Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
Odpovědět
Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12207
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Příspěvek od htcjirka » pon srp 31, 2015 6:01

Musis si stahnout funkcni verzi Care Suite a ten test balicek si stahnout.Musis mit Care Suite funkcni online.
htcjirka: jak je prosim casove narocne vymenit mikrofon v 930?
Jinak většinou odchazi mikrofon 3 a 4 a ty se nemeni (stejne jako mikrofon 2), meni se cela deska, protože problme je na ni.Vymenit jde pouze mikrofon 1 a ten se většinou nekazi.

hamoun
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 325
Registrován: úte úno 05, 2013 8:48
Zařízení: Nokia 930 (W10M)

Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Příspěvek od hamoun » úte zář 01, 2015 8:21

Care Suite vzdavam :) Mam verzi, kde jsem online (5.6.134.1513) (Login přes External),
ale při pokusu stahnout balik k telefonu (RM-1045, 059W1N8) dostanu Access is denied. Verify credentials...

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12207
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Příspěvek od htcjirka » úte zář 01, 2015 10:24

Prijed a za maly poplatek udelame zkousku.

hamoun
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 325
Registrován: úte úno 05, 2013 8:48
Zařízení: Nokia 930 (W10M)

Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Příspěvek od hamoun » úte zář 01, 2015 11:28

kdybych byl z prahy, jsem tam uz davno ... usetril bych spoustu casu a privital jednani s nekym, kdo me nebude vodit za nos ... z opavy to mam trochu daleko ... kazdopadne diky za nabidku !

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12207
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Příspěvek od htcjirka » úte zář 01, 2015 13:37

Jasan, to je opravdu dosti z ruky..

enc0re
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: pát srp 28, 2015 9:37
Zařízení: Lumia 830 White

Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Příspěvek od enc0re » stř zář 02, 2015 14:15

htcjirka píše:Urcite vyplati, urcite 930 (sviznejsi chod oproti 830 a na 10 bude mit také lepsi rezervu nez 830).
Skoda, ze jsi se nerozmyslel drive, i dovozová 930 podrazila.
Okej. A co ta vydrz mojho pouzivania (o stranku dozadu)? Vydrzi 2-3 dni?

l.i.b.o.r
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 129
Registrován: čtv kvě 15, 2014 9:55
Zařízení: Nokia Lumia 930 black

Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Příspěvek od l.i.b.o.r » stř zář 02, 2015 16:26

Mám menší problém. Když mám v telefonu nastavenou síť na LTE, tak většinou si stěžují lidi, že se mi nemůžou dovolat. Přitom mně nepřijde ani sms, že mi někdo volal. Je tohle normální? Stežuje si na to čím dál tím více lidí a někdo se mi dovolá až na 4 pokus. Přitom jsem v místě kde 2G signál je.

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3219
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Příspěvek od veigy » stř zář 02, 2015 16:31

Je to normální neschopnost Českých operátorů a Huawei BTS...

lasted
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 115
Registrován: stř úno 04, 2015 18:59
Zařízení: EX L930 , OPX, 950xl, Nexus 6P 128gb
Bydliště: jih moravy :)

Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Příspěvek od lasted » stř zář 02, 2015 16:44

me se to taky stava. musim vypnou a zapnout... a v poslední době mě začína sem tam zlobit signal. uplně vypadne.. a pak zas naskočí.. snad to nebude na reklamaci.

l.i.b.o.r
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 129
Registrován: čtv kvě 15, 2014 9:55
Zařízení: Nokia Lumia 930 black

Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Příspěvek od l.i.b.o.r » stř zář 02, 2015 16:50

Je to celkem dost nepříjemny. Mají s tím problém i jiny telefony, popřípadě jiny OS?


Nechce se mi to pořád v telefonu přepínat manuálně. Tohle by tedy měl vyřešit VoLTE. Je tak?

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3219
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Příspěvek od veigy » stř zář 02, 2015 16:52

Dělají to i jiné telefony (konkrétně vím S4)...

Ja nechápu co jim na VoLTE trvá... Psal jsem na VdF a napsali mi, že to mají v plánu, ale kdy to neřeknou...

Tmobile už jede, ale obavám se, ze na L930 to snad ani nefunguje...

l.i.b.o.r
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 129
Registrován: čtv kvě 15, 2014 9:55
Zařízení: Nokia Lumia 930 black

Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Příspěvek od l.i.b.o.r » stř zář 02, 2015 16:54

T-mobile co vím, tak to jede jen u dvou modelu. Zrovna T-M mám.

Teď ještě otázka, jestli to L930 umí.

Uživatelský avatar
kllr007
smartguru
smartguru
Příspěvky: 692
Registrován: úte zář 11, 2012 12:54
Zařízení: OnePlus 3
Bydliště: Žilina (SR)

Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Příspěvek od kllr007 » stř zář 02, 2015 17:58

Osobne nechapem aký ma význam mať napevno nastavené LTE.
Však nastavim automatiku a keď som niekde kde LTE nieje tak sa mi prepne na to co k dispozícii je, tj vždy sa mi da dovolať.

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3219
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Příspěvek od veigy » stř zář 02, 2015 18:03

Na pevno LTE nastavit nejde (pokud nepočítám W10M)....

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1025
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Příspěvek od p.a.Ť.o » stř zář 02, 2015 18:59

Já jsem tyhle výpadky míval taky (Vodafone). Napsal jsem na podporu, poslal jsem odkazy a citace na tohle fórum- kde se to řešilo, a co je příčinou. Týpek něco nastavil a od té doby je klid. Po nějaké době se ozval, jestli je vše v pohodě, takže vyřešit se to dá.

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3219
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Příspěvek od veigy » stř zář 02, 2015 19:24

Oni taky řeknou každému něco jiného...

13. 04. 2015

Kód: Vybrat vše

U tohoto typu mobilního telefonu jsme občas v případě využívání LTE SIM zaznamenali při nastavení 4G sítě vypadávání signálu, při 3G v některých oblastech a na 2G se tyto potíže nevyskytují. V některých případech nepomáhá ani přepnutí na 3G nebo 2G.

O výše uvedených potížích chování daného přístroje v naší síti víme a řešíme je ve spolupráci s výrobcem přístroje.

Litujeme, ale v tomto případě danou situaci aktuálně nemůžeme ovlivnit. Budeme rádi, když i přes tuto skutečnost zůstanete nadále naším spokojeným zákazníkem.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Příspěvek od tslany » stř zář 02, 2015 19:35

Potvrzuji že po mé asi třetí reklamaci už mi to funguje také spolehlivě

Uživatelský avatar
Sinpa
smartstar
smartstar
Příspěvky: 976
Registrován: sob zář 21, 2013 16:12
Zařízení: Galaxy S8 @ Lumia 950

Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Příspěvek od Sinpa » stř zář 02, 2015 19:54

Tak to nevím jak je přesvědčit ať ut změnu nastavení SIM provedou.
Reklamaci jsem podával už 4x, výsledek jsem sem už někam dával...

l.i.b.o.r
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 129
Registrován: čtv kvě 15, 2014 9:55
Zařízení: Nokia Lumia 930 black

Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Příspěvek od l.i.b.o.r » stř zář 02, 2015 20:01

kllr007 píše:Osobne nechapem aký ma význam mať napevno nastavené LTE.
Však nastavim automatiku a keď som niekde kde LTE nieje tak sa mi prepne na to co k dispozícii je, tj vždy sa mi da dovolať.
Na pevno LTE nastavit nejde, tedy v nastavení jsem to nenašel. Myslel jsem nastavení nejvyšší rychlosti připojení. To je snad logicky když tady máme LTE že to budu mít přepnuto na 4G v případě kde není se to přepne na 3G nebo 2G. Když mi někdo zavolá a jsem na 4G, tak by se to mělo přepnout na 2G. Jenže mě se to nepřepne(tedy jak kdy) a na druhý straně se hlásím ,,mimo dosah,,.


První zkusím tedy napsat na podporu kde to vázne.

Díky :)

Kaizr
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 217
Registrován: čtv lis 27, 2014 7:38
Zařízení: Nokia Lumia 930

Re: Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Příspěvek od Kaizr » čtv zář 03, 2015 7:53

To vypadá dobře - http://www.windowsnews.in/2015/09/photo ... s.html?m=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Odpovědět

Zpět na „Nokia Lumia 930/925/920 a 900“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 hostů