Tudy cesta nevede. Do TV je nutné pouštět z GK FHD, jinak to bude více či méně rozmazané..Mirdyn wrote:Mrkni se taky na nastavení TV, tam jsou taky různé formáty obrazu. Pokud tam máš auto, tak se přizpůsobí tomu co jsi nastavil v PC a pak s toho vyleze občas pěknej paskvil
Velmi špatné rozlišení - Windows 10
-
pogo8303
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
Asi se nemá cenu s tebou bavit, že něco jiného je integrovaná 6xxx řada a něco jiného je 600 serie...
Tak ovladač jsem nainstaloval, ale žádnou změnu nepociťuji.
Je nutnost například restartu?
Je nutnost například restartu?
-
pogo8303
- smartmaniak

restart - jo. Pokud stále bude ve správci zařízení grafika jako neznámá - je nutné ručně najít cestu - aktualizovat atd... jestli si s tím nevíš rady, svěř to už opravdu někomu, kdo ti to nainstaluje.
Jestli jsi zkoušel ovladač ode mne, musí ručně fungovat (rozbaleno v c:\nvidia), jestli jsi dával odkaz od Dragonerixe, tak ten prostě nefunguje na tuhle grafiku.
EDIT: a samozřejmě změnit rozlišení na 1920x1080, jak ti tady radili, pokude se nenastaví samo, tyhle grafiky to občas nechávají tak jak to bylo...
Jestli jsi zkoušel ovladač ode mne, musí ručně fungovat (rozbaleno v c:\nvidia), jestli jsi dával odkaz od Dragonerixe, tak ten prostě nefunguje na tuhle grafiku.
EDIT: a samozřejmě změnit rozlišení na 1920x1080, jak ti tady radili, pokude se nenastaví samo, tyhle grafiky to občas nechávají tak jak to bylo...
-
Dragonerix
- smartguru

- Zařízení: Lumia 930
Re: Velmi špatné rozlišení - Windows 10
Ono je těžké se podívat na záložku supports products kde ji vidíš vypsanou
-
pogo8303
- smartmaniak

Dragonerix: to je ale 32bit ovladač a předpokládám, že uživatel má 64bit windows, jestli ne, tak se omlouvám...
EDIT: OK, vidím uznávám.
EDIT: OK, vidím uznávám.
Instaloval jsem to, co bylo v odkazu od pogo8303.
Restart proběhl, ale bez známky úspěchu. Ovladač je furt uváděn jako základní grafický adaptér (jednoduše beze změn).
A není tedy nějaký návod, jak to nainstalovat ručně?
PS: Mám 32bit systém
Restart proběhl, ale bez známky úspěchu. Ovladač je furt uváděn jako základní grafický adaptér (jednoduše beze změn).
A není tedy nějaký návod, jak to nainstalovat ručně?
PS: Mám 32bit systém
-
Dragonerix
- smartguru

Odinstaluj vše k nvidii a restartuj pc.. Pak nainstaluj to ode mě... Pokud to nepůjde asi půjde o problem co se resi casto ted v kombinaci s w10 a starší grafarnou, a nebo integrovanou
Dobře zkusím to.
A nemůže nastat nějaký problém, když odinstaluju vše od NVIDIA? ... Jako třeba že by byli problémy se samotným provozem PC?
A nemůže nastat nějaký problém, když odinstaluju vše od NVIDIA? ... Jako třeba že by byli problémy se samotným provozem PC?
-
Dragonerix
- smartguru

Ne, stejně je teď nebere takže to bude stejný jako ted... Navíc když instaluješ čistý Windows taky tam nic není a jde to. Toho se bát nemusíš
-
kllr007
- smartguru

- Zařízení: OnePlus 3
inac len pre kompletnost - chod do "pridat / odstranit program" tam odinstaluj NV vsetko co je.
Potom stiahni DDU (Display Driver Unninstaler), hod to do nejakého priecinka, vypni net (odpoj kabel, vypni wifi a podobne), restartuj PC do SafeModu ( ak pustis DDU, tak by ti to malo rovno ponuknut a restartovat same. Ak nie, tak drz shift a daj Start-napajanie-restartovat (za stáleho drzania shift-u) PC sa restartuje a budes mat na vyber asi 10 moznosti kde jedna znich (tusim 4ka) je safemod (nudzovy rezim).
Po spusteni DDU v safemode, daj Clean & Restart, PC sa zasa restartuje, nainstaluj stiahnuty ovladac a hotovo.
Potom stiahni DDU (Display Driver Unninstaler), hod to do nejakého priecinka, vypni net (odpoj kabel, vypni wifi a podobne), restartuj PC do SafeModu ( ak pustis DDU, tak by ti to malo rovno ponuknut a restartovat same. Ak nie, tak drz shift a daj Start-napajanie-restartovat (za stáleho drzania shift-u) PC sa restartuje a budes mat na vyber asi 10 moznosti kde jedna znich (tusim 4ka) je safemod (nudzovy rezim).
Po spusteni DDU v safemode, daj Clean & Restart, PC sa zasa restartuje, nainstaluj stiahnuty ovladac a hotovo.
Díky všem za rady!
Povedlo se mi to díky ovladači od Dragonerix. Stačilo odinstalovat vše od NVIDIE a pak jen restart a nainstalovat nový ovladač.
Děkuji moc.
Povedlo se mi to díky ovladači od Dragonerix. Stačilo odinstalovat vše od NVIDIE a pak jen restart a nainstalovat nový ovladač.
Děkuji moc.
-
Dragonerix
- smartguru