TCPMPlayer - jak na titulky, CZ verze
diakritika
Nebo možná je chyba v tom programu Subtitle Workshop, přišel jsem na to že v nastavení-výstupní nastavení-SAMI-nastavit písmo je standartně nastavený na výstup západní script, který neumí právě mnou zmiňované ř, ě, ď.... atd, když dám místo západního scriptu středoevropský tak je vše v pořádku, dám ok, změna by se měla uložit, ale když znovu najedu do téhož nastavení výstupu, je tu znuvu nastaven ten západní script..... jsem v koncích, to jsem jediný který má tento problém? děkuji moc za odpovědi, rady
Na svých stránkách o TCPMP mám pro tento případ návod:
http://www.tcpmp.estranky.cz/stranka/navody
Konvertování videa za pomoci Pocket DivX Encoderu
- pro přehrávání videa je nejlépe zmenšit rozlišení videa, pro tento účel je nejjednodušší právě Pocket DivX Encoder
- program je pro oládání velmi jednoduchý a v češtině, po spuštění se váz zeptá na druh vašeho přenosného zařízení
- pro konverzi pouze vyberete soubor, vyberete výstupní adresář, pomocí posuvníku nastavíte kvalitu výstupního souboru (já osobně měním jen kvalitu videa na hodnotu 2 při rozlišení 176x220), poté kliknete na Přidat do plánu, poté na Převést vše (do plánu můžete přidat libovolný počet souborů)
- pokud máte u videa k dispozici titulky, program se vás zeptá, zda si je přejete přidat do výsledného souboru, ovšem je zde trochu zádrhel s fonty - stáhněte si protoníže přiložený font a v programu klikněte na Nápověda a poté klikněte na tlačítko za řádkem Choose your subtitles font a v dialogu najděte tento stažený font. Poté by už titulky vložené do konvertovaného videa měly být v pořádku
http://www.tcpmp.estranky.cz/stranka/navody
Konvertování videa za pomoci Pocket DivX Encoderu
- pro přehrávání videa je nejlépe zmenšit rozlišení videa, pro tento účel je nejjednodušší právě Pocket DivX Encoder
- program je pro oládání velmi jednoduchý a v češtině, po spuštění se váz zeptá na druh vašeho přenosného zařízení
- pro konverzi pouze vyberete soubor, vyberete výstupní adresář, pomocí posuvníku nastavíte kvalitu výstupního souboru (já osobně měním jen kvalitu videa na hodnotu 2 při rozlišení 176x220), poté kliknete na Přidat do plánu, poté na Převést vše (do plánu můžete přidat libovolný počet souborů)
- pokud máte u videa k dispozici titulky, program se vás zeptá, zda si je přejete přidat do výsledného souboru, ovšem je zde trochu zádrhel s fonty - stáhněte si protoníže přiložený font a v programu klikněte na Nápověda a poté klikněte na tlačítko za řádkem Choose your subtitles font a v dialogu najděte tento stažený font. Poté by už titulky vložené do konvertovaného videa měly být v pořádku
- Attachments
-
- CETahoma.ttf.zip
- CETahoma font
- (58.47 KiB) Downloaded 596 times
-
Kamil Pulicar
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia
Ja to dělám podle tohoto návodu: http://www.fotolibb.com/pda/video-s-titulky-na-PDA.htm
- ridle
- nováček

- Zařízení: iPhone 4 16GB
ty jo držel sem se přesně návodu a titulky stejně nejedou, takhle, subtitles je zaškrtnuto ale nezobrazují se, není to náhodou tím že mám film ve VGA rozlišení(na unim)?
pokud sem jenom něco přehlíd tak se omlouvám a odkažte mě prosím na to.
Děkuji za pomoc
Tak sem to zkusil i na Voxu a taky nic. tam sem dal video v rozlišení 174x140 a zkusil ho i na unim a nic, stejnej problém, tak prosím o pomoc, díky
EDIT:
Dá se nějak smazat tato zpráva?, kdyžtak ji smažte pls díky
\\Používej tlačítko UPRAVIT. Farokh
pokud sem jenom něco přehlíd tak se omlouvám a odkažte mě prosím na to.
Děkuji za pomoc
Tak sem to zkusil i na Voxu a taky nic. tam sem dal video v rozlišení 174x140 a zkusil ho i na unim a nic, stejnej problém, tak prosím o pomoc, díky
EDIT:
Dá se nějak smazat tato zpráva?, kdyžtak ji smažte pls díky
\\Používej tlačítko UPRAVIT. Farokh
Po naistalovaní a soft resetu nevím zda byl nutný ale stejně se mi aplikace nespustí napíše aplikation crach a tím to hasne minulá verze 0,72Rc mi šla
-
agopom
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Caute. Je tu niekto kto tie titule rozbehal na Diamondovi 2??
Ano titulky fungují musís je mít v požadovaným formátu a v nastavení videa dát GDI nebo GAPI.
-
agopom
- přispěvatel

No a ktore verzie si si nainstaloval? Lebo mne nejde spustit ten TCMP s podporou titulkov...
No jak sem psal v ředešlé diskuzi tak mě ta nová verze nešla naistalovat takže používám tu 0.71rc a ta běhá sice má to nějaký mouchy ale titulky sem si na ní zproveznil. Překonvertoval sem titulky do potřebnýho formátu přejmenoval sem je jako název videa a v nastevení videa v TCMP sem zaškrt GDI nebo GAPI. A titulky mi naběhli...
-
agopom
- přispěvatel

A nainstaloval si aj ten titulkovy plugin??
-
agopom
- přispěvatel

No tak stalo ma to zopar vytrhanych vlasov, ale spojazdnil som tie titulky s pluginom...Ale dalsia otazocka. Aj vam neupravene avi sekaju viac ako v CorePlayeri? V CP prakticky nie je problem prehrat nekomprimovane video, ale v TCMP seka dost...