefonu se přes PC dostanu pouze přes menu v telefonu - Zařízení pro média (MTP)..... Poradí někdo co s tím??? Jsem z toho nějakej rozhozenej, co jsem s tím provedl.... Díky za každou radu, Milan
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
pomoc se ZP998
Mam tuseni,ze slozka "My Favorite" je na zalozky.
Jestli mas videa na karte,tak je ukladej do Media nebo Movies.
Jestli mas videa na karte,tak je ukladej do Media nebo Movies.
pomoc se ZP998
Díky. Jen ještě, kdyby si poradil, jak je tam dostat, protože stahování z netu se ukládá automaticky. ještě jednou díky, Milan
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
pomoc se ZP998
Tak to netusim,jak mas nastavene;ci jak je nastavene prohlizecem.