Htc EndKey - půjde namapovat?

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
xetron
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Htc Kaiser + Nokia N95

Htc EndKey - půjde namapovat?

Post by xetron »

Zdravim. Našel jsem programek, který by měl fungovat jako u Kaisera tedy přidržet červene sluchátko a zamkne se klávesnice. To ale nefunguje. Jde nastavit možnost, že při jeho aktivace se ale telefon zamkne. Jde ho ale navolit jen na soft key a já bych si ho představoval na Variu na podržení cuplíku v pravo nahoře(defaultně nahravani myslim) Půjde to nějak. V Buttons to nejde. :cry:
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

jestli maš adresu na aplikaci na ten EK tak si udělej zastupce ve start menu a potom jednoduše v nastavení tlačítek :wink:
xetron
přispěvatel
přispěvatel

Post by xetron »

No nainstaloval jsem ten cab ale přida se přímo do nastaveni Long press end key který ale nefunguje jak má....Automaticky se to hodilo na prave soft tlačítko ale tam ja to nechci a nainstalovalne je to nevim kde ProgramFiles to nejsou
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

je to ve složce windows a mě to taky hodilo na SK
xetron
přispěvatel
přispěvatel

Post by xetron »

Promin Ale hledal jsem snad všude ve složce windows a našel jsem jenom jednu Složku Htc End key a byl tam jediny soubor E0F3.tmp....Ve složce right soft key mam zástupce Contacts.lnk ale na obrazovce se ukazuje End Key a taky tam je V nastaveni se ale tváří jako Kontakty....:-/
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

na xda-developers je cab, který přímo nainstaluje EndKey a přiřadí jej k červenému tlačíku
xetron
přispěvatel
přispěvatel

Post by xetron »

paťo Odzkoušel jsi to na wizardovi? Mně to teda nefunguje :( mně by to stačilo namapovat nahoru v pravo....Tam mam jistotu že to tlačítko umí rozpoznat krátky/dlouhý stisk....To dole nevim jestli wizard umi
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

ne, nezkoušel, wizarda nemám. bohužel jsem to psal přes mobilní verzi fóra a neukazuje se, jaké kdo má zařízení.
xetron
přispěvatel
přispěvatel

Post by xetron »

jasně chápu stejně dík za odpověď.....Tak neví někdo, kde bych našel spouštěč na ten program? nebo jak to teda přemapovat?
Post Reply

Return to “Aplikace”