Mě taky př.obraz.štvala, nastavil jsem si automatické přihlášení k systému a už tam není a ještě jsem ji v nast.přepnul na obrázek a už nenabíhá. Jde to najít, stačí google. Jo, a naběhnutí systému je pomalejší než u W8.1. To mě zklamalo.Sinpa wrote:Jak se zbavím zamykací obrazovky při spuštění PC?
Dělal jsem to podle:
http://blog.zdenekvecera.cz/item/window ... do-windows" onclick="window.open(this.href);return false;
Na win8 to fungovalo, tady to mám vyplé taky, ale ta mrcha naskakuje pořád.
Mám čistou instalaci na formátovaný disk.
Windows 10 upgrade
- jaroslavii
- smartguru
- Zařízení: Lumia 830
Windows 10 upgrade
-
- přispěvatel
- Zařízení: Lumia 520 , HTC HD2 , Lenovo A6000 ,
Windows 10 upgrade
Tak už tomu vůbec nerozumím ,tablet nakonec naběhl , windosws je aktivovaný ,ale není dotykový ,obrazovka na nic nereaguje a v systému je napsáno ,že není pro ddotykovou obrazovku. Vážně už nevím co mám dělat.Před tím alespoň jel a nešlo jen automatické otáčení obrazovky a včíl už nejede nic. Co s tím mám udělat,aby to zase jelo ?
- jaroslavii
- smartguru
- Zařízení: Lumia 830
Windows 10 upgrade
Kdyz jsem si projizdel nastaveni, nekde tam byl dotyk vypnuty, tak to chce projit.
Windows 10 upgrade
Nechce to na dotyk ovladače? Aspoň můj Asus T100TA bez ovladačů na dotykový displej s dotykem nefunguje.
-
- smartguru
- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Windows 10 upgrade
Zkus v nastavení zapnout dotyk jak ti radili. Stačí přes redukci připojit myš. Produkt key a aktivaci neřeš. Klíč si to samo natáhlo z UEFI.
Windows 10 upgrade
ahoj poprosim moc o radu
nejde mi na notebooku upgradovat z w7 na w10 pres klasicky windows update . W histori aktualizaci mi to uz asi 15 krat pise ze upgrade na w 10 NEUSPESNE . NEvite prosim kde je chyba ? kod chyby je 80240020 , uz jsem nainstaloval nejaky fix ale porad to nejde ( notebook s 8.1 sel vpohode , tablet asus vivo tab note 8 taky v pohode ) Dekuji za jakoukoliv pomoc ( pres iso delat nechci )
nejde mi na notebooku upgradovat z w7 na w10 pres klasicky windows update . W histori aktualizaci mi to uz asi 15 krat pise ze upgrade na w 10 NEUSPESNE . NEvite prosim kde je chyba ? kod chyby je 80240020 , uz jsem nainstaloval nejaky fix ale porad to nejde ( notebook s 8.1 sel vpohode , tablet asus vivo tab note 8 taky v pohode ) Dekuji za jakoukoliv pomoc ( pres iso delat nechci )
-
- smartguru
Windows 10 upgrade
Pročti si a zkus tohle http://www.cnews.cz/chci-upgradovat-na- ... 0-co-s-tim" onclick="window.open(this.href);return false;
Windows 10 upgrade
Zdravím Vás, potrebujem pomoc..v skratke..reinštalácia Lenovo Miix3 z Win8.1 na Win10 OK. Po týždni som sa rozhodol vykonať čistú inštaláciu. Všetko šlo hladko, až do momentu kým sa mal systém naštartovať. Po úvodnej obrazovke BSOD s hláškou INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE 0xc000000f. Následne vytvorený repair disk (USB) > boot z USB > Oprava pri spustení systému >>> Váš PC sa nepodarilo opraviť pomocou nástroja Oprava pri spustení systému... support Lenovo mi doporučil vrátiť tablet do továrenského nastavenia. Pri pokuse do továrenského nastavenia, po cca 70%...váš osobný PC nie je možné vrátiť do továrenskeho nastavenia... Nejaké rady...doporučenia ?
-
- smartmaniak
- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Windows 10 upgrade
Udělat čistou instalaci a po prvním restartu během instalace vytáhnout flash disk....
-
- smartguru
- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Windows 10 upgrade
Me tam i vyskocila hlaskam, ze flashdisk odpojit.
Windows 10 upgrade
Dík za radu, skúsim.
Windows 10 upgrade
dik za odkaz funguje to , jen se chci jeste na jednu vec zeptat , kdyz aktualizuji na 10 a pak chci udelat tovarni nastaveni - hodi me to zpet na 7 nebo na 10 , dik za info ( abych nemusel po upgradu delat cistou aktualizaci )
-
- smartguru
Windows 10 upgrade
Zase tě to hodí na 10.
Windows 10 upgrade
Skúšal som čistú inštaláciu, ale problém pokračuje... boot z USB > čistá inštalácia > vloženie PRODUCT KEY som vynechal > licenčné podmienky odsúhlasil > vybral typ> Inovácia: Inštalácia systému Windows a ponechanie súborov, nastavení a aplikácií > upozornenie na odstránenie USB > USB odpojené..a na obrazovke v znení -- v tomto počítači chýba potrebný ovládač médií, napríklad ovládač disku DVD alebo USB kľúč s ovládačom, vložte ho > usb s ovládačmi vložené, ale -- som sa zasekol. Klávesnica, touchpad ani dotyková obrazovka nereaguje...neviem sa dostať ďalej .. budem vďačný za každú radu..
-
- smartmaniak
Re: Windows 10 upgrade
Proč dáváš inovaci? Dej normálně cistou instalaci, smaž všechny oddíly na disku a nech to nainstalovat... Jak ti doběhne první část a začne nabíhat čárka (10s) na restart, tak vytáhni flešku...
Windows 10 upgrade
Aha..chápem, tak skúsim takto... a nebude potom problém s aktiváciou W10 ? .. PRODUCT KEY mi ostane pôvodný ?
-
- smartmaniak
Re: Windows 10 upgrade
Jestli jsi provedl alespoň jednou upgrade na W10 a aktivovaly se, tak je to ok...
Windows 10 upgrade
dekuji vsem za odpovedi a rady , i to z vytahnutim flesky ( instaloval jsem to 3 krat dokola nez jsem precetl ze treba vytahnout flesku ) , w10 jedou s cistou instalaci ok dik
Windows 10 upgrade
ja tiež ďakujem, zatiaľ som sa dostal najďalej, ale ešte nie som na konci... čistá inštalácia > zadaný product key > vymazanie oddielov > "nabíha čárka" ..vyberiem fleshku > reštart > po reštarte našlo wi-fi > potvrdím > ostal som visieť na ďalšej obrazovke.. nereaguje touchpad ani klávesnica, spravím reštart, vráti ma to na poslednú obrazovku, ale bez odozvy..
-
- smartguru
Windows 10 upgrade
Na co instaluješ Lenovo Miix 3?