Upload fotek na google

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
LubiCzech
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 5S 64Gb, iPhone 6 Plus 64Gb

Upload fotek na google

Post by LubiCzech »

Ahoj,
mám nově Lumii 830, předtím několik let Android.
Existuje způsob jak automaticky nahrávat/zálohovat fotky na Google ?
Byl jsem zvyklí vyfotit a hned se to odesílalo do "fotky Google", kde to mám vše krásně rozdělené, popsané.

Je nějaká možnost ?
Vím že se mi fotky nahrávají automaticky na onedrive, ale já chci na google.
Díky za info
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Upload fotek na google

Post by mberdych »

Mozna nejaka 3rd party app existuje, ale byt odkazan na google sluzby a koupit si jinou platformu me zrovna moudre nepripada.

Napada me krkolomne reseni. Upload z telefonu na Onedrive a v pocitaci, kde je onedrive nastavit google photos apku aby posilala vse z te slozky onedrive na photos. Neni to hned, ale chodit by to mohlo.
LubiCzech
nováček
nováček

Upload fotek na google

Post by LubiCzech »

Kdybych mi nebyla ukradena LG G3, tak k WP nikdy nejdu :-D Ale už se mi nechtělo vyhazovat za telefon 10000 a více Kč ...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Upload fotek na google

Post by htcjirka »

Deset tisíc je tolik?Co to dnes je..
Jinak lepsi nechat zálohovat fotky na One Drive, není problém fotky kdykoliv presunout kamkoliv jinam.Kdyz uz mas WP využívej jejich zalohovaci službu, která je spolehliva a perfektne funkcni.
LubiCzech
nováček
nováček

Upload fotek na google

Post by LubiCzech »

A k tématu, předpokládal jsem že když na Androidu je propracovaná aplikace Onedrive, tak že na WP najdu Google fotky,ale jak vidím, tak jsem byl hodně naivní :tlem:
mberdych wrote:Napada me krkolomne reseni. Upload z telefonu na Onedrive a v pocitaci, kde je onedrive nastavit google photos apku aby posilala vse z te slozky onedrive na photos. Neni to hned, ale chodit by to mohlo.
Můžeš to prosím blíže specifikovat ?
koumes
moderátor
moderátor
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom

Re: Upload fotek na google

Post by koumes »

Lze to přes web,najdi si mover.io a registrace a zadas odkud a kam. Jinak ještě je mega.co.nz
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Upload fotek na google

Post by mberdych »

Zapnes zalohu na onedrive v telefonu. V pocitaci nainstalujes onedrive a vyberes slozku kam synchronizujes. Nainstalujes google photo klienta pro windows (nebo mac, nevim co mas) a reknes mu jake adresare sledovat (das ten onedrive) a vzdy kdyz tam neco pribude to posle na google.

Ta aplikace se jmenuje Google Photos Backup pro windows nebo mac.
spellshaper
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3

Upload fotek na google

Post by spellshaper »

LubiCzech wrote:A k tématu, předpokládal jsem že když na Androidu je propracovaná aplikace Onedrive, tak že na WP najdu Google fotky,ale jak vidím, tak jsem byl hodně naivní :tlem:
Kdyby sis něco přečetl, tak víš, že Google ze strachu o podíl WP/W Store kompletně bojkotuje a nemá pro něj jedinou aplikaci, webové služby (např. mapy, youtube) jsou dělané tak, aby na IE nefungovaly, padaly apod... Doporuřuji Google služby opustit a přejít na něco, co funguje všude... (např. i tebou zmíněný OneDrive).
Post Reply

Return to “Aplikace a software”