Windows 10 Public release: Všeobecná diskuze

Diskuze věnovaná všemu, co se točí okolo systémů Windows 8.1 & Windows 10
Zamčeno
Uživatelský avatar
JirkaTom
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1716
Registrován: pon dub 14, 2014 18:23
Zařízení: ***

Windows 10 Technical Preview: Všeobecná diskuze

Příspěvek od JirkaTom » stř črc 29, 2015 13:56

mberdych píše:......Tohle me proste neda a musim reagovat. Ale jak jsem psal, na dotaz Sandry to jinak tady na tom foru dopadnout nemohlo.
A "vo tom" byl můj předchozí příspěvek... ;-)

Uživatelský avatar
jaroslavii
smartguru
smartguru
Příspěvky: 576
Registrován: sob bře 02, 2013 8:30
Zařízení: Lumia 830
Bydliště: Český Krumlov

Windows 10 Technical Preview: Všeobecná diskuze

Příspěvek od jaroslavii » stř črc 29, 2015 14:20

Přesně. Jen někteří to nechtějí pochopit a mají zbytečné obavy. Jen sami sebe ochuzují. My budeme mít s W10 klid a ušetříme plno času a nervů. 8-)

CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1134
Registrován: ned dub 21, 2013 11:19
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

Windows 10 Technical Preview: Všeobecná diskuze

Příspěvek od CageJ » stř črc 29, 2015 14:58

https://twitter.com/joebelfiore/status/ ... 6715339776" onclick="window.open(this.href);return false;

Most_Wanted
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř srp 06, 2014 9:06
Zařízení: Lumia 1520; Lumia 930; G Flex 2

Windows 10 Technical Preview: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Most_Wanted » stř črc 29, 2015 15:00

-Pavel- píše:Takže Windows 10 Pro nainstalován jako čistá instalace. Nastaven, nainstalovány aplikace co používám, všechno suprově běží a je to podle mého názoru velmi dobrý systém. Ovládání je dobré a jednoduché.

Jsem zatím velice spokojen. :)
Jenom se pro jistotu zeptám. Jak jste provedl čistou instalaci?? Někde zde v diskuzi nebo v příspěvku pod článkem na SM jsem četl, že je třeba nejdřív provést upgrade a pak obnovení továrních dat jinak bude čistá instalace chtít S/N a instalace nepřijme S/N z předchozího systému (např. win 7/8/8.1). Také chci provést čistou instalaci tak chci mít jasno ;)

Uživatelský avatar
finchcz
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 384
Registrován: pát říj 11, 2013 22:42
Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)

Windows 10 Technical Preview: Všeobecná diskuze

Příspěvek od finchcz » stř črc 29, 2015 15:01

jj http://www.windowscentral.com/microsoft ... s-10-patch" onclick="window.open(this.href);return false;

edit// tak ve virtualce uz opravdu pres win update taham zmineny KB3074683 + dalsi 4 updaty

Uživatelský avatar
Fireboss15
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: pon bře 17, 2014 19:47
Zařízení: Sony Xperia Z1

Windows 10 Technical Preview: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Fireboss15 » stř črc 29, 2015 15:23

Nedá sa to nejako obísť to čakanie ? Už mi to vadí .. :D to čakanie :P

Stevik
smartguru
smartguru
Příspěvky: 768
Registrován: ned črc 22, 2007 23:40
Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Windows 10 Technical Preview: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Stevik » stř črc 29, 2015 15:26

Da
http://wmmania.cz/clanky/zaciname/jak-v ... indows-10/" onclick="window.open(this.href);return false;

aarongoldstein
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř črc 29, 2015 7:37
Zařízení: Samsung

Windows 10 Technical Preview: Všeobecná diskuze

Příspěvek od aarongoldstein » stř črc 29, 2015 15:38

Most_Wanted píše:
-Pavel- píše:Takže Windows 10 Pro nainstalován jako čistá instalace. Nastaven, nainstalovány aplikace co používám, všechno suprově běží a je to podle mého názoru velmi dobrý systém. Ovládání je dobré a jednoduché.

Jsem zatím velice spokojen. :)
Jenom se pro jistotu zeptám. Jak jste provedl čistou instalaci?? Někde zde v diskuzi nebo v příspěvku pod článkem na SM jsem četl, že je třeba nejdřív provést upgrade a pak obnovení továrních dat jinak bude čistá instalace chtít S/N a instalace nepřijme S/N z předchozího systému (např. win 7/8/8.1). Také chci provést čistou instalaci tak chci mít jasno ;)
Já to provedl možná malinko složitěji, ale za to mám čistočistou instalaci... Udělal jsem upgrade, pomocí ShowkeyPlus (ale zvládl by to jistě jakýkoliv program na zobrazení PK) jsem vytáhl product key a s ním udělal čistou instalaci...

Uživatelský avatar
Fireboss15
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: pon bře 17, 2014 19:47
Zařízení: Sony Xperia Z1

Windows 10 Technical Preview: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Fireboss15 » stř črc 29, 2015 15:39

Poraďte mi .. :D ja neviem, mám to vyvolať tú aktualizáciu ručne, alebo mám počkať ? Lebo tá moja zložka už má asi 6 GB...

Uživatelský avatar
myscho
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 402
Registrován: pát pro 13, 2013 9:31
Zařízení: Nokia 8
Bydliště: Kolta

Windows 10 Technical Preview: Všeobecná diskuze

Příspěvek od myscho » stř črc 29, 2015 15:48

Skoda, ze Media Creation Tool nevie pracovat s tym preloadom

Uživatelský avatar
Fireboss15
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: pon bře 17, 2014 19:47
Zařízení: Sony Xperia Z1

Windows 10 Technical Preview: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Fireboss15 » stř črc 29, 2015 15:50

Dík, už sa mi to sťahuje, alebo načítava, alebo neviem čo robí :D

Most_Wanted
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř srp 06, 2014 9:06
Zařízení: Lumia 1520; Lumia 930; G Flex 2

Re: Windows 10 Technical Preview: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Most_Wanted » stř črc 29, 2015 15:54

Jednoduché. Pomocí utilitky jsem začal stahovat upgrade systému, ale z volbou nic na disku nenechat. Žádné aplikace, nastavení, prostě nic. Nainstaloval se mi čistý systém jen ještě se složkou Windows.old a tu jsem smazal systémem. Doinstaloval své app a mám hotovo. iso není potřeba, když ti bude stačit čisté obnovení systému. Samozřejmě aktivovaný. Instaloval jsem to na Win 8.1 Pro. Nestahoval jsem to pomocí služby Update, ale přes utilitku co má dvě volby. Vyrobit iso Windows 10, nebo upgradovat s nastavením.
Děkuju, jdu to hned zkusit na notasu :)

Uživatelský avatar
myscho
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 402
Registrován: pát pro 13, 2013 9:31
Zařízení: Nokia 8
Bydliště: Kolta

Windows 10 Technical Preview: Všeobecná diskuze

Příspěvek od myscho » stř črc 29, 2015 16:08

Ja som to vynutil cez cmd

raje
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: stř črc 29, 2015 16:37
Zařízení: Nexus5

Windows 10 Technical Preview: Všeobecná diskuze

Příspěvek od raje » stř črc 29, 2015 16:45

Přes update jsem nainstaloval upgrade na WIN10 PRO, teď bych chtěl dát tovární nastavení, ale zvažuji to proto, že pak se již nebudu moci vrátit k 8.1 PRO (možnost je dána do 1 měsíce) Logicky bude smazána záloha 8.1 PRO. Ale počítač mi připadá pomalý, asi proto, že jsem šel cestou Win7 OEM upgrade na Win8 PRO, update na 8.1 PROa teď upgrade na Win10 PRO.

NB Acer i3, 4GB RAM

CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1134
Registrován: ned dub 21, 2013 11:19
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

Windows 10 Technical Preview: Všeobecná diskuze

Příspěvek od CageJ » stř črc 29, 2015 17:29

Kto este nema windows aktivovany?

Uživatelský avatar
jaroslavii
smartguru
smartguru
Příspěvky: 576
Registrován: sob bře 02, 2013 8:30
Zařízení: Lumia 830
Bydliště: Český Krumlov

Windows 10 Technical Preview: Všeobecná diskuze

Příspěvek od jaroslavii » stř črc 29, 2015 17:32

Neví někdo, jestli je finální verze stejná jako poslední build 10240?

Uživatelský avatar
Wertigo
smartguru
smartguru
Příspěvky: 712
Registrován: pon led 13, 2014 21:57
Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
Bydliště: Praha

Re: Windows 10 Technical Preview: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Wertigo » stř črc 29, 2015 17:33

Ano. S výjimkou toho posledního patche který se v rámci upgrade stahuje rovnou a insideri ho dostávají pres WU

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3219
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Windows 10 Technical Preview: Všeobecná diskuze

Příspěvek od veigy » stř črc 29, 2015 17:34

Ano je, akorát během té doby je pár updatů, ale build stále 10240....

Uživatelský avatar
JirkaTom
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1716
Registrován: pon dub 14, 2014 18:23
Zařízení: ***

Windows 10 Technical Preview: Všeobecná diskuze

Příspěvek od JirkaTom » stř črc 29, 2015 17:37

Pavle, to ti vypisuje winver ?

CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1134
Registrován: ned dub 21, 2013 11:19
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

Windows 10 Technical Preview: Všeobecná diskuze

Příspěvek od CageJ » stř črc 29, 2015 17:38

CageJ píše:Kto este nema windows aktivovany?
Este raz ! Mate Windows aktivovany ?? Alebo tu mame opäť problem ?

Zamčeno

Zpět na „Windows 8.1 & Windows 10“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů