- 1)restartujte mobil 2)vlezte do aplikace Windows insider a několikrát (mi stačilo 2x) přepněte mezi Slow a Fast ringem... Poslední volbu jsem nechal na Slow 3)v nastavení klávesnice (jak je nenáviděné "vyžaduje pozornost") zkuste volbu "opakovat" nebo tak něco, prostě ať to zkusí znova a mělo by se to chytnout.
Windows 10 Mobile: Release preview
-
Mahtiel
- smartmaniak

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Windows 10 Mobile Technical Preview
Komu blbne stahování české klávesnice, je tu jednoduchý návod: na wmmanii jeden z uživatelů doporučoval toto 
Jj, to už tady bylo napsáno, nejméně 1x...
Omlouvám se jestli to je blbý dotaz, ale nějak to nemůžu najít. Když kdysi dávno oznámili W10M tak jsem někde viděl, že bude možné propojit W10M s Windows10 a mít jakoby sdílenou oznamovací lištu. Neboli SMS příjde na mobil i PC, takže by byla možnost odpovídat na SMS přes PC. Když jsem měl android využíval jsem to neustále, na WP to nikdy nešlo. Je to teď možné nebo jak to je? Díky. 
-
Wertigo
- smartguru

- Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Pokud vím, tak zatím ne, ale plánováno.
Co jsem naposledy četl, velký říjnový update pro W10 by měl přinést na desktopy právě aplikaci zprávy, integraci Skype a jiné.
- karel55555
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Samsung Galaxy S9
Dík z radu s instalací české klávesnice, u mne stačilo pouze nainstalovat a zapnout znovu Windows insider. K.
Caute,
updatoval jsem 640 z 8.1 jak vysla 10166... chtel jsem to vyzkouset, vse neslapalo jak melo ale ok..
nedavno vysla 10512 a jaksi mi pise pokazde 0x80070003.
Zkousel jsem uz i tovarni nastaveni se zalohou a nakonec uz i ted bez zalohy, ale i tak po stahnuti a instalaci na 100% napise 0x80070003.
Nemate nekdo zkusenosti co s tim ? diky moc.
updatoval jsem 640 z 8.1 jak vysla 10166... chtel jsem to vyzkouset, vse neslapalo jak melo ale ok..
nedavno vysla 10512 a jaksi mi pise pokazde 0x80070003.
Zkousel jsem uz i tovarni nastaveni se zalohou a nakonec uz i ted bez zalohy, ale i tak po stahnuti a instalaci na 100% napise 0x80070003.
Nemate nekdo zkusenosti co s tim ? diky moc.
Asi bych se vrátil na 8.1 a pak znovu na W10.
Po krásných několika dnech s wp10 build 10512 jsem se musel vrátit z duvodu lepší funkčnosti k wp8.1. Každopádně s těžkým srdcem. Je tam spousta vylepšení,která stojí za to. Bohužel zatím pro mou Lumii 1020 stále nepoužitelný.....i když mnohem lepší než předchozí buildy....stabilita slušná,občas si dělá systém nevím co....start fotoaparátu rychlý....opravdu rozdíl oproti aplikaci lumia camera je citelny....tady lze vidět,že integrace lumia camery do systému prospělo a i z lumie 1020 je najednou stroj,schoen zachytit i ,,momentky,,...nyní asi počkám až na plně odladěnou ostrou verzi.....nechápu např. Zoom a pohyb po fotce v galerii,resp. rychlost vykreslování fotek....velké prodlevy např. při vytačeni a pokládání volání atd. Atd. Ještě to není zdaleka ono,ale až bude,bude to stát za to....hlavně aby stabilita a rychlost byla minimálně jako u wp8.1
Tak jsem se odhodlal zkusit 10512 i přesto, co tady čtu. Aktualizace proběhla rychle, HR jsem nedělal. Pak jsem půl hodiny na mobil raději nesahal. Když jsem se odhodlal podívat na start, měl jsem dojem, že žádná aktualizace neproběhla. Všechny dlaždice byly na svém místě, všechny programy i notifikace fungují jako dřív (i aplikace Filmy a TV pořady). Raději jsem se podíval do informací o systému, jestli mám opravdu 10512. Jediný rozdíl proti 10166 je ten, že systém je zase o poznání svižnější. Takže utíkám to někde zaklepat na dřevo. 
-
bigt
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nexus 5X, Nvidia Shield K1, Acer 1810TZ
Vydávání Windows 10 začne postupně v další části tohoto roku. Systém bude dostupný pro způsobilé telefony s Windows 8.1 (včetně telefonů, které už vlastníte). https://www.microsoft.com/cs-cz/windows/phones
zajímavá ta poslední věta
zajímavá ta poslední věta
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Taky to může bejt bůhvíjak doprasenej překlad, nebylo by to ani poprvé ani naposledy...
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Spíš nemůžou napsat všechny, protože třeba Huawei W1 nedostal aktualizaci ani na WP8.1, natož W10M :D
Zdravím. Prosím.chtěl bych se zeptat. Mám Lumia 640lte. Zkusil jsem si nainstalovat windows 10 insider. Byl jsem docela mile překvapen. telefon docela šlape,sice jsou ještě nějaké chybky,ale telefon je docela použitelný v normálním provozu. Jediné co mě štve a na to bych se chtěl zeptat je to,ze nemohu nastavit upozornění na příchozí sms,mms u mích kontaktů. Přišel jsem na to,že se dá nastavit upozornění u jednotlivého kontaktu ve složce-lidé,je to fajn,ale stejně vůbec nevím že mi přišla sms,mms.
Nevím co s tím,dělám něco špatně,nebo je to chyba systému? děkuju za radu.
-
SmetyCZ
- smartmaniak

Je to chyba tohoto buildu, v dalším by to mělo být opraveno.
-
SmetyCZ
- smartmaniak

Tak ne, už se mi SMSky rozjely, pardon :D
Zajel jsem do spořiče baterie, aplikace messaging byla vypnutá, zapnul jsem jí. Potom jsem si poslal SMSku a nakonec zajel do nastavení notifikací, kde už je app Messaging a dá se nastavit zvuk atd.
http://1drv.ms/1V1KFuo" onclick="window.open(this.href);return false;
Zajel jsem do spořiče baterie, aplikace messaging byla vypnutá, zapnul jsem jí. Potom jsem si poslal SMSku a nakonec zajel do nastavení notifikací, kde už je app Messaging a dá se nastavit zvuk atd.
http://1drv.ms/1V1KFuo" onclick="window.open(this.href);return false;
-
robsol
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
Může mi prosím někdo poradit jak do těch oznámení dostanu rychle aplikace whats apps atd. Skoro nic tam po reinstalaci telefonu nemám. Čekat na první příchozí zprávu abych to mohl nastavit je mírně řečeno dost nepraktické a nelogické 
-
SmetyCZ
- smartmaniak

Trochu krkolomně.
Teď jsem to vyzkoušel, funguje.
Přihlásit se na počítači https://web.whatsapp.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
A potom si poslat zprávu sám sobě, whatsapp už je v listu aplikací, kde se dá nastavit notifikace.
Teď jsem to vyzkoušel, funguje.
Přihlásit se na počítači https://web.whatsapp.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
A potom si poslat zprávu sám sobě, whatsapp už je v listu aplikací, kde se dá nastavit notifikace.
-
robsol
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
jj tenhle postup vím. Mě spíš šlo o to proč je to takhle blbě udělané celkově. Proč tam prostě není rovnou celý seznam aplikací co to podporují a může se rovnou nastavit. Novému uživateli se těžko obzvláště při přechodu z jiné platformy vysvětluje, že si prostě zvuk sms a jiných aplikací nastaví až při první události. Tahle logika je fakt divná.
-
SmetyCZ
- smartmaniak

Tak ono je to docela schizofrenní. U některých se to dá (logicky) nastavit přímo v aplikaci (Whatsapp) a plus v nastavení telefonu.
U jiných jen v nastavení telefonu (Messenger; SMS). V tomhle má MS bordel a mohl to trochu sjednotit / opravit tuhle "chybu".
U jiných jen v nastavení telefonu (Messenger; SMS). V tomhle má MS bordel a mohl to trochu sjednotit / opravit tuhle "chybu".