Ano, dopřeju a ráda

Fakt nemám problém platit za aplikace, ale opravdu nevidím důvod, proč platit za aplikaci dvakrát.
Víš, obě jsme byly u Apple, já už někdy od začátku devadesátých let, moje žena až díky mě a byly jsme spokojené. Poté co začal Tim Cook předvádět jsem se začala nasí*** až jsem s telefonem i tabletem přešla k Microsoftu (právě Lumia 520 a po dlouhodobém vyzkoušení asi půl roku jsem si koupila Lumia 1020) a moje žena právě s telefonem přechází taky, na mou L 520. Co ale má Apple opravdu vymakané (když pominu fakt, že v současné době jim jde evidentně o krátkodobý zisk a kašlou na své dlouholeté zákazníky - já přešla proto, že pro mě nemají telefon - velikost beru do 5", víc ne a jak jsem zjistila zkoušením, i s iP 5s a Lumií 930 mám problém, bylo by to o kompromisech), je jejich AppStore a nákupy. Berou to odjakživa tak, že program (pro Mac i iOS) se může v rodině používat neomezeně (resp. na pěti zařízeních, což je pro většinu neomezeně, 5 Maců, 5 iPhonů, 5 iPadů, 5 iPodů, rozlišuje se to takhle). Takže koupím program, moje žena si ho zdarma nainstaluje, protože ho už vlastníme. Ona koupí program a já si ho zdarma nainstaluju ze stejného důvodu. A rozhodně to není žádné okrádání vývojářů, naopak vydělají víc, protože jsme zjistily, že tím, že si to můžeme nainstalovat obě, víc utrácíme a kupujeme i věci, které bychom jinak nekoupily.
Napsala jsem to dostatečně srozumitelně?