USB a NTB SIII mini
USB a NTB SIII mini
Mám problém s USB kabelem od telefonu Samsung Galaxy SIII mini GT-18190N. Když kabel propojím s telefonem a notebookem, tak reaguje jenom na telefonu, kde se ukáže, že bylo zapojeno USB, ale na monitoru notebooku nic nevyskočí, žádné okýnko kde bych si otevřela složku. Před časem kabel fungoval s notebookem bez problému. V jiném
notebooku a klasickém pc, kabel funguje a okno se ukáže. USB od jiného telefonu s notebookem funguje bez problému. Proč ale můj notebook na USB od Samsungu nereaguje?
notebooku a klasickém pc, kabel funguje a okno se ukáže. USB od jiného telefonu s notebookem funguje bez problému. Proč ale můj notebook na USB od Samsungu nereaguje?
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
USB a NTB SIII mini
Spatne ovladace a rozhasene windows.Neni to kabelem.
USB kabel a NTB s SIII mini
Takže to je pojebaným OS Windows? A jak to můžu vyřešit, aby mi Samsung USB kabel na notebooku běžel?
- koumes
- moderátor

Rozhasene je slusnejsi.
Opravit to jde jako spravce a v CMD prikaz
a mit instalacni disk.Nekdy to pomuze nekdy ale ne.Kabelem to neni.
Opravit to jde jako spravce a v CMD prikaz
Code: Select all
sfc /scannowa mit instalacni disk.Nekdy to pomuze nekdy ale ne.Kabelem to neni.
Instalační disk nemám, nemám ani notebooku mechaniku, mám spíš netbook 10" Můžeš mi podrobněji popsat, jak to mám opravit jako správce a v CMD?
- koumes
- moderátor

Napsat ten kod do prikazoveho radku jako spravce.Veme to z recovery.
Jaký kód tam mám napsat?
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Spust CMD a dej příkaz sfc /scannow.
Udělala sem to a po chvíli se v okně ukázalo: Nástroj sfc může spouštět pouze správce z relace konzoly. Dál se nic nepsalo. Co to znamená? Jde to ještě nějak jinak udělat, když nemám CD ani mechaniku? Mám netbook a ráda bych aby se komp dal dokupy, aby mi na něm fungoval USB kabel od Samsungu. V telefonu funguje, ale komp mi ho nebere.
- koumes
- moderátor

CMD spustit jako spravce jsem psal.
USB kabel Samsung Galaxy SIII mini
Spustila sem CMD jako správce a v okně se psalo:
Začíná kontrola systému.
Tento proces nějakou dobu potrvá.
Začíná fáze ověření skenování systému.
Ověření (běží %) je dokončeno.
Když to došlo do 100%, po chvilce se ukázalo:
Program ochrana prostředků systému Windows našel porušené sobory, ale některé z nich se mu nepodařilo opravit.
Podrobnosti jsou uvedeny v souboru CBS.Log<win.\Logs\CBS\CBS.log>.
Například C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log.
C:\Windows\System32>
To je všechno. Co můžu udělat dál? Najít ty poškozené soubory a opravit je? Pokud jdou opravit, jak je opravím? Přeinstalací OS?
Začíná kontrola systému.
Tento proces nějakou dobu potrvá.
Začíná fáze ověření skenování systému.
Ověření (běží %) je dokončeno.
Když to došlo do 100%, po chvilce se ukázalo:
Program ochrana prostředků systému Windows našel porušené sobory, ale některé z nich se mu nepodařilo opravit.
Podrobnosti jsou uvedeny v souboru CBS.Log<win.\Logs\CBS\CBS.log>.
Například C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log.
C:\Windows\System32>
To je všechno. Co můžu udělat dál? Najít ty poškozené soubory a opravit je? Pokud jdou opravit, jak je opravím? Přeinstalací OS?
- koumes
- moderátor

Tak konecne spravne,jinak na vypsani poskozenych souboru je dalsi prikaz,ale to je slozite
Nejlepsi bude reinstal OS.
Nejlepsi bude reinstal OS.
Nemám jak přeinstalovat systém. Nemám mechaniku ani CD od OS Windows 7 Starter. Koukala sem se taky v pc do toho CBS, kde je nějaký soubor v podobě papíru, a když sem ho chtěla otevřít, otevřel se, ale hned vyskočilo okénko Přístup byl odepřen.
- koumes
- moderátor

Promiň, ale nejsem ajťák jako si asi ty, abych sama věděla, jak a co mám udělat a když tomu někdo rozumí a ví, v čem je problém, tak bych ráda, aby mi vysvětlil krok za krokem, co a jak mám dělat a já se podle toho budu řídit.
-
chmeldas
- smartguru

Topinka, svěř počítač někomu, kdo si s tím poradí. Neuraž se, ale sama si neporadíš ani s CMD a chceš reinstalovat OS? To opravdu není práce pro tebe.
- koumes
- moderátor

Topinka : A co ze to mas za netbook?
Treba by stacilo aktualizovat ovladace.
Treba by stacilo aktualizovat ovladace.
USB a NTB SIII mini
Packard Bell s OS Windows 7 Starter. Někdo jiný mi zase napsal:
Jenže mě se žádný "vyměnitelný disk" v počítači neukazuje, ani nemám ikonku vidět mezi dalšími ikonami co jsou v panelu start, kde jsou hodiny, hlasitost, baterie a ikona internetu.
Z popisu je zřejmé, že je něco špatně v daném počítači. Ale co konkrétně se stalo, se dá jen odhadovat. Mohlo dojít k nějakému poškození ovladačů, buď z důvodu nějaké softwarové chyby v PC, nebo mohlo dojít i k napadení těchto komponent nějakým škodlivým softwarem. Případně mohlo naopak dojít k instalaci nějakého striktnějšího ochranného softwaru, který danou komunikaci zakazuje. Je tedy potřeba zamyslet se nad tím, co se v PC měnilo, jaké softwary se instalovaly nebo aktualizovaly v době, kdy komunikace přestala fungovat. Někdy může pomoci na chvíli vypnout obě zařízení, zkusit jiný USB port atd.
Dobré je také zkontrolovat stav ovladačů ve správci zařízení po připojení telefonu k portu. Zkušenější uživatel může leccos vyčíst i ze systémových eventlogů. Pokud si s tím uživatel neporadí, může se obrátit na některý servis počítačů v jeho okolí. Eventuálně může pomoci reinstalace operačního systému.
Co se vlastního telefonu týče, moc se tam toho ovlivnit kolem USB nedá. Jediné, co lze zkusit přepnout, je Menu > Nastavení > Systém > Vývojářské možnosti > Ladění > Ladění USB.
Jinak telefon po připojení nemusí zobrazit žádné okno, jen se objeví ikonka telefonu v průzkumníku v panelu Můj počítač, kde se ukazují disky počítače C:, D: atd.
Jenže mě se žádný "vyměnitelný disk" v počítači neukazuje, ani nemám ikonku vidět mezi dalšími ikonami co jsou v panelu start, kde jsou hodiny, hlasitost, baterie a ikona internetu.
-
chmeldas
- smartguru

USB a NTB SIII mini
Packard Bell je výrobce. Můžeš upřesnit aspoň model?
USB a NTB SIII mini
Packard bell dot S