Windows 10 Pro - aktivace ?
-
- smartguru
- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Nejjednodušší bude zavolat na podporu MS. Párkrát jsem to řešil u W8.1 a vždycky mi pomoci.
-
- smartmaniak
- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Infolinka Microsoft 225990844 tam vyresis cokoliv ohledne aktivaci apod.Bud si vystacis s automatem anebo podporou "live" v tydnu od 8-18h
Re: Windows 10 Pro - aktivace ?
Ahoj, na tel. ti nic neporadí jsou tam samí MSPipky jen že se máš vrátit na poslední verzi a to děláš. Já měl ten samej probém a musel jsem jít na čistý W8 pro. Všechny aktualizace se stahovaly dva dni a milion restartů pro instalaci :( Vůbec ti nezávidím. Při instalaci W10 dej "zachovat osobní soubory" nebo jak to tam je, nebo si zapiš key. Ta automatická aktivace je jen na nepřenositelné verze W10.-Pavel- wrote:Zkouším návrat na Windows 8.1 Pro. Po čase opět zkusím upgrade na desítky. Náhodou by nebylo číslo na jaké jsi volal ? Díky.
-
- smartmaniak
- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Limit aktivaci se da zrusit a resit prave na Infolince.Jinak upgrade z predchozich Windows je i spravny oficialni postup, ne zacinat cistou instalaci W10.
Jen pro zajímavost, z jakého důvodu jsi tolikrát instaloval a obnovoval? Já instalovala jednou a protože byly nějaké problémy, tak jsem jednou obnovila se zachováním souborů, to bylo ještě horší, tak jsem dala obnovení bez zachování souborů a je to v pořádku. Nyní tedy nemám důvod obnovy nebo instalace. Navíc na tom samém stroji není nutná čistá instalace z DVD/flashdisku, protože obnovení udělá to samé a aktivace zůstane zachována, protože jde stále o ten stejný systém, vlastně je to jako factory reset na mobilu.
Hlavně že se to povedlo. A dále asi do toho nesahat, když to funguje
Máš zapnuté obnovení systému? By default je (alespoň u mě) vypnuté.
Ano, myslím body obnovení Vzhledem k tomu, že ve Windows není nic jako Time Machine, zapla jsem si tohle a už mi to jednou pomohlo.