Zrovna s stahuje asi 10 aktualizací ve Store...
Zatím dobrý, HR dělat dneska nebudu, bo ráno vstávám a potřebuju telefon. Doufám, že z toho půjde aspoň volat

TomSoft: Moc díky za informace. Pro srovnání u Lumie 1320:TomSoft píše:Časová osa
Proces "Stažení instalace": 15 minut
Proces "Ozubená kola": 25 minut
Proces "Skoro hotovo": 8 minut
tak to bych poprosil někoho kdo to už nahodil, aby to testnul, jestli to nejde v ničem, příp. YouTube.Dragonerix píše:Řekl bych ze nepřehraješ v ničem a možná ani na youtube
L1020 - YT videa v pohodě, videa z NAS přes aplikaci DS video taky OK.Radim Stehlík píše:
tak to bych poprosil někoho kdo to už nahodil, aby to testnul, jestli to nejde v ničem, příp. YouTube.
Ještě jsem měl na L820 problém s dětským koutkem, jakmile jsem do něj vlezl, tak při pokusu o návrat na start obrazovku mi tam zůstal Koutek a dole šipka na všechny aplikace.. takže jsem musel restartovat telefon.
Pořád nevyhledává, bez dia to je OK.robsol píše:Může někdo zkusit vyhledávání kontaktů přes dialer s diakritikou přes T9? Už to funguje?
Mi taky a to jsem ve fast...a pak upgrade sel na 10.0.10512.1000, mel jsem win 8.1Massik píše:Proč mi to stáhlo 10.0.10166.0 ??
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů