Microsoft Lumia 640 / 640 XL
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
hm... no... takze som vosiel do profilov jasu...a teda ked si dam napr manualne nizky jas - tak vtedy tam mam 3 posuvniky...to znamena - ze si mozem nastavit minimalny a maximalny "nizky jas" - to chapem ked to mam na manual...a zaroven pokial mam nastavene na automatiku...tak ak automatika vyhodnoti ze je osvetlenie minimalne - tak zvoli taky jas aky som zvolil na posuvniku nizky... samozrejme aj so strednym a vysokym to takto funguje...ale potom ako funguje v naslednosti na to este to ze si zapinam jas ako automaticky vtedy ked ho mam nastaveny nizky stredny vysoky...
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
To jsi pochopil uplne spatne.To co si nastavis v tom manualnim rezimu - nizky, stredni, vysoky nema pak nasledne vůbec nic spolecneho s tou automatikou.
Tam je pak jen jedna cara, kde musíš zajit do uplne tmy, nastavit, vylezt z nastaveni, pak jit do normálního osvetleni, opet vlezt do nastaveni a nastavit si to podle sebe atd atd.
Tam je pak jen jedna cara, kde musíš zajit do uplne tmy, nastavit, vylezt z nastaveni, pak jit do normálního osvetleni, opet vlezt do nastaveni a nastavit si to podle sebe atd atd.
Já jsem to pochopil tak, že automatika se pohybuje v rozmezí, které je dané posuvníky nízký, střední a vysoký. Ale třeba se pletu.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Jas automatiky (podle okoli) se nastavuje zvlast.S nastavenim při manualu nizky, stredni, vysoky nemá nic spolecneho.
Je to oddelene, je to super funkce.
Je to oddelene, je to super funkce.
je to tak ako pise jirka..
na automatiku mozes nastavit len podla okoliteho osvetlenia
ten jeden posuvnik bude 3x iny..podla toho v akom svetle si
to co tam nastavujes v manuale..je len to,co aj v manuale dostanes..tj,podla toho ako to tam nastavis,tak to budes mat,ak budes prepinat manualne jas
na automatiku mozes nastavit len podla okoliteho osvetlenia
ten jeden posuvnik bude 3x iny..podla toho v akom svetle si
to co tam nastavujes v manuale..je len to,co aj v manuale dostanes..tj,podla toho ako to tam nastavis,tak to budes mat,ak budes prepinat manualne jas
Tak mi teda vysvětlete, proč ten telefon najednou nehřeje, když je nastavená automatika a pod ní střední jas. Když tam byl vysoký, tak se to hřálo. Už tomu nějak nerozumím, takhle to vypadá, že si ten mobil dělá, co chce.
Žiadny telefón sa nemá prečo zahrievať kvôli nastaveniu jasu. Ak ti to robí, patrí do servisu.
qwerty: Nevím, jestli jsi četl diskusi pár stránek dozadu, ale v servisu to bylo. Závada se neprojevila. A nejsem sám, zahřívá se více lidem.
neviem preco ti to tak funguje
teraz som pomocou lampy navodil najvysyi jas na automatike a ta cast, co sa na slnku poriadne hriala,je len mierne vlazna..cize nie je to az tak hrozne..to ze to bolo velmi horuce, bolo aj kvoli slnku,ktore cierny displej rozpalilo..
bolo to v tej casti samozrejme najhorucejsie
znizil som najvyssi jas automatiky ma minimum a uvidim..mam este tyzden..potom ho mozno vratim
podla mna to zahrievanie ma kazda 640ka..akurat si to malo ludi vsimlo
cudujem sa aj,ze 640 tu ma dost ludi na fore..ale este sa k tomu nikto nevyjadril..(nepotvrdil,ani nevyvrati)
teraz som pomocou lampy navodil najvysyi jas na automatike a ta cast, co sa na slnku poriadne hriala,je len mierne vlazna..cize nie je to az tak hrozne..to ze to bolo velmi horuce, bolo aj kvoli slnku,ktore cierny displej rozpalilo..
bolo to v tej casti samozrejme najhorucejsie
znizil som najvyssi jas automatiky ma minimum a uvidim..mam este tyzden..potom ho mozno vratim
podla mna to zahrievanie ma kazda 640ka..akurat si to malo ludi vsimlo
cudujem sa aj,ze 640 tu ma dost ludi na fore..ale este sa k tomu nikto nevyjadril..(nepotvrdil,ani nevyvrati)
-
imperator
- smartmaniak

nepisalo sa tu niekedy tak ze ked chcete mat "auto brightness" nizsi tak treba nastavit nizky jas a potom prepnut na auto ak vysoky tak dat vysoky a prepnut na auto ?
ja tak pozorujem ze to u mna nerobi nic...ale... skusal som teda ako to je...a zda ze sa stale pohybujeme akokeby v istom pevnom intervale...
nastavil som si pre nizky jas totalne minimum...skoro az tma je to
ak prepnem na auto...displej svieti viac aj ked som v jase nastavil minimum...
zasvietim svetlo...pozriem na jas a tam je tak na stred...ak stiahnem jas pri velkom svetle tiez na minimum
potom nie je rozdiel medzi auto v tme a medzi uplne nizkym...ak ale nastavim pri vacsom svetle jas dalej (ten posuvnik) potom aj v tme bude akokeby posunuty dalej hoc v tme je uplne na zaciatku... to znamena - ze natiahnutim posuvnika v najvacsom svetle do stredu napr...posuniem interval minima v tme...hoc je uplne na zaciatku...dufam ze ste pochopili :D :D :D
vo vysledku to znamena...ze ked si date v tme posuvnik na najtmavsie...a v najvacsom svetle na najsvetlejsie...tak to bude presne niekde v strede...ak chcete mat najvacsiu tmu musite stiahnut posuvnik v najvacsom svetle...a ak chcete mat najvyssi jas na svetle musite natiahnut posuvnik v uplne tme na max. (overit sa to da ze si natiahnete na minimum v manuali a na max na najvyssom a potom zistite rozdiel medzi auto a manual...o kolko sa stmavi atd...)
takze nic take ako ste tu pisali ze v slnku natiahnem na max tak mam max...nemam...mam vypocitane podla toho...kde mam posuvnik v uplnej tme...
ja tak pozorujem ze to u mna nerobi nic...ale... skusal som teda ako to je...a zda ze sa stale pohybujeme akokeby v istom pevnom intervale...
nastavil som si pre nizky jas totalne minimum...skoro az tma je to
ak prepnem na auto...displej svieti viac aj ked som v jase nastavil minimum...
zasvietim svetlo...pozriem na jas a tam je tak na stred...ak stiahnem jas pri velkom svetle tiez na minimum
potom nie je rozdiel medzi auto v tme a medzi uplne nizkym...ak ale nastavim pri vacsom svetle jas dalej (ten posuvnik) potom aj v tme bude akokeby posunuty dalej hoc v tme je uplne na zaciatku... to znamena - ze natiahnutim posuvnika v najvacsom svetle do stredu napr...posuniem interval minima v tme...hoc je uplne na zaciatku...dufam ze ste pochopili :D :D :D
vo vysledku to znamena...ze ked si date v tme posuvnik na najtmavsie...a v najvacsom svetle na najsvetlejsie...tak to bude presne niekde v strede...ak chcete mat najvacsiu tmu musite stiahnut posuvnik v najvacsom svetle...a ak chcete mat najvyssi jas na svetle musite natiahnut posuvnik v uplne tme na max. (overit sa to da ze si natiahnete na minimum v manuali a na max na najvyssom a potom zistite rozdiel medzi auto a manual...o kolko sa stmavi atd...)
takze nic take ako ste tu pisali ze v slnku natiahnem na max tak mam max...nemam...mam vypocitane podla toho...kde mam posuvnik v uplnej tme...
ten posuvnik mas jeden,alebo tri ? bo aby si nerobil 2 rozne veci
-
imperator
- smartmaniak

posuvnik mam jeden ked mam na auto... o tych troch som pisal len preto... aby si videl aky je najnizsi jas tak ho dosiahnes ze das na nizky a posuvnik na najnizsii... aby si potom lahko prepinal medzi auto a nizkym a videl ten rozdiel...a to ten ze ti nepomoze ak si stiahnes na jednom posuvniku na auto v tme na total minimum...lebo sa da ist este nizsie...a to tak ze na auto v maximalnom svetle das na jednom posuvniku tiez minimum...a samozrejme aj naopak ak chces mat maximum na najvacsom svetle... ale nemozes mat na najvacsom svetle najvacsi jas a v uplnej tme najmensi... proste ten interval sa pohybuje tak akoby si chcel orezat 25 sekundovu pesnicku na 16 sekund...stale ti bude niekde chybat :D
-
imperator
- smartmaniak

inak kde je problem ze na glance sa nezobrazuje kalendar resp podrobny stav oznamenia ? len notifikacie a cas ? je nejake oficialne stanovisko k tomu ? bude nejaky update alebo ako ?
EDIT : http://www.microsoft.com/en-in/mobile/s ... c=FA144017" onclick="window.open(this.href);return false;
problem asi nie je nikde...len takto MS opat oddelil nizsiu triedu od napr 830tky...kde mam pekne aj datum aj udalost z kalendara...no nevadi...
EDIT : http://www.microsoft.com/en-in/mobile/s ... c=FA144017" onclick="window.open(this.href);return false;
problem asi nie je nikde...len takto MS opat oddelil nizsiu triedu od napr 830tky...kde mam pekne aj datum aj udalost z kalendara...no nevadi...
Mne to nevadi,naopak
ake su vlastne bonusy pre tento fon ? viem ze office 365..to ma nezaujima
je tam aj nejaky bonus na onedrive,alebo este nieco ine ?
popripade kde to aktivujem..
dalsia otazka,uz som sa to tu pytal..ako zablokujem "hard reset" ?
je tam aj nejaky bonus na onedrive,alebo este nieco ine ?
popripade kde to aktivujem..
dalsia otazka,uz som sa to tu pytal..ako zablokujem "hard reset" ?
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Re: Microsoft Lumia 640 / 640 XL
K O365 dostaneš 1TB na OD...
-
imperator
- smartmaniak

Relouth ak ta o365 nezaujima mozes mi poslsť aktivačny kod ja to využijem (teda jeden kod mam so svojej 640tky) ale zišlo by sa aj pre oca
Kde ten kód najdem ? Dam to znamemu
Pôjde to aj človeku,co nemá lumiu?
Pôjde to aj človeku,co nemá lumiu?
-
imperator
- smartmaniak

Stiahni si appku office 365 darček - ta overí či mas telefon ktory to splna - kod ti posle na mail aj postupom ako si to aktivovat na svoje outlook konto - takze ano moze hociktobs outlook kontom.
Hodina mesačné cez skype. To znamená každý mesiac ten rok? Da sa s tým volať aj na sk mobil?