Windows 10 Mobile: Release preview
Windows 10 Mobile Technical Preview
Karosa: Tohle ti nejde ? :
Přehled mailů - Detail mailu - na příloze podržet chvíli prst, nabídne to uložit - po potvrzení to dá vybrat kam uložit - dále už podle pokynů uložit.
No a potom se do této lokace (tam kam se dal uložit soubor přílohy) dostat nějakým filemanagerem (Průzkumník souborů) a soubor prohlížet...
Přehled mailů - Detail mailu - na příloze podržet chvíli prst, nabídne to uložit - po potvrzení to dá vybrat kam uložit - dále už podle pokynů uložit.
No a potom se do této lokace (tam kam se dal uložit soubor přílohy) dostat nějakým filemanagerem (Průzkumník souborů) a soubor prohlížet...
Kdybych videl tu přílohu tak nani prst podrzim, ale ja tam zadnou nemám. V 8.1 se stahla a zobrazila se nahoře pod nadpisem, ale tady nic.
Když přijde mail na Outlook Pošta, a dáš zobrazit detail mailu, tak by tam měla být vidět příloha (nemusí být zobrazena správně, ale vždy je vidět alespoň ikona souboru). Na té příloze podržet prst atd...
A nemůže bejt chyba ze to je s google uctu?
Asi ano, bez problémů jde MS účet, ostatní nemusí přílohu umět. Zkusím to, mám taky na google účet...
EDIT: Karosa: s google účtem mi to funguje bez problému taky...
EDIT: Karosa: s google účtem mi to funguje bez problému taky...
Tak nevim co delam blbe, mám i přeposilat meily s guglu na na MS a to taky nejde.
Zkus sem dát screen, jak vypadá detail mailu (aby tam byl celý vidět).
Snazim se uz to bude.
a to je vše stáhnout a po stáhnutí nic
Když klikneš na Stáhnout zprávu a obrázky, tak se to zobrazí po chvíli v těle té zprávy. K tomu to tlačítko také slouží. Nic to nikam neuloží...
EDIT: a ty tvé zprávy a přílohy jsou dost velké, možná to L520 ani neumožní zobrazit a pokud ano, tak to zobrazení může naběhnout za hodně dlouhou dobu...
EDIT: a ty tvé zprávy a přílohy jsou dost velké, možná to L520 ani neumožní zobrazit a pokud ano, tak to zobrazení může naběhnout za hodně dlouhou dobu...
V 8.1 to otevřelo ty sami meily uplne v pohode.
Tady by to asi mělo jít taky. Co ta modrá šipka vpravo nahoře ? Není na rozklik zobrazení ?
EDIT: vyzkoušej si to na krátkém mailu s malou přílohou, tam uvidíš lépe co to dělá...
EDIT: vyzkoušej si to na krátkém mailu s malou přílohou, tam uvidíš lépe co to dělá...
Ted sem skousel vyuctovani s O2 a to normalne stahlo a zobrazilo, tak nevim asi je to fakt velky.
ještě sem si ted poslal malej obrazek a ten to taky nezobrazi. jedine ze nemam na otevreni aplikaci.
ještě sem si ted poslal malej obrazek a ten to taky nezobrazi. jedine ze nemam na otevreni aplikaci.
Je to možné. Zkoušel jsi to nechat běžet po stisku Stáhnout i hodně dlouhou dobu ?
Jo to sem zkousel a nic. Napada me akorát ze nemam aplikaci která to otvíra.
no nic dik
no nic dik
To by taky mohlo být tím, ale to co neumí otevřít by to mělo zobrazit jako obrázek souboru s názvem. Ale je to preview W10M, takže kdo ví...
Zdravím,
fungujem s Win8.1 na Lumií 1320 zhruba mesiac.. je to môj prvý Windows phone a už pár dní ma láka to že by som prešiel na rannú verziu Win10.. len by som sa chcel spýtať na pár vecí a to
1. kedy sa má dostať do obehu finálna verzia Win10 pre mobily (či to náhodou nebude spolu s pc platformou toho 29.júla)
[počul som už na to veľa názorov, neviem čo je pravda]
2. keď používam teraz 8.1 na mojej primárnej l1320 dá sa hneď prejsť z tej 8.1 na najnovší build alebo to musím postupne aktulizovať build po builde?
3. ako je na tom win10 po grafickej stranke? sú tam nejaké chyby typu že dlaždice prekrývajú vrchnú lištu s baterkou a pod.?
4. dá sa s tou win10 fungovať? volanie, sms, net, viber, facebook a pod?
5. a či by ste odporučili tento skorý prechod mne ako nadšenému laikovi (samozrejme v prípade nudze viem použiť Windows Phone Recovery Tool)
Edit: nevadia mi časté aktulizácie
fungujem s Win8.1 na Lumií 1320 zhruba mesiac.. je to môj prvý Windows phone a už pár dní ma láka to že by som prešiel na rannú verziu Win10.. len by som sa chcel spýtať na pár vecí a to
1. kedy sa má dostať do obehu finálna verzia Win10 pre mobily (či to náhodou nebude spolu s pc platformou toho 29.júla)
[počul som už na to veľa názorov, neviem čo je pravda]
2. keď používam teraz 8.1 na mojej primárnej l1320 dá sa hneď prejsť z tej 8.1 na najnovší build alebo to musím postupne aktulizovať build po builde?
3. ako je na tom win10 po grafickej stranke? sú tam nejaké chyby typu že dlaždice prekrývajú vrchnú lištu s baterkou a pod.?
5. a či by ste odporučili tento skorý prechod mne ako nadšenému laikovi (samozrejme v prípade nudze viem použiť Windows Phone Recovery Tool)
-
Eli.Wallace
- přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S9 One UI Beta, Galaxy S10
1) To se pořádně neví, podle jednoho Fr operátora září/ říjen.Lestry wrote:Zdravím,
[počul som už na to veľa názorov, neviem čo je pravda]![]()
2) Přejdeš na nejnovější build.
3) Nejsou, zakrývá to obrázek na dlaždici, což je pochopitelné, daždice sama je průhledná.
4) Mám ho na své ostré L920 a už 10149 se dala celkem dobřepoužívat, se současnou 10166 nemám jediný problém.
5) Nepovažuji se za kovaného odborníka, ale s používáím W10 na telefonu nemám problém.
Takže asi tak.
1. to som čítal aj ja ale ak teda viaceri tvrdia že posledný build je celkom použiteľný možno to do toho 29. dajú úplne dokopy
2. čiže insider mi nainštaluje rovno najnovšiu verziu, ten build 10166?
- aplikáciu inderu budem musieť mať nainštalovanú pokiaľ chcem dostávať tieto aktulizácie (novšie buildy) ešte pred vydaním finálnej verzie? alebo tú app môžem potom vymazať a bude to už samé nadväzovať na aktulizácie bez pomoci appky?
- a potom prechod z insider programu na finálnu verziu win10 bude plynulý v podobe nejakej tej finálnej aktulizácie alebo bude nutné nanovo preinštalovať celý telefón?
EDIT: a ešte by som chcel vedieť či najnovší build je kompletne preložený alebo sú tam texty ktoré ešte nie
2. čiže insider mi nainštaluje rovno najnovšiu verziu, ten build 10166?
- aplikáciu inderu budem musieť mať nainštalovanú pokiaľ chcem dostávať tieto aktulizácie (novšie buildy) ešte pred vydaním finálnej verzie? alebo tú app môžem potom vymazať a bude to už samé nadväzovať na aktulizácie bez pomoci appky?
- a potom prechod z insider programu na finálnu verziu win10 bude plynulý v podobe nejakej tej finálnej aktulizácie alebo bude nutné nanovo preinštalovať celý telefón?
EDIT: a ešte by som chcel vedieť či najnovší build je kompletne preložený alebo sú tam texty ktoré ešte nie
- Zaklinac
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Apple iPhone 7 Plus + Microsoft Lumia 950 XL
Ahojte, ako ste prinútili telefón vydávať zvuky notifikácií? V action centre a mi všetko pekne ukáže (email, správa atď) ale telefón je nemý.