nejsem na příjmu?? i když jsem :-(

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
milo
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: čtv lis 29, 2007 14:39

nejsem na příjmu?? i když jsem :-(

Příspěvek od milo » stř led 30, 2008 0:02

uz se mi xkrat stalo, ze jsem mel voxe napr. na stole v kancelari, signal full a najednou sms, 3 zmeskana volani od ...

vodafone, centrum prahy, nikdy jsem s tim problemy nemel. ted mi kolega s voxem rikal, ze se mu to taky stava.

co vy?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř led 30, 2008 9:07

Tusim ze nedavno HTC vydala pro Voxe novou ROM, tak ji zkus z ofiko webu stahnout (je tady o tom topic) a naflashovat, treba se to zlepsi.

milo
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: čtv lis 29, 2007 14:39

Příspěvek od milo » stř led 30, 2008 11:21

jen na tom ofiko webu jeste neni :-( nechci tam cpat neoficialne vydanou (i kdyz dle vseho oficialni) verzi. budu sledovat :)

milo
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: čtv lis 29, 2007 14:39

Příspěvek od milo » stř led 30, 2008 11:24

a ten neoficialni link uz nefunguje ...

Marty22
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: úte srp 14, 2007 10:15

Příspěvek od Marty22 » stř led 30, 2008 15:45

na webu htc už je 2 dny

Uživatelský avatar
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: ned lis 04, 2007 19:31
Zařízení: Google Nexus S
Bydliště: Kousek od KV

Příspěvek od jenda.69 » stř led 30, 2008 17:41

Až budu mít čas, tak taky zkusim update, jinak neměl jsem stejný problémy, ale podobný jo.
Moje holka mi prej napsala zprávu, ale mně nic nepřišlo, jenom se telefon rozsvítil a zase za chvilku zhasnul. Zpráva se ale neukázala.
A jednou se mi stalo, že mi celej den nepřišlo ani ťuk a když jsem přepnul do režimu v letadle, tak najednou 3 SMS.

Jakub Karásek
redaktor
redaktor
Příspěvky: 439
Registrován: úte zář 25, 2007 20:59
Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Bydliště: Olomouc (Brno)

Příspěvek od Jakub Karásek » stř led 30, 2008 21:41

S tema neprijatyma hovorama mam stejnej problem, pockam az nekdo ozkousi tu novou romku a pokud bude vsechno ok, tak do ni taky pujdu

jirka 3
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte lis 20, 2007 20:55

Příspěvek od jirka 3 » stř led 30, 2008 23:14

Na co čekáš,hned si jí tam dej,vše je v ní ok!!!!!

Kapu: Necituj přízpěvek který je nad tvým!

milo
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: čtv lis 29, 2007 14:39

Příspěvek od milo » ned úno 03, 2008 10:47

nova rom v telefonu je. telefon v patek dopoledne v kancelari na stole a zniceho nic sms, mate 2 zmeskana volani blabla :(

msabrsula
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv led 24, 2008 22:51
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od msabrsula » pon úno 04, 2008 0:07

Někde jsem četl, že přehrátím ROM se ztrácí záruka. Je to pravda?
EDIT: Omlouvám se, stačí jen číst dále. Takže o záruku nepříjdu

blazin03
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon bře 31, 2008 23:56

Příspěvek od blazin03 » pon bře 31, 2008 23:58

zdravicko, jsem zacatecnik a mam telefon teprve par dni a taky sem zjistil tuto chybu. a chci se zeptat jestli se to da resit i nejakym jinym zpusobm nez prehranim ROM?? prosim poradte, kdyz telefon takhle blbne tak je mi dosti a nic.

Uživatelský avatar
permar
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 136
Registrován: ned pro 30, 2007 10:08
Zařízení: SGS 5
Bydliště: Frýdek-Místek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od permar » úte dub 01, 2008 5:25

Zdravíčko pánové,ikdyž nejsem majitelem HTC ,tak musím konstatovat,že se mi vámi zmiňované problémy také staly, u mě se to týká spíše zmeškaných SMS, a jak psal přispěvatel milo, tak mě se to stává vždy od majitelů co jsou v síti Vodafone. Tak trochu jsem si ten problém odsledoval ,a bohužel je to tak, proč tomu tak je, to ale nevím, není to sice pravidelné ,ale občas se mi tento problém s nedoručenou SMS stane- rozvítí se displej a tím to končí. Nevím ,je to můj názor ,ale tím pádem bych to nekladl za vinu daného zařízení.

Uživatelský avatar
Havy
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř dub 02, 2008 20:24

Příspěvek od Havy » stř dub 02, 2008 20:26

Mám ze servisu nejnovější rom.
Ten problém s občasnou nedostupností, i když jsem na příjmu, jsem zaznamenal také. Bohužel....

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 920
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

Příspěvek od Sir Andrew » stř dub 02, 2008 20:49

Nestava se to treba pri aktivnim datovem prenosu?
Kdysi davno jsem pouzival Siemens S45 jako modem k pocitaci a pri maximalnim vytizeni stahovani jsem byl nedostupny. Mobil se tvaril normalne, ale neprijimal hovory/SMS.

T-Mobile GPRS

Uživatelský avatar
Havy
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř dub 02, 2008 20:24

Příspěvek od Havy » úte dub 08, 2008 8:49

Stává se to při stand-by režimu.

blazin03
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon bře 31, 2008 23:56

Příspěvek od blazin03 » úte dub 08, 2008 20:27

jak to myslis pri stand by rezimu?? :-)

romker1
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř bře 19, 2008 22:06

Příspěvek od romker1 » čtv dub 17, 2008 20:28

Nevim jestli to s tím souvisí nebo to má nějakej vliv, ale taky mi to dělalo a to docela často a po změně homescreenu to přestalo(teď mám úplně obyč bez plug-inů). Možná že je to blbost, ale mě to pomohlo.Zkuste a napište.

Uživatelský avatar
jane.h
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: stř črc 05, 2006 9:49

Příspěvek od jane.h » ned čer 08, 2008 18:38

no já mám úplně obyč homescr a dělá mi to taky :( vtipné je, že mi to ale dělá hlavně u jednoho čísla.. moje tchýně se mi nemůže dovolat :tlem: no ona je docela fajn, takže je to spíš škoda. Mám o2 a asi s ní zkusim zajít do nějakého jejich servisu.. je to zvláštní.. jednu chvíli mi od ní nechodily ani sms.. jí přijde doručenka a mně nic, nebo mi volá, jí to zvoní a mně vůbec :wink: dost sranda, ale je fakt, že mi to něco podobného dělalo i na mpx220, takže to asi sem do tématu úplně nesedí

jirik
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte říj 07, 2008 14:26

Příspěvek od jirik » úte říj 07, 2008 14:42

No já mám podobný problem (HTC S730), často se mi stává že nelze vytáčet ani přijímat hovory, sms, ani data, přitom signál ukazuje full. Používám O2, nechal jsem i vyměnit SIMku za novou a problem přetrvává. Se SIMkou od Vodafone HTC funguje úplně v pohodě. V záručním servisu chybu nenašli. Tak nevím co teď... :-(

andeva
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob lis 08, 2008 23:00

Příspěvek od andeva » ned lis 09, 2008 8:05

Ahoj, už je to delší doba, co se tady ten problém řešil, zajímalo by mě, co jste s tím udělali? U mě se ten problém objevil tak před čtrnácti dny a od té doby se mi devět z deseti lidí nemůže dovolat. Žádnou aplikaci jsem tam už docela dlouho neinstalovala, tak tím by to snad být nemělo. Používám vodafone. Docela hodně mě to štve, nevím co s tím, jinak jsem s voxem spokojená.
Díky moc za rady.

Odpovědět

Zpět na „HTC S710/S730“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti