Windows 10 Mobile: Release preview
-
pogo8303
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
Windows 10 Mobile Technical Preview
Lestry: 10166 je sice na mobilu oproti 10149 skok dopředu, ale není ještě ve fázi RTM a dlouho nebude - je tam spoustu nedodělků a bugů, který sice nebrání většině uživatelů běžnému používání, ale takovýhle systém by jako finální MS vydal jen, kdyby chtěl W10 pro mobily pohřbít. 29. června rozhodně nepředstaví hotový W10M.
Já si myslím, že do 29.června by to měl stihnout zcela bez problémů.pogo8303 wrote:29. června rozhodně nepředstaví hotový W10M.
berieš mi ilúzie
ale je tu aj fakt že z 10149 prešli rovno na 10166 za pomerne krátky čas a druhá vec je to ... predstavovať telefón ktorý je vytvorený pre Win10 a na koniec ho vytasiť s Win8.1?! prípadne s nedopracovanou Win10? ... nemyslím si ... podľa mňa v Microsofte majú preto horúco lebo to chcú stihnúť čo najskôr 
Června???
uz davnejsie povedali ze v Septembri, tak to bude v Septembri. To je vlastne len o mesiac-dva neskor...
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Tak jsem si řekl, ze taky zkusím W10 a tak jsem je nainstaloval na moji nepouzivanou NL630, vše se nainstalovalo, dal jsem to ještě obnovit do továrního nastavení a to se mi zaseklo na těsně před koncem, na obrazovce "Téměř hotovo" aktivace vašeho telefonu, mačkám na tlačítko další, to sice reaguje, ale nic se neděje... Trvá to v tomhle kroku nějak dlouho nebo to je chyba jen u mě?
František Šafr wrote:Po několika dnech hlásím návrat k WP 8.1. Build jako takový funguje dobře, ale při každém hovoru mi přestal reagovat displej (když jsem dal telefon k uchu). To je pro mě bohužel citelný problém. Uvidíme příště.
Stejný problém mám i já na 925 od ranných verzí wp10 zkusil jsem jednu z prvních a velká spotřeba baterky a hlavně umrtvení dotekového displeje donutila k návratu na 8.1.Nyní jsem neodolal a zkusil poslední verzi TP baterka dobrý, ale problém s dotykáčem po přijetí hovoru stále trvá także opět návrat k Denimu
Ná
-
osso
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950 XL, Lumia 830, Lumia 640 LTE, Nexus 5x
na 535 posledny build je ok uz to nerestartuje samo odseba ako na 10149, zatim celkom v pohode aj baterka drzi skoro ako na 8.1, obcasne problemy s ui u niektorych aplikacii ako tapatalk a here drive, ale inak v pohode na pouzivanie ok
takže test od včerajšej noci do teraz ukázal, že je to o dosť lepší build ako 149. No aj tak sa našli nejaké chybičky.
Najprv klady:
- neprehrieva sa toľko
- výdrž batérie je ok min. rozdiel od 8.1
- animácie pri otváraní a prepínaním obrazoviek už vyzerá dosť slušne
- čistejšia grafika ikony
- dohodenie niektorých funkcií do (oznámenia a akcie)
- konečne mi funguje klávesnica aj pre SK región :D
zápory ktoré stále pretrvávajú
- nokia účet sa nevie aktualizovať stále vyhadzuje chybu (0x803D8001) rovnaký problém aj s app Správy+
- chýba lumia camera
- niekedy pomalé reakcie alebo opätovné klikanie na spustenie app
- nie celkom dobre vyladené app pošta a onenote ale keďže sa jedná o testovaciu verziu je to ospravedlniteľné
- nedá sa zmeniť pozadie cez nastavenia
celkový dojem je veľmi dobrý používam MT ako primárny a žiadne obmedzujúce chyby to nie sú takže už len nech je koniec júla a príde konečne oficiálny build.. :D
Najprv klady:
- neprehrieva sa toľko
- výdrž batérie je ok min. rozdiel od 8.1
- animácie pri otváraní a prepínaním obrazoviek už vyzerá dosť slušne
- čistejšia grafika ikony
- dohodenie niektorých funkcií do (oznámenia a akcie)
- konečne mi funguje klávesnica aj pre SK región :D
zápory ktoré stále pretrvávajú
- nokia účet sa nevie aktualizovať stále vyhadzuje chybu (0x803D8001) rovnaký problém aj s app Správy+
- chýba lumia camera
- niekedy pomalé reakcie alebo opätovné klikanie na spustenie app
- nie celkom dobre vyladené app pošta a onenote ale keďže sa jedná o testovaciu verziu je to ospravedlniteľné
- nedá sa zmeniť pozadie cez nastavenia
celkový dojem je veľmi dobrý používam MT ako primárny a žiadne obmedzujúce chyby to nie sú takže už len nech je koniec júla a príde konečne oficiálny build.. :D
-
kllr007
- smartguru

- Zařízení: OnePlus 3
Oficialny build v july urcite nebude. Sustreduju sa na launch pre PC, potom zacnu makat na mobiloch cakam ze mozno september - november. Pre stavajuce zariadenia aj tak cakam az niekedy v januar ako update.
Len aby to bolo ako u 830 ktora mal pri launchi slubene funckie ktore este cyan nepodporoval a kym dosiel update na denim tak to trvalo :D takze u MS clovek nikdy neviem mozno nativne W10 fony ani tak nativne 10 mat nebudu :D
Len aby to bolo ako u 830 ktora mal pri launchi slubene funckie ktore este cyan nepodporoval a kym dosiel update na denim tak to trvalo :D takze u MS clovek nikdy neviem mozno nativne W10 fony ani tak nativne 10 mat nebudu :D
kllr007 wrote:Oficialny build v july urcite nebude. Sustreduju sa na launch pre PC, potom zacnu makat na mobiloch cakam ze mozno september - november. Pre stavajuce zariadenia aj tak cakam az niekedy v januar ako update.
tak potom je blbosť od microsoftu predstavenie nového telefónu stavaného pre Win10 už teraz v septembri v Berlíne ... budú ho predstavovať s Win8.1
-
pogo8303
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
Radeczek wrote:Já si myslím, že do 29.června by to měl stihnout zcela bez problémů.pogo8303 wrote:29. června rozhodně nepředstaví hotový W10M.
Jinak, po dnešní aktualizaci Outlook pošty už mi nepadá po stahování obrázků a následném mačkání šipky doprava - je super, že se to postupně mění k lepšímu.
-
osso
- smartguru

nokia ucet som odistaloval a je klud aj tak je nanickllr007 wrote:Oficialny build v july urcite nebude. Sustreduju sa na launch pre PC, potom zacnu makat na mobiloch cakam ze mozno september - november. Pre stavajuce zariadenia aj tak cakam az niekedy v januar ako update.
-
AIKON
- častý přispěvatel

- Zařízení: Apple iPhone 6s Plus 64GB Space Gray
Jak se ti povedlo ho odinstalovat?
-
osso
- smartguru

chod do settings > storage >phone apps and games a tam to vies odisntalovat kedze vo w10m to uz neni systemova aplikacia
-
Dragonerix
- smartguru

- Zařízení: Lumia 930
Tak od včera mám 10166 na L930 a zatím naprosto v pohodě a bez jediného problému funguje vše včetně vecí co lidi píší že nejde jako třeba lumia camera a jde i beta HR jsem nedělal mám i klávesnici v CZ a funguje i na šířku... zatím testuji ale sem naprosto spokojenej 
EDIT: tak přeci jen... jak se zapíná odesílání fotek na OneDrive? když to na OneDrive zapnu a vypnu tu app tak to tam je zase vypnutý
Jinak ty kulatý náhledy lidí je děs :D ale líbí se mi to ovládání displeje na polovinu
EDIT 2: tak už to funguje
stačilo se přihlásit na galerii :D (pecka už konečně stahuje i DNG)
EDIT: tak přeci jen... jak se zapíná odesílání fotek na OneDrive? když to na OneDrive zapnu a vypnu tu app tak to tam je zase vypnutý
Jinak ty kulatý náhledy lidí je děs :D ale líbí se mi to ovládání displeje na polovinu
EDIT 2: tak už to funguje
-
AIKON
- častý přispěvatel

- Zařízení: Apple iPhone 6s Plus 64GB Space Gray
OSSO díky - a nevíš ještě jak odinstalovat aplikaci mapy a počasí?
-
Massik
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 DS
Dragonerix: Chodí ti synchronizace kalendáře a emailu? Jedou ti notifikace mailu se zvukem? Bez toho je ten telefon alespoň pro mě k nepoužití. Díky
Visí vám někomu Skype? Nejde odinstalovat ani aktualizovat, pořád chyba. Messenger mi nejde přihlásit - píše že jsem bez připojení na internet :D
-
Dragonerix
- smartguru

- Zařízení: Lumia 930
Ano synchronizace jede a emaily v oznamovacím centru mám také zda byl zvuk sem nepostřehnul neměl sem mobil u sebe.. až budu u pc pošlu si email a budu poslouchatMassik wrote:Dragonerix: Chodí ti synchronizace kalendáře a emailu? Jedou ti notifikace mailu se zvukem? Bez toho je ten telefon alespoň pro mě k nepoužití. Díky