Nejdříve jsem jsem udělal HR na WP 8.1, nainstaloval slovník a šel do toho. Po instalaci W10 opět HR a bez obnovy ze zálohy.
Moje zkušenosti:
Rychlost v samotném systému docela dobrá, ale spouštění některých app., např. store beta nic moc. Nešel mi stáhnout slovník a ve store beta stále viselo přes 20 aktualizací, které se sice pokoušely naistalovat, ale moc jim to nešlo. Sem tam nějaká v průběhu dne dojela do konce, ale většina nic. Tak jsem nainstalil Windows Insider, slovník nakonec stáhnout šel a rozjely se i aktualizace app, ale stále mi tam visí Bonusy+info, Here maps a Here drive. Pokud někdo víte, jak je zprovoznit, tak díky za rady. ;)
Přepínání e-mailových účtů v Outlooku je docela šílenost, nejde mi nastavit notifikace na zamykací obrazovku a dlaždice mi zatím taky nic neukázala.
Některé aplikace jako Week view nebo Meteoservis šly spustit pouze jako trial, i když je mám koupené. Některým se nechce fachat vůbec.
No mají na tom ještě dost práce, ale časem to asi použitelné bude. Ale logika (jednoduchost) ovládání mi příjde u WP 8.1 lepší.
Jinak, baterka při používání fičí dolů docela rychle.
Už jsem bral do ruky kabel, že půjdu zpátky na 8.1