výkon htc s710 vox

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Libor
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: stř led 23, 2008 16:38
Zařízení: LG G3+SXT+(Evo3D)+Desire Z+Rhodium+Raphael
Bydliště: Mirotice
Kontaktovat uživatele:

výkon htc s710 vox

Příspěvek od Libor » čtv led 24, 2008 16:12

zdravím,a zároven se moc omlouvám pokud to tu už někde je ale včera jsem se prohrabával svým voxem a zjistil jsem že mi fachá jen na 188mhz :evil: to je skoro to samé jako mpx220 :-D nevíte jak docílim toho aby mi to šlo stále na těch 200mhz nebo aj těch 250mhz :oops: telefon na noc normálně vypínám do letového režimu a zamikám klávesnici

Uživatelský avatar
nofxsak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 313
Registrován: úte srp 28, 2007 18:20
Zařízení: Samsung Galaxy SII
Bydliště: Rousínov

Příspěvek od nofxsak » čtv led 24, 2008 17:09

at premyslim jak premyslim, porad nemuzu prijit na to, jakou souvislost s tim taktem procesoru ma to ze ho na noc vypinas :wink:
zkus se podivat sem

Kód: Vybrat vše

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?t=5515&highlight=taktovani

Uživatelský avatar
Libor
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: stř led 23, 2008 16:38
Zařízení: LG G3+SXT+(Evo3D)+Desire Z+Rhodium+Raphael
Bydliště: Mirotice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor » čtv led 24, 2008 21:40

nov právě to co tam píšou že se to bude vracet zpět na původní hodnoty :lol:

Uživatelský avatar
Libor
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: stř led 23, 2008 16:38
Zařízení: LG G3+SXT+(Evo3D)+Desire Z+Rhodium+Raphael
Bydliště: Mirotice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor » čtv led 24, 2008 22:33

je to tak ,spustim omapclk nastavím frekvenci na 246mhz :tlem: a v tcpmp mi to ukáže 230mhz :grin: a místo procesoru omap je tam arm926e :???: pokaždém zapnutí se to musí znova spustit a nastavit :evil:

Uživatelský avatar
peter34
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: úte lis 28, 2006 13:15
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9, BlackBerry Classic
Bydliště: Ružomberok

Příspěvek od peter34 » pát led 25, 2008 12:11

Core Pocket Player tu frekvenciu neukazuje dobre, to je o nom zname. Aby sa OMAP spustal,je potrebne do Startup dat jeho shortcut. Tusim na mobilnaut.cz vo fore v sekcii o mpx220 je popis, ako ten shortcut upravit, aby sa OMAP spustal na frekvencii ktoru potrebujes.

Uživatelský avatar
Libor
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: stř led 23, 2008 16:38
Zařízení: LG G3+SXT+(Evo3D)+Desire Z+Rhodium+Raphael
Bydliště: Mirotice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor » pát led 25, 2008 13:05

zdravím tak jsem to hledal na zmíněném fooru a nějak sem nic nenašel ale už si stím nelámu hlavu :lol: prostě to zapnu a nastavim jen když budu potřebovat,ale další rady by se mi hodily děkuji čao

Uživatelský avatar
charlie42
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: sob zář 22, 2007 6:12
Zařízení: Sony Ericsson XPERIA X10

Příspěvek od charlie42 » pát led 25, 2008 17:48

resi se to programem tornado power control - ma tri profily, podle kterych nastavuje frekvenci procaku - pokud mam telefon uspanej tak jede na 160, kdyz s nim pracuju tak na 240.

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 40 hostů