Tablet do 200€/5300 CZK

Potřebujete poradit s výběrem chytrého telefonu, tabletu nebo příslušenství? Pak jste tu správně!
Post Reply
BigBoy111111
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 830 Black

Tablet do 200€/5300 CZK

Post by BigBoy111111 »

Dobrý deň ahojte,
v blízkej budúcnosti si budem musieť zadovážiť tablet nakoľko sa budem zdržiavať mimo bydliska, preto by som vás chcel požiadať o radu aký tablet si kúpiť. Som používateľom windowsphonu a z nutnosti používam ako služobný mobil aj android. Nemám proti androidu absolútne nič, avšak keďže s ním mám malé skúsenosti a tablet by som rád využíval najmä ako náhradu za desktopový počítač, ktorý mám doma neviem sa rozhodnúť čo bude lepšie, či tablet s windows alebo s androidom. Čo od tabletu očakávam? Hlavne plynulý chod bez zásekov, možnosť pozerať online TV (neviem či existujú na to appky na androide alebo na tablety s windows pretože som nič také doposial nepotreboval), prehliadanie internetu, sociálnych sietí, práca s e-mailami a zábava. Skúsenosti mám len s ipadom prvej generácie avšak kupovať nový ipad je nad moje finačné možnosti a v širokej ponuke tabletov (hlavne s androidom)sa neorientujem. Väčšinu čo som našiel mali 1 GB RAM a cca 16GB internej pamäte (česť výnimkám, niektoré mali viac no neviem či sú tieto hodnoty dostatočné alebo je treba si trochu priplatiť za lepší výkon). Nechcel by som nejakú "no name" značku z Číny typu Colorovo a pod. Preto ak sa niekto z vás vyzná, prípadne máte skúsenosti s tabletom v mojej cenovej relácii rád si nechám poradiť. Ďakujem :smile:
Post Reply

Return to “Jaké zařízení si mám koupit?”