Nokia Lumia 1020: Všeobecná diskuze
Je to tak, potvrzuje to i tento odkaz:
http://www.windowscentral.com/windows-p ... ne-thieves" onclick="window.open(this.href);return false;
nebo česky:
http://translate.google.cz/translate?hl ... rev=search" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.windowscentral.com/windows-p ... ne-thieves" onclick="window.open(this.href);return false;
nebo česky:
http://translate.google.cz/translate?hl ... rev=search" onclick="window.open(this.href);return false;
Zdravím s dotazem.
Nevím co se dějě, ale od doby WP8.1 se mi dějě toto, u WP8.0 to nedělalo, mobil mám od října 2013. Mobil nabiju normalně přes usb kabel ofiko nabíječka Nokia. A jednou z 10-ti nabíjení mobil jede normálně jako vždy a při 70-ti někdy i 50-ti % baterky přestanou jít zvuky a telefon se po 30-ti sec.nezamkne a nezhasne display (a svítí i celou noc). V ten moment vím, že se baterka do 5-ti hodin vybije do mrtva. Dělá to velice nepravidelně. 2x jsem již provedl hard reset a mám tam jen původní apky, na pozadí vše zakázané. Mobil je na focení používan hlavně. Netuším co se stím mobilem dějě. Mobil je od října 2013, první kusy se začaly prodávat v září 2013 a některé trpěly rychlým vybíjením v souvisloti se špatným krytem a pak tam byl nějaký problém s bleskem u foťáku. Nevíte co s tím ? Zkusit servis ?
Nevím co se dějě, ale od doby WP8.1 se mi dějě toto, u WP8.0 to nedělalo, mobil mám od října 2013. Mobil nabiju normalně přes usb kabel ofiko nabíječka Nokia. A jednou z 10-ti nabíjení mobil jede normálně jako vždy a při 70-ti někdy i 50-ti % baterky přestanou jít zvuky a telefon se po 30-ti sec.nezamkne a nezhasne display (a svítí i celou noc). V ten moment vím, že se baterka do 5-ti hodin vybije do mrtva. Dělá to velice nepravidelně. 2x jsem již provedl hard reset a mám tam jen původní apky, na pozadí vše zakázané. Mobil je na focení používan hlavně. Netuším co se stím mobilem dějě. Mobil je od října 2013, první kusy se začaly prodávat v září 2013 a některé trpěly rychlým vybíjením v souvisloti se špatným krytem a pak tam byl nějaký problém s bleskem u foťáku. Nevíte co s tím ? Zkusit servis ?
Zkoušel jsi použít jinou nabíječku a jiný USB kabel ?
No právě že od L1520 jsem zkusil a bylo to stejné, takže je to jedno. Vidím tam problém v elektronice, asi fakt servis

Mám Lumii 1020 celkem krátce, koukal jsem po aplikacích, mám zároveň i odemčenou Samsung Omnii 7, takže můžu porovnat. Mám pár otázeček:
1)Je škoda, že WP 8 vyžaduje Wi-Fi nebo mobilní data, to 7 v tomhle byla lepší se Zune. Vím, že něco jako aplikační firewall Windows Phone nemá a v oprávnění aplikací to v WP 8.1 GDR 2 nepochopitelně chybí, ale chápu, že v USA nikdo neřeší data na telefonu, jsou o 20 let před náma. Mám SIMku Kaktusu a napadlo mě, že když už FCB úmyslně rozebral tu integraci v systému a má svůj Messenger, tak bych data přiřadil jenom Messengeru.... Napadlo mě, zda by to nešlo udělat přes dětský koutek, pokud funguje na principu Sandboxu, pokud ne, tak asi žádná šance není, nebo ano?
2)V WP7 se dalo naprogramovat tlačítko pro hledání a dal jsem si tam Appku Quick Launch, předpokládám, že to v WP 8.1 nejde....
3)Vím, že Windows Phone není ideální a spousta aplikací může někomu chybět, ale nechápu, proč si MS s*re s prominutím do vlastního hnízda a když jsem si chtěl nainstalovat Hyperlapse mobile, tak mi to nebylo umožněno, protože nejlepší fotomobil WP tuhle podporu nemá, zřejmě uměle, přitom HTC je podporováno.... Nechápu to a mrzí mě to, stejně jako s Lumia Camera 5 verzí, která snad bude pro všechny ve W 10, pokud jsem to pochopil správně....
1)Je škoda, že WP 8 vyžaduje Wi-Fi nebo mobilní data, to 7 v tomhle byla lepší se Zune. Vím, že něco jako aplikační firewall Windows Phone nemá a v oprávnění aplikací to v WP 8.1 GDR 2 nepochopitelně chybí, ale chápu, že v USA nikdo neřeší data na telefonu, jsou o 20 let před náma. Mám SIMku Kaktusu a napadlo mě, že když už FCB úmyslně rozebral tu integraci v systému a má svůj Messenger, tak bych data přiřadil jenom Messengeru.... Napadlo mě, zda by to nešlo udělat přes dětský koutek, pokud funguje na principu Sandboxu, pokud ne, tak asi žádná šance není, nebo ano?
2)V WP7 se dalo naprogramovat tlačítko pro hledání a dal jsem si tam Appku Quick Launch, předpokládám, že to v WP 8.1 nejde....
3)Vím, že Windows Phone není ideální a spousta aplikací může někomu chybět, ale nechápu, proč si MS s*re s prominutím do vlastního hnízda a když jsem si chtěl nainstalovat Hyperlapse mobile, tak mi to nebylo umožněno, protože nejlepší fotomobil WP tuhle podporu nemá, zřejmě uměle, přitom HTC je podporováno.... Nechápu to a mrzí mě to, stejně jako s Lumia Camera 5 verzí, která snad bude pro všechny ve W 10, pokud jsem to pochopil správně....
V noci na dnešek se L1020 kousla, zůstal tam svítit čas a pomohl jen tvrdý reset. Samozřejmě ani nezvonil budík. Po restartu jsem měla na lock screen výchozí obrázek a nefunguje zvuk při zamknutí a odemknutí telefonu. Jinak zdá se funguje všechno. Jak se to mohlo stát? Za rok používání L520 se mi žádný takový problém nestal...
Sandra: Může to mít souvislost s aktualizací, která včera a dnes naběhla - má zamezit zacyklení samovolného restartování při určitých podmínkách. Pokud máš v Aktualizacích telefonu nastaveno "Automaticky stahovat", tak se ta aktualizace mohla stáhnou a spustit (implicitně je tam myslím čas instalace 3:00). Tato aktualizace točí kolečky a restartuje mobil.
Takže v rámci toho se ti to mohlo nějak podělat...?
Takže v rámci toho se ti to mohlo nějak podělat...?
Automatické aktualizace nastavené mám, právě na třetí hodinu. Čas na glance screen ale visel 2:51, může to souviset? Teď mi to každopádně tvrdí, že telefon je v aktuálním stavu, verzi systému mám 8.10.15116.125...
Hlavní příčina může být v tom, že tam máš OS Update 2 a oni možná nepředpokládali, že to někdo na L1020 má. Standardně mají všechny L1020 jenom Update (1).
EDIT: právě kvůli podobným případům jsem raději na hlavní mobil Update 2 nedával.
EDIT: právě kvůli podobným případům jsem raději na hlavní mobil Update 2 nedával.
Update 2 je ale pro mě celkem dost důležitý, konečně je totiž nastavení aspoň trochu přehledné. Navíc kdyby to mělo dělat problémy, tak by to snad neuvolnili, ne? Nebo je Microsoft takový, že klidně vydá polofunkční zmetek, hlavně že něco vydá? To se mi u firmy jejich velikosti nezdá.
Oni to ale neuvolnili. Do mobilů se zatím dostávalo pomocí oje.ávky v rámci instalace W10MTP...
No ale může to tam dostat každý. Každopádně nechci se vracet na předchozí verzi, tahle je lepší. A když je možné to nainstalovat, znamená to, že je funkční, takhle to aspoň obvykle funguje. Jinak na L520 jsem několik měsíců měla WP8.1 DP kvůli podpoře iCloud, která v WP8 nebyla a běželo to dokonale stabilně a to byla vlastně beta verze, tohle je finální verze.
U mne včera aktualizace pro možnost restartů ? 
8.10.15116.125 zůstává...
WP 8.1 Update 2
FW ....1451.1004
Žádné problémy - spokojenost...
8.10.15116.125 zůstává...
WP 8.1 Update 2
FW ....1451.1004
Žádné problémy - spokojenost...
Čau. Potřeboval bych přesunout kontakty z L1020 na nokii 808. Prostě z WP na symbian. Díky za rady
na to už jsem 2x reklamoval - úspěšněAntuch wrote:poslední dobou mi při telefonování blbne repráček. I přes hlasitost 10 je strašně špatně slyšet druhá strana. Mám GDR2, zkusil jsem tovární reset a je to furt stejný. Kdysi se mi něco podobného stalo na gsmartu, ale to bylo tím, že jsem s ním často chodil sportovat a vzdušná vlhkost v kapse ho oddělala.
Tak nevím, jestli je to na reklamaci nebo to někomu dělá taky...:-ú Na ulici si prakticky nezavolám...
Pro zajímavost - srovnání startu Lumia Camera z 1020 a z w10 (obojí na L1020, nevím, jak tam ten program z W10 dostali):
https://www.youtube.com/watch?v=FrDLZMpLc6Q" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=FrDLZMpLc6Q" onclick="window.open(this.href);return false;
No tak to je velice zajímavé
Ale jede to jako blesk. Jak to do L1020 natlačit ?
-
AIKON
- častý přispěvatel

- Zařízení: Apple iPhone 6s Plus 64GB Space Gray
Nevím ale chci to taky :D
to jsem nepátral, zatím to není funkční, při uložení fotky padá nebo tak něco. Počkám si, jestli to nevylepší. Ale Fotoaparát mi startuje nějak rychleji, než Lumia camera
-
kllr007
- smartguru

- Zařízení: OnePlus 3
Neskusal / nevie niekto o tomto ? https://www.youtube.com/watch?v=Uc-o8qQBPSg" onclick="window.open(this.href);return false;
len pri 1020 ?
Normalne uvazujem o zaloznom fone 1020 a jedina vada ktora mi fakt ze chyba je Qi charging. Keby to slo takto vyriesit (teda rozobrat telefon a cievku dat pod kryt) tak by to bola pecka.
len pri 1020 ?
Normalne uvazujem o zaloznom fone 1020 a jedina vada ktora mi fakt ze chyba je Qi charging. Keby to slo takto vyriesit (teda rozobrat telefon a cievku dat pod kryt) tak by to bola pecka.