Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse
-
robsol
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
Re: Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse
hmm tak proč se mi synchronizuje jen jeden účet a zbylé dva ne?
a s těmi aplikacemi také úplně nesouhlasím (napsal jsem to špatně, přímo se ta položka jmenuje - omezit přenos dat na pozadí při roamingu) jedná se i mimo jiné o push notifikace atd. a ty mají přímou souvislost i s e-mail účty, live tile atd.
Jinými slovy dokud neotevřu konkrétní aplikaci nesmí probíhat na pozadí vůbec žádný datový přenos!!!
a s těmi aplikacemi také úplně nesouhlasím (napsal jsem to špatně, přímo se ta položka jmenuje - omezit přenos dat na pozadí při roamingu) jedná se i mimo jiné o push notifikace atd. a ty mají přímou souvislost i s e-mail účty, live tile atd.
Jinými slovy dokud neotevřu konkrétní aplikaci nesmí probíhat na pozadí vůbec žádný datový přenos!!!
-
iljusin66
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 -> Samsung S7
Tohle se mi v Itálii stalo taky. Nakonec jsem nějak vyšpekuloval jak to obejít (za pomocí synova Androidu), ale normální smrtelník šanci s WP neměl. Jestli mají v Itálii nějaký hromadně používaný (a špatně napsaný) hotelový systém autentifikace wifi nevím, ale v jiné zemi se mi to nestalo.robsol wrote:tak mám bohužel špatnou zkušenost s daty v roamingu. Mám L930 s WP8.1.
1) Nepodařilo se mi připojit v Itálii na WiFi přes požadované přístupy v prohlížeči. Při zadání jména a hesla již nereagoval prohlížeč na tlačítko potvrzení. Jako by nedokazal zpracovat toto přihlašovací okno. Manželčin iPhone vše naopak naprosto v pohodě.
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Mam Orange a nic mi to nenašlo....
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Na GDR2 mi nijak nezáleží, počkám na ofiko OTA update 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Je to pouze vylepseny FW, který uz pro ostatní distribuce napr. zahranicni je již dele venku.GDR2 to není.-Pavel- wrote:Přes NavifirmPlus je ke stažení, tak sosni a můžeš flashovat. Bude to asi originál Update 2 a vylepšený firmware.
Sestaveni OS tak logicky zustava stejne, meni se jen verze FW.
-
htcjirka
- smartmaniak

Ohledne flash i PC je barva uplne volna.Jen psychicky blok, na záruku a jiné věci nemá vliv.
A když vis, ze to je venku dlouho tak nepis nesmysly o GDR2, když GDR2 to neobsahuje.
A když vis, ze to je venku dlouho tak nepis nesmysly o GDR2, když GDR2 to neobsahuje.
-
htcjirka
- smartmaniak

A zapomel jsi na muj podpis 15236 a videl by jsi podle sestaveni OS, ze to udpate 2 byt nemůže.
Ani pro 930 nikdy nevyjde, coz uz je davno potvrzene.
Ani pro 930 nikdy nevyjde, coz uz je davno potvrzene.
-
lasted
- přispěvatel

- Zařízení: EX L930 , OPX, 950xl, Nexus 6P 128gb
tak m taky ještě nic nedorzilo.. stahovat a flashovat se mi nechce tak budu čekat:)
-
lasted
- přispěvatel

jo s tím souhlasím :D
jen se mi to nějak nechce dělat... třeba ale po pár dnech se na to vrhnu jak mě to přestane bavit (čekání)
jestli ho už máš flahlý tak dej vědět co nového. díky
jen se mi to nějak nechce dělat... třeba ale po pár dnech se na to vrhnu jak mě to přestane bavit (čekání)
jestli ho už máš flahlý tak dej vědět co nového. díky
-
htcjirka
- smartmaniak

Pro "oko" tam nového nic není, jsou to opravy "na pozadi" ve fw.
Takova ta klasika jako vylepseni stability a behu + lehke upravy pro fotomodul.
Takova ta klasika jako vylepseni stability a behu + lehke upravy pro fotomodul.
-
lasted
- přispěvatel

aha, tak díky za info
-
lasted
- přispěvatel

ok chápu. tak tedy pak dej vědět 
-
kllr007
- smartguru

- Zařízení: OnePlus 3
Cafte, dnes som mal s kamosom taku debatu ohladne 4K a dostali sme sa az k 4K nahravaniu z 930tky.
Nejako na počudovanie sme dosli k zaveru ze pokial nahrava v 4K ale pustas to len na FHD monitore/TV tak je to jedno a vyzera to rovnako ako FHD natocene video.
Co myslite ? Hladal som aj nejake priame porovnanie a nic som nenasiel (a kedze moja 930 je teraz na RMA nemam tu moznost). Ide mi o to ci je lepsie mat nastavene 4K alebo FHD, v priapde ak dane video pozeram na FHD monitore. CI tam bude rozdiel v kvalite.
Ano viem ze 4K ma lepsi moment capture s 8Mpix obrazkom, a zasa FHD ma väčší / lepší zoom, ale toto teraz neriesim, ide mi cisto len o obrazovu kvalitu nahratého materialu.
Nejako na počudovanie sme dosli k zaveru ze pokial nahrava v 4K ale pustas to len na FHD monitore/TV tak je to jedno a vyzera to rovnako ako FHD natocene video.
Co myslite ? Hladal som aj nejake priame porovnanie a nic som nenasiel (a kedze moja 930 je teraz na RMA nemam tu moznost). Ide mi o to ci je lepsie mat nastavene 4K alebo FHD, v priapde ak dane video pozeram na FHD monitore. CI tam bude rozdiel v kvalite.
Ano viem ze 4K ma lepsi moment capture s 8Mpix obrazkom, a zasa FHD ma väčší / lepší zoom, ale toto teraz neriesim, ide mi cisto len o obrazovu kvalitu nahratého materialu.
mas to uplne jedno obrazovo>> vyhodnejsie je teda fhd pre teba
-
htcjirka
- smartmaniak

Co jsem mel moznost srovnat prehrani na televizi se 4K tak rozdil je znat a nektera videa mam archivni, takze uz jen kvůli budoucimu prehrani natacim ve 4K.Proste za x let bude 4K rozliseni standard a sahnu po archivnim videu a bude uz ve 4K.Na FullHD televizi to prijde stejne.
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
a nemoze sa stat ze tam je predsa len viac detailov pokial by si to zmensil na fullhd ? lebo ked pozeram bluray rip do dvd kvality a dvd rip v dvd rozliseni tak tam je brutal rozdiel - podla tohto pravidla by to mala byt rovnaka kvalita ale nie je - rovnako ako ked fotim vo viac mpix a potom to resiznem ta fotka je ostrejsia nez keby som to fotil v tom "zmensenom" rozliseni
-
kllr007
- smartguru

- Zařízení: OnePlus 3
Ved to neviem a nemozem najst nikde comparsion
Kedze este nemam telefon z RMA spet nemam ani ako vyskusat a kamarat nema fon so 4K, takze co sa tyka nas sme na mrtvom bode
Kedze este nemam telefon z RMA spet nemam ani ako vyskusat a kamarat nema fon so 4K, takze co sa tyka nas sme na mrtvom bode
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
nasiel som len toto http://www.ppmag.com/web-exclusives/201 ... H4-4K.html" onclick="window.open(this.href);return false;
pozri nadpis : 5. Downscaling 4K to 1080p
pozri nadpis : 5. Downscaling 4K to 1080p
-
lasted
- přispěvatel

Ahoj tak diky za info.a Asi je to s těma baevama opravdu jedno jaká tam je:)