Dotaz na znalce: Vox nebo Wings?

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Post Reply
b238
nováček
nováček

Dotaz na znalce: Vox nebo Wings?

Post by b238 »

Vazeni pratele a zkuseni uzivatele,
kdybyste potrebovali primarne smartfouna na telefonovani, cteni e-booku, cteni/editaci textu v doc. (obvykle kolem 1 MB), brouzdani po netu a stahovani e-mailu prez wi-fi, a u toho byste si chteli poslechnout obcas mp3 - stacil by vam na to vox (za 6,5 kK), nebo byste sahli po wingsovi (za 9,5 kK)?

Budu Vam vdecny za Vas nazor.

P.S. Rozhoduju se mezi temito dvema alternativami. Vic nez GPS, touchflo, vzhled, dokonala reprodukce filmu, uzasnej fotak, nebo hrani her mne zajima telefonni + QUERTY klavesnice. Mam MPX220, kde cteni knihy a zaroven poslouchani mp3 jede bez problemu. V tomto bych nechtel ucinit downgrade.

P.P.S. Dopredu se omlouvam se moduratorum, ze jsem uplaciroval prispevek zde a ne v sekci Jake zarizeni..., ale s ohledem na dotazovanou subpopulaci mi to prijde vhodnejsi.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

ja bych volil Wingse, preci jenom 400MHz CPU ma proti 200MHz Omapu neco do sebe, ale zalezi jak moc je pro tebe ta cena vychozi. Vox take neni spatny smartphone, naopak - je to vyborne zarizeni, ale ja osobne bych (kdybych se rozhodoval jako ty) sahnul po S730. Ma take lepe zpracovany mechanismus klavesnice a myslim, ze je to jeden z nejlepsich smartphonu vubec.
Marty22
přispěvatel
přispěvatel

Post by Marty22 »

s tim bohuzel musim souhlasit.Voxe mam pul roku a je to vynikajici telefon ale kdybych se mel rozhodovat dnes sel bych radsi do wingse,preci jen ta rychlost musi byt znat....s Voxem se pracovat da ale neni to takovej komfort....na druhou stranu 4 tisice hraji taky velikou roli :-)
[T]trdlo_s.r.o.
nováček
nováček
Zařízení: HTC S710 [Voxík]

Post by [T]trdlo_s.r.o. »

Já mam Voxe cca 4 měsíce a je to dobrej stroj ale kdybych byl v tvý kůži nekompromisně bych šel do Wingse...... :!: Opravdu je v tom velký skok neříkam že Vox je špatný ale winsovi se prostě nevyrovná....
b238
nováček
nováček

Post by b238 »

Panove, dekuji vam za vase nazory. Povedu je v patrnosti.
Post Reply

Return to “HTC S710/S730”